05.05.12
15:28
Тичам от скоро. Прасците ми са доста стегнати и оформени (ходя много бързо и пеша). Харесва ми да тичам, действа ми освежаващо, но не искам прасците ми да изглеждат като на МЪЖ Футболист :) Има ли как да огранича натоварването им? Предпочитам да наблегна върху бедрата (стягане, отслабване), дупето (стягане оформяне), корема (стягане оформяне) и паласките ( да изчезнат! ). Дайте ми идеи как да го постигна...възможно ли е само с тичане да получа желания резултат? (Грам не разбирам от тези неща, затова въпросите ми може да ви се сторят тъпи, нооо това е ). Тичам по малко (като за начало), тъй като пуша цигари и се опитвам едновременно да ги откажа и да започна да тичам по повече. Правя и коремни преси (пак по малко). Наблягам на по-бавните обиколки (задължително с една ходене между сериите, за да почина), като за финал правя една спринт. Ям основно салати. Надявам се да получа идеи и препоръки, не критики.
казано от Strawberry на 05.05.12, 15:28:
Ям основно салати
Яж основно месо,яйца,сирене,ядки,а не да караш на салати.Така нищо няма да направиш ;) Разгледай дневниците на момичетата пълно е със страхотни хранителни и тренировъчни режими :) Успех :)
Здравей и добре дошла :) Като за начало ще ти кажа браво за тичането. То е един от доста добрите начин за изчистване на мазнините от тялото и за подържане на здравето ти.
Първата стъпка, която трябва да предприемеш за да отслабнеш е да оправиш храненето. Избери подходящ за теб хранителен режим и в никакъв случай не гладувай, просто подбери храните. Махни от менюто си много мазните неща, сладкото, тестеното и газираното. Заложи на протеините - яйца, мляко и млечни продукти, месо, добави към храненията си ядки. Включи и плодове и зеленчуци.
За да стегнеш и оформиш, която и да е част от тялото си е нужно да правиш упражненя. Независимо дали ще е във фитнес залата или вкъщи се опитвай да подббереш правилните за целта упражнение или уреди. Допитай се до специалист в залата или разгледай програмите в сайта.
Може да започнеш да си водиш дневник тук така по компетентните дами, а както и мъже ще могат да ти помагат ако си сгрешила нещо в храненето си или упражненията.
Не се притеснявай от критиката, благодарение на нея аз научих много от този форум :)
Мнението беше редактирано от Cwetinka на 05.05.12 16:43.
05.05.12
16:25
казано от Cwetinka на 05.05.12, 15:50:
Първата стъпка, която трябва да предприемеш за да отслабнеш е да оправиш храненето. Избери подходяш за теб хранителен режим и в никакъв случай не гладувай, просто подбери храните. Махни от менюто си много мазните неща, сладкото, тестеното и газираното. Заложи на протеините - яйца, мляко и млечни продукти, месо, добави към храненията си ядки. Включи и плодове и зеленчуци.
Аз определено не гладувам. Не ям мазно, тестено и газирано, сладко си позволявам от време на време. Месо също ям, но значително рядко. Ям основно салати, плодове, риба просто защото това обичам да ям... Задължително ли е да ям месо?
А по въпроса с прасците ми ще кажете ли нещо? Много се притеснявам от тичането да не станат огромни и мускулести... Мисълта ми беше дали само с тичане и коремни преси ще успея да постигна желания резултат или трябва да правя допълнителни упражнения:?
Мнението беше редактирано от Strawberry на 05.05.12 16:26.
Разбира се , че не е задължително да ядеш месо, както и не казвам, че гладуваш, но както каза Вики не карай само на салати. Включи в менюто си яйца например, защо не ядки, кисело мляко и др.
Повярвай ми за да ти станат големи прасците ‘’като на МЪЖ Футболист’’ трябва да правиш много повече неща от тичане. И все пак може да не ги натоварваш толкова много като не тичаш примерно по стръмни наклони.
Незнам какъв според теб е желаният резултат за да ти кажа дали ще го постигнеш, но все пак какъвто и да е определено само с тичане и коремни преси няма да извлечеш много. Определено аз съм “ЗА” за упражненията във фитнес зала или със собствено тегло.
Можеш примерно да кажеш мерките и годните си, килограмите и колко очакваш и желаеш да свалиш. Напиши примерно менюто си за деня, както и упражненията или продължителността на тичането и сериите коремни преси и позволи на по - разбиращите от мен да го корегират, тъй като смятам, че ще има забележки по него :)
О да и за паласките - за тях определено си трябва изчистване на мазнините и много, ама много упражнения :) Успех.
05.05.12
18:28
1во прасците са генетично заложени много трудно може да ги промениш и то ще бъде леко
2ро спри цигарите !!!
3то хранителен режим
4то 30-40 мин тичане поне 3х седмично
Успех
05.05.12
19:11
казано от Georgi Ivanov на 05.05.12, 18:28:
1во прасците са генетично заложени много трудно може да ги промениш и то ще бъде леко
2ро спри цигарите !!!
3то хранителен режим
4то 30-40 мин тичане поне 3х седмично
Успех
1. Прасците са ми оформени от това, че се движа много пеша с бърз ход. Мисълта ми беше, че не искам да стават още по-мускулести от това :д
2. Опитвам се !!!
3. Трудно ми е да го изготвя сама, затова просто ям само здравословни неща.
4. Тичам всеки ден по час (включва и обиколките пеша - по 1 през 7-8).
казано от Cwetinka на 05.05.12, 16:57:
Можеш примерно да кажеш мерките и годните си, килограмите и колко очакваш и желаеш да свалиш. Напиши примерно менюто си за деня, както и упражненията или продължителността на тичането и сериите коремни преси и позволи на по - разбиращите от мен да го корегират, тъй като смятам, че ще има забележки по него :)
Принципно препочитам да не си знам килограмите, следя начина, по който изглеждам, не тях, но ще проверя как стоят нещата и ще напиша това, което си ми препоръчала. Надявам се да получа полезни препоръки :) Мерси
Мнението беше редактирано от Strawberry на 05.05.12 19:20.