05.05.12
20:42
Здравейте приятели :) искам да попитам вече една седмица стана нямам мускулна треска никъде какво става ? правя си нормалните упражнения както преди ям както трябва но нямам обеснение защо нямам ако може някой да ми каже какво да правя или това е нещо нормално ? Искам да питам четох за меда има в сайта специална статия верни ли са тези всички неща които пише http://www.bb-team.org/articles/1364_med-edin-podtsenyavan-pomoshtnik мисля да ям пчелен мед 2 лъжици сутрин и 2 след тренировка как мислите ? благодаря :)
05.05.12
21:24
Това е напълно нормално,трябва да си в тренирането като един истински playboy никога да не повтаряш една и съща....
искам да кажа,че си привкнал затова е добре да смениш едно две неща или сложи повече кг и ще почустваш сладката болка :P
06.05.12
00:00
Това че нямаш мускулна треска означава,че се възстановяваш добре и храненето ти е на ниво.
06.05.12
09:28
Еий значи вървя в правилната посока :) само ще сложа повечко кила и ще сменям по често упражненята аз ги сменях на 2 седмици но сега на 1 ще е :)
06.05.12
11:32
То няма смисъл да ги сменяш толкова често. Увеличавай всяка седмица по 2.5кг на щангата и да видиме дали няма да имаш МТ. Просто като седиш на дадени килограми и отиваш с нагласата да направиш 3х8, няма да прогресираш. Всяка седмица отивай с нагласата да направиш 3х8 с 2.5кг повече от миналия път.