Сладко отклоняване от режима ми - вредно ли е чак толкова?

05.05.12
20:52

Здравейте колеги! Въпросът ми може да ви се стори малко глупав, но все пак да питам - преди малко се прежалих и наглофах 1 кутия сладолед - 1кг наведнъж и сега се чувствам като че ли съм направил някакво престъпление и правосъдието ще дойде още утре във формата ми :D 187 см на 67 килограма съм и тази година за първи път ми се случи да се отклоня от режима си за покачване толкова драстично.. Не знам просто много ми се дояде и като го мернах си викам няма да му простя ама повече така няма да правя :D Та как би ми се отразила тази калорична бомба  и евентуално преди лягане да направя някакво упражнение или?

05.05.12
20:57

Ще се радвам и аз да чуя, тъй като наще постоянно купуват сладоледи и аз по цял ден вися пред фризера да ги гледам...но нищо повече ! :D

GI

05.05.12
21:21

На всеки се случва хора сме и аз вчера така страшна жега и .........

05.05.12
21:25

Е, вече си го изял нали :D Вредно или не сам си го написал - отклоняване от режима, но пак... по-добре от торта или фафли ;)

Ако е в нормата и е 1, максимум 2 пъти в седмицата по 50-70гр е нищо особенно.

Отговорът на въпроса ти зависи от много неща - как се храниш и т.н.
Ако си на ВМ-НВД ефектът ще е един, ако веднъж седмично чийтваш вечер и това ти е чийтът - ефектът ще е коренно различен.
Много повече време ще отнеме да умуваме какво точно ще стане и докато те разпитаме как ядеш и т.н. и то...вече сам ще си разбрал ефекта какъв е.
На твое място бих се радвал по 2 причини:
- хапнал съм сладоледче
- направил съм си експеримент как ще ми се отрази чийт хранене.
Разбира се, ако утре сутринта си на снимки с Лазар Ангелов или ти е бодибилдинг състезанието, то може би наистина си заслужава да мислиш за ефекта. Във всички останали случая виж горните 2 точки и не се вманиачавай.

05.05.12
21:56

Ох, и на мен ми олекна :D

05.05.12
22:05

Ваниловият сметанов сладолед (по някакви стари спомени) имаше нелош гликемичен индекс (среден) и всеки път щом ям някъв сладолед (а той почти всичкия е на основата на посочения) ми минава през ума, че дявола все пак не е чак толкова черен :D

Даже май и белтъчините не бяха зле. Та в този ред на мисли 400-500гр сладолед може би за един качващ маса (като теб) са си чиста работа 20гр протеин и душевен 100%-ов оргазъм :D

p.s. Ама ако ядеш 1 кило сладолед поне го раздели на порции или да не е вечерта хахахаха :D

05.05.12
22:16

Ако можеше шоколадов по време на чистене просто щях да врътна един кючек от кеф ! :D

06.05.12
01:09

казано от Insane M на 05.05.12, 20:52:

Здравейте колеги! Въпросът ми може да ви се стори малко глупав, но все пак да питам - преди малко се прежалих и наглофах 1 кутия сладолед - 1кг наведнъж и сега се чувствам като че ли съм направил някакво престъпление и правосъдието ще дойде още утре във формата ми :D 187 см на 67 килограма съм и тази година за първи път ми се случи да се отклоня от режима си за покачване толкова драстично.. Не знам просто много ми се дояде и като го мернах си викам няма да му простя ама повече така няма да правя :D Та как би ми се отразила тази калорична бомба  и евентуално преди лягане да направя някакво упражнение или?

Ако тежах толкова малко на тоя ръст, последното нещо, което щеше да ме притеснява е кило сладолед.

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.05.12 01:11.

06.05.12
12:37

Напълно съм съгласен с Петко К

fire.is.my.nature

06.05.12
22:04

Абе в 100 гр сладолед има 87 калории, демек в 1000 гр 870, което е колкото едно парче торта ахахах. Плюс това не твоите кила е препоръчително да ядеш калорийни бомби :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1