мазнини в гърдите и коремните мускули

здравеите!

Миналото лято тренирах доста,и бях направил гърди и корем,но зимата ме хвана мързела и сиг. съм качил поне 6-7 кила и гърдите са ми овиснали и имат мазнини,също и коремните мускули!та да ви попитам какво да правя за да “стопя” тези мазнини,освен кофички и лицеви?а за корема?(без тичане,че не ми се отдава)

05.05.12
20:58

Хранителен и тренировъчен режим + кардио :) като тичането не ти се отдава, пробвай с велоергометър или скачане на въже или друго...

ми по цял ден тренирам,почивка имам само когато съм кунтузен,това би трябвало да означава че  трябваше да ги сваля тези мазнини-но не става

05.05.12
21:02

Искаш да кажеш, че тренираш по цял ден и всеки ден ?! и нямаш почивни дни ?

еми по 2 часа поне отделям задължително,все още не се чувствам уморен

GI

05.05.12
21:17

Нормално!Най-важното пиша го всеки ден в поне 3 теми 70% от доброто тяло се прави на МАСАТА А НЕ В ЗАЛАТА ,помисли за добавки да се възтановяваш и почивки всеки мускул има нужда от 24-32 часа почивка(коремните мускули също са мускули),помисли и за кардио друг начин няма.
Успех

аха ясно,но мазнините немога ли да ги превърна в мускули :Д ?

05.05.12
21:23

Естествено, че не. :D

05.05.12
21:24

казано от Krisko ivanov на 05.05.12, 21:21:

Можеш....ако си магьосник!

GI

05.05.12
21:31

казано от Odin на 05.05.12, 21:24:

казано от Krisko ivanov на 05.05.12, 21:21:

Можеш....ако си магьосник!

Добре го каза :Д :Д :Д

аха разбрах,разбрах :Д!значи аз за 1ви път ще хода на фитнес до сега.кардиото е бягаща пътека нали ?и да ви попитам на коя скорост трябва да я пусна за да топя мазнини

05.05.12
21:38

Кардиото е бягаща пътека, скачане на въже, велоергометър, тичане  или друга интензивна дейност.

Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 05.05.12 21:39.

аха,не съм в час нещо!благодаря ви много

05.05.12
22:32

Всеки ден едни и същи въпроси..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1