06.05.12
14:54
На 17 години съм, с около 1.5 години стаж в залата 1.80/65 и целта ми е да кача ММ със следния стак Serious Mass, GreenMAG, NoXplode Caffeine Free.Въпроса ми е по-насочен към креатина и буустъра, смисъл GreenMAG или Cellmass, а буустъра без кофеин какъв е ефекта и ще помогне ли за маса.. ?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.05.12 17:58.
06.05.12
15:47
Greenmag или Cellmass…общо взето е все тая. Аз бих избрал Green-а. С 10-тина лева е по-скъп, но получаваш 30 дози повече от cellmass-а. Като състав също мисля, че леко го превъзхожда. Съдържа повече креатин в доза, а и мисля, че тирозинът и тауринът са много добре вкарани във формулата.
За Xplode…без кофеин = по-малко енергия, но това не означава, че е = по-малко маса.
Тоест по твоята логика No-Explode= маса?Не знам дали ти прави впечатление,но момчето е на 17,дали ще извлече максимума от тази добавка и дали въобще му трябва подобен тип добавки?
06.05.12
15:53
Не. По моята логика Xplode…без кофеин = по-малко енергия, но това не означава, че е = по-малко маса.
А по твоята логика, моята логика е No-Explode= маса.
06.05.12
16:36
Преди съм вземал No-X на бсн и (други работи) и да ви кажа доста работа върши имах много сила и енергия,а вените...За мен е добра добавка,но той е на 17 и 65кг за 180 ддз колко ще помогне все пак не е магическа пръчка,но щом си е решил да взима тези неща но-кс. е отличен продукт!
06.05.12
17:02
Аз на тия години с този стаж бих се спрял само на протеин и евентуално аминокиселини. Иначе и аз бих избрал Грийн-а. :)
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 06.05.12 17:02.
06.05.12
20:02
Метаболизма ми е прекалено бърз, че да имам нужда само от протеин и АК.Пил съм ги в съчетание от хубав хран.режим и ефекта беше много слаб, пил съм гейнър и креатин и ефекта беше вече подобаващо задоволяващ.
П.П Прочетох малко и реших, че няма нужда да пия NOXplode сега тъй като има много креатин в него и да направя 2 циъкла Serious Mass + GreenMAG за да кача маса и после NoXplode Caf free с нещо друго, syntha 6 примерно..
06.05.12
20:21
Попринцип хората с бърз метаболизъм качват доста по-лесно от хората с бавен метаболизъм целта е да си оправиш калорийния баланс т.е. сметни си калорийният баланс прибави още 400/500 калории и си готов.За качване на мускули ти трябва бърз метаболизъм и положителен калорийен баланс за сваляне отново ти трябва бърз метаболизъм но отрицателен калорийен баланс. Ако не се лъжа в сайта имаше и статия относно качването на ММ и бързия метаболизъм. :)
Поздрави !!!
17.05.12
14:55
Само не мога да разбера кой/кои мускули ще помпаш с тоя азотен буустер. На мерки 180 на 65 предполагам, че нямаш много. На първо място разчитай на храната, не на добавките.
20.05.12
23:30
Прочети второто ми мнение тук в темата, отказах се от бустера по горе-долу тази причина и още една.Сега питам за комбинацията Serious Mass + GreenMAG.
20.05.12
23:47
казано от Teodor Todorov на 06.05.12, 20:02:
Метаболизма ми е прекалено бърз, че да имам нужда само от протеин и АК.Пил съм ги в съчетание от хубав хран.режим и ефекта беше много слаб, пил съм гейнър и креатин и ефекта беше вече подобаващо задоволяващ.
П.П Прочетох малко и реших, че няма нужда да пия NOXplode сега тъй като има много креатин в него и да направя 2 циъкла Serious Mass + GreenMAG за да кача маса и после NoXplode Caf free с нещо друго, syntha 6 примерно..
Остави тия глупави добавки,ами взимай сериозно яж...Защото много си мислят,че ядат и тренират,а всъщност нищо не правят и се чудят :) А това,че имаш бърз метаболизъм означава,че ще качиш по-чисто,а не че няма да качиш.Всичко е в твой плюс.. Само действия трябват.
20.05.12
23:47
казано от Teodor Todorov на 06.05.12, 20:02:
Абе май причината поради, която си се отказал е друга .. както и да е :)
Мнението беше редактирано от summer_jam на 20.05.12 23:57.