Добавка ?! Сутрин и след тренировка ?

05.05.12
11:57

Здравейте,

Имам нужда от съвет.На 25 съм и тежа 85 кг, височина 180.
Тренировките в фитнеса са останали вече в миналото :)
Тренирам вечер след работа на лостове и успоредки.
Работата ми е свързана с много движение и е доста изморителна, понякога не мога да спазвам елементарен режим на хранене,но през другото време се справям .
Въпроса ми е следния сутрин обикновенно закуската ми е нездравословна като баничка или друго тестено изделие.
Мога ли да компенсирам с някаква добавка - протеин (Syntrax Matrix 2.0) например ? (и ако да мога ли да го пия само сутрин и след тренировка ?)
Държа да отбележа, че не съм приемал добавки и не съм запознат с тях,нямам амбиция да качвам луди килограми.
Благодаря за отговорите :)

05.05.12
13:16

Да става, ще ти дойде добре ;)

05.05.12
13:35

Можеш, но няма да те засити гаранция! Пак ще ти се дояде баничка най-много след 1-2 часа. Можеш вечерта например да си приготвиш половин кофичка кисело мляко с овесени ядки със захар, слагаш го в хладилника и сутринта го изяждаш с един банан например. От това няма да се сетиш да ядеш поне до обяд. Проблема на овесените ядки е, че бързо омръзват, тежички са. Пробвал съм с овесени трици, които много по-лесно се ядат, ефекта е почти същия откъм ситост, но пък хранителната им стойснот е нищожна. Може като добавка да вкараш и 1 доза Whey протеин.
За след тренировка имаш много различни варианти и то много зависи какво целиш. Покачване на ММ, сваляне на мазнини и изчистване, но като цяло и за двата случая може да вкараш BCAA или/и Whey протеин.

31.10.12
20:48

след като ми свършиха протеините се зачудих  :

Syntrax Matrix 2.0,
GASPARI Aminomax 8000,
UNIVERSAL ANIMAL Animal Pak 44 Packs

Удачно ли е да ги комбинирам ?!(Ако не, с аминокиселините какво да взема)

Мнението беше редактирано от AxuJl на 31.10.12 20:49.

01.11.12
12:49

казано от AxuJl на 31.10.12, 20:48:

след като ми свършиха протеините се зачудих  :

Syntrax Matrix 2.0,
GASPARI Aminomax 8000,
UNIVERSAL ANIMAL Animal Pak 44 Packs

Удачно ли е да ги комбинирам ?!(Ако не, с аминокиселините какво да взема)

Комбинацията е удачна.Матричният на синтракс  е много добър протеин,няма да съжаляваш направо взимай.:)

01.11.12
17:51

Комбинацията е добра, да няма да сбъркаш. Аз, обаче предпочитам матричния протеин на GASPARI - Myofusion пред този на Syntrax. Не съм абсолютно убеден, тъй като съм изпил само 1 кофа от 5 либри, но се чувствам по-добре от него. Плюс това на Syntrax матрицата много се пени, чак не можеш да го пиеш от пяна за около 5 мин. след разбъркването, а и вкуса не ме впечатли, може би един от най-лошите, които съм пил някога.

01.11.12
19:46

Благодаря за бързите отговори.

Бъдете здрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1