Ще ми помогне ли и за колко време?

12.02.12
19:44

Висока съм 165 см и тежа 56 кг,искам да стегна корема и краката си,ще ми помогне ли ако всеки ден изпълнявам упражненията от ‘Cindy.Crawford.Shape.Your.Body’ + 100 коремни и бягам събота и неделя , не ям сладко,тестяно,не пия газирани напитки,ако да за колко време горе - долу ?

Темата беше редактирана от Mary Jo на 12.02.12 19:46.

12.02.12
20:42

Чак пък всеки ден не мисля че е подходящо.Три до четири дни в седмицата кардио тренировки съчетани със упражнения и правилно хранене мисля че ще дадат желания резултат. Точен период от време трудно може да се даде но предполагам за два месеца , все пак зависи от теб самата :)

Поздрави !!!

Защо ще правиш коремни преси? Искаш по-силен корем ли?

12.02.12
21:31

Ами искам да го стегна,а коремните преси всеки ден ли да ги правя или 3-4 пъти в седмицата? Благодаря предварително!

12.02.12
22:03

Определено не ги прави всеки ден , както казах по-горе мисля че три, четири дни са напълно достатъчни за изпълняването на програмата , която си замислила. :)

Поздрави !!!

13.02.12
11:58

Коремните преси не са най-добрият и оптимален вариант за коремните мускули. Поразрови се в youtube примерно за други упражнения натоварващи коремните мускули. ;)

04.05.12
22:02

Едно въпросче и от мен :)

Вече близо месец правя коремни преси през ден. Редувам 1 серия 30 повторения със свити крака с 1 серия 30 повторения от нормалните коремни преси. Правя по 3 серии от 2-та вида. На следващата тренировка заменям един от двата вида серии с вдигане на крака от лег. Спрях тестените и мазни храни. Ям салати / маруля или домати и краставици / Ходя на ден по 10км. / 2ч. / от понеделник до петък. Резултатите са много слаби ? Защо така. Осещам , че се наяждам от по-малко храна и се засищам , но видимите резултати на корема са малки :( ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1