Тип организъм

SP

03.07.05
20:06

Първо привет! :lol: Искам да ви питкам едно не толкова важно въпроче,на което така и така не мога да намеря отговор :oops: ?Как да разбера дали съм Мезоморф,ектоморф,или как бесше другия тип!??
Моля ви отговорете и има ли някаво значение за тренировки и тем подобни.Благодаря ако на някой мъ трябват личните ми данни пишете. :?:

03.07.05
20:09

http://www.bb-team.org/training/000598.php
Тук може да прочетеш малко инфо по темата :)

SP

03.07.05
20:13

Благодаря ти много :)  :)

KA

04.07.05
15:32

Във връзка с линка на kaloian.georgiev немога да разбера към кои приспадам.Значи: 173 см., 60кг, не сам ноо релефен, но не съм и мазен:Д. Тренирам от 5 месеца, качих около 5 кг, и дразтично промених външния си вид:Д обаче не сум нито с дълги и тънки кости, релефен и трудно качващ маса; не съм с дебели кости, мазен ....нито пък съм некакъв изрод дето качва като за световно, с голем гр. кош и тн... [/url]

04.07.05
21:41

Еми то няма идеално чист тип, в смисъл не може да си 100% ектоморф примерно, може да преобладава даден тип, но не е само той.

EA

04.07.05
21:45

аз пък качих 7 кила и не намирам разлика само 3 санта пове4е които не се забелязват :) абе леко се пооформих ама мн мн леко :( пук качих цели 7 кила и то с мн малко мазнини

[quote author=“kakvo_stana…”]Във връзка с линка на kaloian.georgiev немога да разбера към кои приспадам.Значи: 173 см., 60кг, не сам ноо релефен, но не съм и мазен:Д. Тренирам от 5 месеца, качих около 5 кг, и дразтично промених външния си вид:Д обаче не сум нито с дълги и тънки кости, релефен и трудно качващ маса; не съм с дебели кости, мазен ....нито пък съм некакъв изрод дето качва като за световно, с голем гр. кош и тн... [/url]

оставам с впечатлението че си мезоморф (средното положение на 2те краиности,което е наи-добрия вариант).Не съм сигурен де,5кг за 5 месеца..може и по добре  :D :wink:  (нищо че аз от половин година не моа да мръдна  :oops: )

04.07.05
22:34

[quote author=“kakvo_stana…”]Във връзка с линка на kaloian.georgiev немога да разбера към кои приспадам.Значи: 173 см., 60кг, не сам ноо релефен, но не съм и мазен:Д. Тренирам от 5 месеца, качих около 5 кг, и дразтично промених външния си вид:Д обаче не сум нито с дълги и тънки кости, релефен и трудно качващ маса; не съм с дебели кости, мазен ....нито пък съм некакъв изрод дето качва като за световно, с голем гр. кош и тн... [/url]

Премери си китката, и ще ти кажем дали си с тънки кости. Иначе, според килограмите биеш към ектоморф или екто - мезоморф, ако качваш лесно, но чисти типове няма.

PR

07.07.05
23:21

ех мамка му,като съм ектоморф нищо не мога да направя  :(

07.07.05
23:49

[quote author=“prasky”]ех мамка му,като съм ектоморф нищо не мога да направя  :(

И защо реши така?

KA

08.07.05
16:32

ееее незнам ама качих 4.5 см. в ръката и 8 см. гръдна и ....5-6 кг при положение че не тренирах около 2 седмици заради рамото.....и са не смеем ноо да праим с тежко...абе за са съм доволен, ама и занапред ако е така че е супер. а между др. предното рамо меболи при лег, при пуловер, малко при френска....абе при почти всички упражнеия...ебати и тъпото...ако можете помогнете!!! 10x

PR

12.07.05
00:30

[quote author=”Петко К”][quote author=“prasky”]ех мамка му,като съм ектоморф нищо не мога да направя  :(

И защо реши така?

еми полагам усилия и като резултат ставам по-релефен, но не качвам

12.07.05
01:03

[quote author=“prasky”][quote author=”Петко К”][quote author=“prasky”]ех мамка му,като съм ектоморф нищо не мога да направя  :(

И защо реши така?

еми полагам усилия и като резултат ставам по-релефен, но не качвам

Няма такова нещо. Аз лично освен момента с релефа си и качвам, но много умерено. Доволен съм да кача примерно 5 кг на година. За разлика от други юнаци, които могат за месец да ги вдигнат тези. Но аз лично съм доволен и си дерзая. И мисля, че това е начина.

Колкото толкова.

14.07.05
02:57

И аз качвам трудно. За 4 месеца с яко ядене и тренировки едва качих 1 кило. Само на сила качвам.

18.07.05
14:12

ми аз за около 2 месеца качих около 2 см в ръката и около 4-5 в гърдите за кг не съм сигурен защото свалих от корема :)
ама мога да кажа около 2-3 кг

Аз мисля че съм Ендоморф,защото съм масивен и почти изобшо релефен :Д и китката не ми е толкова слаба  :twisted: (17-18 см )

Но все пак нека някои който разбира повече да ми каже

Благодаря

03.08.05
14:36

Не винаги типът е точно определен по често се срещат мужду двата типа например ендо-мезоморфен или екто-мезоморфен екто-ендоморфен по разбираеми причини  няма

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1