Miss KK

Темата е заключена.

04.05.12
22:20

Мy diary

MF

04.05.12
22:36

Много миски станахме нещо... ше се разбираме като мъже, ей! :D :D :D

04.05.12
22:45

Скандално, скандално! Ще направим битка за короната.
В случая световния мир няма да ни е от полза и ще трябва да заложим на нещо по-така :)

05.05.12
11:32

казано от Miss KK на 04.05.12, 22:45:

Скандално, скандално! Ще направим битка за короната.
В случая световния мир няма да ни е от полза и ще трябва да заложим на нещо по-така :)

Прекръсти се на Miss MMA и с Miss Fight може да си организирате спаринг, ако може по бански (devil)

05.05.12
20:57

Един поздрав :)

05.05.12
21:08

Няма ли да споделиш защо го започна този дневник...или нещо, каквото и да е, Мис ККК ??? :)

05.05.12
21:21

казано от Margaritka на 05.05.12, 21:08:

Няма ли да споделиш защо го започна този дневник...или нещо, каквото и да е, Мис ККК ??? :)

направо ми взе думите от устата :D

Мнението беше редактирано от diva 97 на 05.05.12 21:21.

05.05.12
21:44

Тъкмо го пишех и ми падна батерията на лаптопа :–))))) Хайде на ново :)))

05.05.12
22:50

Мило, мое дневниче...” Така започвахме нашите дневници. Ех...спомени, спомени :)

Не приемам дневника си тук, като една стена или просто едно бяло поле, а като място чрез, което мога да общувам с вас. Радвам се, че съм тук, това е прекрасна възможност и се надявам да се запозная с позитивни хора, които уважават себе си и другите.

Ще представя себе си по  начин, който няма да звучи като отговори на попълнен лексикон или въпросник,
а ще се опитам да синтезирам информация, която е свързана с интересите на повечето хора тук ( вероятно всички ) :
Спорт! Спорт! Спорт!

Аз съм Miss КК, на 23 години от Пловдив. От 4г живея в София и се чувствам много добре тук.

Малко ретроспекция на спортния ми живот :) ....

Началото- художествена гимнастика. Бях на 6г., когато започнах. Откри ме Наталия Моравенова ( тогава треньор на Мария Петрова).
И както обичам да казвам ” Труда и усилията винаги биват възнаградени”. Грацията, на която се научаваш, остава за цял живот.
4 години тренирах и все още ми е тъжно, защото се наложи, поради здравословни причини да се откажа.
След това- тенис на корт- 2 години.
4г. лека атлетика- 800м и 1500 метра. Енергията ми бе неизчерпаема и паралелно с леката атлетика, тренирах баскетбол, волейбол, спортни танци и по-късно 3 години модерен балет :)
От 10 клас - фитнес. Доставя ми огромно удоволствие, ходя с голямо желание :)
Обожавам да тичам в парка. Правя различни тренировки, защото обичам разнообразието.
Когато съм вкъщи, нямайки време за фитнес или подходящо време и място за тичане залагам на Billy Blanks :)
Искам много да ходя на йога, но за момента не съм открила “своето” място в София.

Сега....
След 2 месеца възстановяване от контузия на коляното, започнах с 3 пъти седмично фитнес + 4 пъти  по 30мин. интервални кардио тренировки :)

Благословена съм с добър метаболизъм и структура на тялото. Не ми се е налагало никога да се ограничавам от към храна. Често хора, които не ме познават ми казват.. ти защо не ядеш, яж повече... който и от приятелите ми да попитате, ще ви кажат, че се чудят, как мога да ям толкова много :)

Фен съм на всички зелени храни. Не обичам много много месо, но сега се налага. Обичам пилешко. Не пия газирано, не ям тесто, пържено, мазно.
Проблем ми е “гладът” за шоколад, но за момента го владея. След  като изядох шоколад с 99% съдържание на какао, вече всеки черен шоколад ми се струва сладък ( а до преди това не вкусвах)

В момента искам да направя малко по-изразени коремни мускули и съм на НВД :) До сега Фет бърнър не съм ползвала, но ще :)
Black Fire на Pure Nutrition- цената е по-добра от Syntrax fire, а ефектът при мен от двата е  почти еднакъв ( тествах мостри ). Black Fire го усетих по-добре  и ....

Действам !

Мнението беше редактирано от Miss KK на 06.05.12 18:02.

06.05.12
09:57

Успех от мен! (F) Ще следя дневника ти с интерес! :)

06.05.12
14:46

След пороя и градушката снощи, плановете ми се промениха на 180 градуса и от тичане в парка, реших да пробвам Billy Blanks Jr: Bootcamp Cardio Soul Dance Workout. Оказа много приятно, пробвайте го. Кратко е - десетина минути, а същевременно натоварва добре.

Вечерята ми:
Гриловани пилешки сърчица с мащерка / на тефлон без никаква мазнина и сол/
Салата от репички / овкусена с ябълков оцет/

Мнението беше редактирано от Miss KK на 06.05.12 14:47.

06.05.12
14:52

Честит дневник и от мен :) и аз ще те следя :D

08.05.12
14:52

2 дни интервално кардио + упражнения за корем

Въпреки, че вчера бях в любимата ми пицария в България, успях да устоя на невероятния аромат на хрупкавите и сочни пици, да не говорим за чийзкейк с праскови... Не- Зелена салата с риба тон, скариди, аншоа, каперси и лимон :)) Силна съм!

Ще качвам всеки ден снимки, да видим какъв ще е резултат накрая :)

Хубав ден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1