Протеин и прясно мляко вместо едно ядене?

04.05.12
08:31

Сигурно я има вече темата просто не успях да намеря това което ме интересува.
Значи първо (потърсих) но сигурно ще ми се карате със някой линк... но все пак , от къде в Пловдив мога да си купя сравнително качествен СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН НА ПРАХ , като ако може да ми кажете цената, след това мога ли да смеся протеина примерно с прясно мляко да го оставя вечерта във хладилника и да го взема с мен в даскало и към (12) да го изпия като идеята е да замести едно хранене (вместо разни тостери и тн)?
Ако да по-колко гр ще ми трябва примерно за 1 месец (2 дни в даскало по веднъж  и 3 пъти след тренировка за 1 седмица)

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Excess на 04.05.12 08:32.

04.05.12
08:44

Смятам че не е добра идея да заместваш хранене със суроватъчен протеин /мисля, че можеш да го направиш с протеинова матрица/

Колежката по горе е права, но ако качваш килограми задулжително + протеина трябва да хапнеш и картофи или ориз или банани. Аз бих си поръчал от сайт, защото има много изгодни оферти, от които след време излизаш на кирия. Бих ти препоръчал на Syntrax Matrix 2.0 която ще ти стигне за месец и почни две седмици цената е 45 лева.

Многокомпонентният протеин (т.нар. протеинова матрица) е по-добрата идея в случая. Суроватъчният е по-добър вариант в други ситуации. Решението за теб е следното - слагаш доза протеин в подходящ съд, към него добавяш подходящо количество овесени ядки и белени слънчогледови семки, БЕЗ да добавяш никаква течност. Сутрин взимаш съда с теб и когато дойде време за обяд заливаш тази смес с вода или мляко. Пиеш и това е...

Syntrax Martix е един от най-добрите варианти за протеинова матрица.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.05.12 09:06.

04.05.12
09:15

Когато протеина се смеси с течност (вода, мляко) и не се изпие навреме става кофти (пресича се) затова не ти го препоръчвам. Щом търсиш такъв вариант както казаха горе преди мен протеина си го слагаш в 1 съд (шейкър,шише, буркан или квото там си измислиш) и го вземаш с теб на даскало и когато му дойде времето го разтваряш и пиеш на МОМЕНТА. Добавени към него примерно 1-2банана или някви ядки го правят 1 чудесен коктейл. Подходящи и качествени матрици - Матрикс 2.0, Синта 6, Пробиотик.

04.05.12
09:25

Само в добавка на това, което Колето каза - ако ще си слагаш и овесени ядки и други, то може да ти е от полза една лъжица, за да може да го изядеш като закуска ако не може да се пие.

GI

04.05.12
15:22

Да Syntrax Martix е много добро и изгодно решение вкуса е добар може да пробваш и синта 6(при мен лично не успя да засити глада,но дава сила),но е малко по-скъп вариант.А за протеина разтвориш ли го го пии веднага веднъж допуснах грешката да го забравя в шейкъра и след 12 часа така смърдеше...,че изхвърлих шейкъра :(
Успех

казано от AgBOKATA на 04.05.12, 09:15:

Когато протеина се смеси с течност (вода, мляко) и не се изпие навреме става кофти (пресича се) затова не ти го препоръчвам. Щом търсиш такъв вариант както казаха горе преди мен протеина си го слагаш в 1 съд (шейкър,шише, буркан или квото там си измислиш) и го вземаш с теб на даскало и когато му дойде времето го разтваряш и пиеш на МОМЕНТА. Добавени към него примерно 1-2банана или някви ядки го правят 1 чудесен коктейл. Подходящи и качествени матрици - Матрикс 2.0, Синта 6, Пробиотик.

Никой не е казал да слага вода на момента.Както виждаш Кольо му е казал без никаква течност да си го носи и после да го залее.

04.05.12
20:12

Благодаря на всички за отговорите.
Имам една друга идея, видях една рецепта за домашни протеинови барове в която се ползва протеин на прах +фъстъчено масло+мед + сусам+прясно мляко , меши се това нещо в определена доза оставя се да се охлади 1-2 часа и може да стой в хладилника 7 дни,като във всяко едно от тези барчета има по 35г протеин 280-300ккал.
Дали не е по-добра идея от разни съдове да нося с мен и да ги разтварям и да си търся банани и тн?

04.05.12
21:42

Направи ги и сподели мнение. Струва ми се, че ще е вкусно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1