05.05.12
15:32
Така да започна така аз попринцип се занимавам с спорт от както се помня но от от 2-3 месеца се запалих по фитнесс-а в началото в нас.. четох в интернет програми за тренировки в домашни условия.. но от месец насам ходя на зала (фитнесс) там усещтането е страхотно и несмятам да се отказвам за мен това е спорта ..реших да си направя дневник и да споделям аз сам момче на 14 години 54 килограма..и смятам да кача снимка да видите за какво става вапрос.. има много работа.. и смятам че тук има кои да ми помогне да постигна добри резултати..имам и една смешна програма ето я и нея:
понеделник:бицепс и трицепс
вторник:почивка тренировка в къщи (лицеви упори ,кофички,коремни преси.)
сряда:рамо и гарди
четвътак:почивка тренировка в къщи (лицеви упори ,кофички,коремни преси.)
петък:корем и гръб
събота:почивка тренировка в къщи (лицеви упори ,кофички,коремни преси.)
неделя:почивка тренировка в къщи (лицеви упори ,кофички,коремни преси.)
05.05.12
15:40
Здравей.Честит дневник..Като за начало ще е добре да наблегнеш над учебниците.
Поздрави!
05.05.12
15:46
:) виждам грешките спокоино :) но пиша на фонетика и щтракам бързо съжелявам ако ви пречи :) пак и на компа съм свикнал на латинеца извинявам се за глупавите грешки.
Мнението беше редактирано от plamen valkov на 05.05.12 16:14.
Тая програма е катастрофа. И по 10 пъти да ги тренираш гърдите и корема ефект нулев. А краката? Или те не се виждат като си с дънки и няма смисъл. При толкова много програми в сайта ти реши да тренираш по възможно най-безсмисления начин.
05.05.12
16:54
казано от Георги на 05.05.12, 16:39:
Тая програма е катастрофа. И по 10 пъти да ги тренираш гърдите и корема ефект нулев. А краката? Или те не се виждат като си с дънки и няма смисъл. При толкова много програми в сайта ти реши да тренираш по възможно най-безсмисления начин.
:) знам :) за това искам някои да предложи програма подходящта за моита възраст !
05.05.12
18:21
В интернет намерих тази програма за начинаещи какво ще кажете и колко време трябва да се придаржам към нея :)
Придърпване на вертикален скрипец - 3 серии 10 повторения (1+2 без почивка)*
Повдигане на щанга от лег - 3 серии по 10 повторения (1+2 без почивка)
Придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии 10 повторения (3 +4 без почивка)
Избутване на дъмбели от полулег - 3 серии по 10 повторения (3 +4 без почивка)
Раменно разтваряне встрани - 3 серии по 10 повторения (5+6 без почивка)
Повдигане на краката със свити колене от стенд - 3 серии по 20 повторения (5+6 без почивка)
Трицепсово разгъване на скрипец - 2 серии по 10 повторения (7+8 без почивка)
Бицепсово сгъване с щанга - 2 серии 10 повторения (7+8 без почивка)
Бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения (9+10 без почивка)
Бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения (9+10 без почивка)
Повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения (11+12 без почивка)
Кoремни преси - 3 серии по 20 повторения (11+12 без почивка)
Мнението беше редактирано от plamen valkov на 05.05.12 18:39.
След като търсиш малоумни програми в интернет, защо питаш тук? Питай в интернет. Тук има достатъчно програми за начинаещи, ако са ти интересни, разгледай ги. А грамотното писане е признак за уважение към четящите те. Много жалко, че не пишеш на кирилица на компютъра. Нали знаеш, че да пишеш на български с латински букви, е като да пишеш на стената с лайно - чете се, ама не е хубаво :)
Мнението беше редактирано от Anthony на 06.05.12 00:31.
06.05.12
00:50
казано от Anthony на 06.05.12, 00:31:
След като търсиш малоумни програми в интернет, защо питаш тук? Питай в интернет. Тук има достатъчно програми за начинаещи, ако са ти интересни, разгледай ги. А грамотното писане е признак за уважение към четящите те. Много жалко, че не пишеш на кирилица на компютъра. Нали знаеш, че да пишеш на български с латински букви, е като да пишеш на стената с лайно - чете се, ама не е хубаво :)
програмата е от тук и питам дали е подходяща за мен :)
06.05.12
01:27
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti ...