Стягане на корем, дупе и ръце в домашни условия

03.05.12
16:54

Здравейте. Имам нужда да стегна корема, дупето и ръцете, но нямам възможност да ходя на фитнес за момента и  затова търся подходящи упражнения за вкъщи. Нямам идея какво точно да правя и се надявам да ми предложите нещо. Всъщност от известно време тренирам вкъщи, но не знам коклко е правилно. Карам минимум 4 пъти велоергометър по 30-40 минути, също така ходя многоя а през ден или два правя ето тези упражнения за корема: http://vbox7.com/play:c500421d просто защото изчетох много хубави отзиви за тях в коментарите. Всъщност имам да сваля и мазнини от корема и попринцип знам, че само с коремни преси няма да стане, напротив, няма да има никакъв ефект, но някъде прочетох, че комбинирано кардио+упражнения за корем дава резултат.. сега се чудя да правя ли упражнения за  стягане наред с кардиото, преди да съм свалила мазнините? Също така велоергометърът  влияе ли на дупето или само на краката? Ако може и да ми кажете упражнения за ръце и дупе, да кажа също че имам две гирички от по 3 кг. Може да съм написала някакви пълни глупости относно начинът, по който тренирам, но въобще не съм компетентна по тези неща и чакам вие да ме посъветвате какво да правя.

Здравей Емили. Както не веднъж съм наблягал в темите който коментирам-най-добрият начин за горене на мазнини е силова тренировка+кардио след това. Гиричките ти са нейзбежна част от тренировката. С тях можеш да правиш бицепсово сгъване от седеж/стоеж. Раменни преси от седеж/стоеж. Кикбек за трицепс от упора. Трицепсово разгъване с една ръка над главата, пред лицето от тилен лег.  Разтваряне встрани от лек наклон напред за средните глави на рамената. Гребане с дъмбел за гръб. А за корема бих ти препоръчал от упора на лактите и на пръстите на краката да стой няколко серии по 1-2 мин. Колкото издържиш. Това натоварва цялото тяло. Бих ти изпратил и клипове, но в момента на този ПС ще бъде голяма борба. Ако нещо те вълнува пиши ми на пощата.

04.05.12
14:20

Благодаря за отговора. Някой друг да се включи по другите ми въпроси?

Упражненията изглеждат добри но така мазнините няма да изгори6 а само 6те заздрави6 мускулатурата :) ето ти 1 бърза програма по домашно му. започваш с  3 серии по 2 мин. скачане на въже ; 3 серии по 10 подскока ; 3 серии по 10 повторения  лицеви опори с отскок; след което взимаш гиричките и правиш 3 серии по 12 повторения за предно рамо след което 3 по 12 повторения за странично рамо и задно рамо пак 3 по 12. почива се между сериите по 1-2 мин. Та това е едната тренировка, ако ти допадне пиши ми за останалата част за другите дни. Мнението на Георгиев и професионално, все пак го е завършил висше на тая тематика и няма да е зле да го вземеш в предвид. Успех :)

06.05.12
04:24

До тук нито един добър съвет, освен на смайл

казано от Gerrard Liverpool на 06.05.12, 04:24:

До тук нито един добър съвет, освен на смайл

И ти си един капацитет по въпроса...нямам думи. И кое не ти допадна в написаното по-горе? Най-добре било функцията сърч хаха. Е ти направо на девойката и помогна доживот.

Мотивираният и обоснован коментар в 4:24 на Gerrard Liverpool май е написан от скука м/у 2 големи ракии и е дело на голям капацитет.

06.05.12
11:26

Мотивацията на моя коментар са двата коментара преди мен.Достатъчно е да ги прочетеш за да си намериш обоснованието :D
Само като прочетеш “бицепсово сгъване” и няма нужда повече от коментар
И другия пак някакъв учен се извади “странично рамо” ...

П.С. и на 10 големи ракий пак бих казал по-умни неща от теб Димитърчо :)

S!

06.05.12
11:35

Аз не знам защо пишете в тея теми, нали пак ще има такива другата година... защо пък поне един не си направи труда още от зимето да пусне тема, да се поинтересува малко кое как и защо се прави... Като дойде времето да се махнат якетата и коремите изкочат напред и всички се сещат - ами, не е правилно така, защото както се вижда - няма нито един кадърен човек, който да е написал пост в тази и 1000000-те подобни теми.

06.05.12
12:10

Това става , защото винаги ще има такива, които в последния момент точно преди лятото се сещат че искат плочки за да впечатлят някого.А също така и има хора, които си мислят, че дават супер умни мнения.И така просто се намират да пишат в такива теми

Дано да се подобри ситуацията .... А дано ама надали

Какво неясно има в “бицепсово сгъване”??? Ще поясниш ли? А като си по-кадърен защо не дадеш съвет а само плюеш труда на тези, които са дали съвет? Какво си завършил, от кога тренираш за да имаш мнение по въпроса?
Относно “средното” рамо...ако не знаеш-да ти обясня. Раменният мускул има три глави-предна, средна и задна.

хаха Gerrard Liverpool бил начетен , може би иска да се коментира само с латинските наименования или пак да пиша на момичето да използва arnold press, с което ще и се изясни всичко.:D:D:D

06.05.12
16:37

В домашни условия дамите могат да стегнат корема, дупето и ръцете в кухнята :)

п.с. Автор, истината е навън! Излез на слънце и се движи!

06.05.12
17:14

Не съм се сетила чак сега да тренирам само заради лятото. Почнах още от зимата, но тогава не бях взела предвид хранителния режим, пак спазвах нещо, но не както трябва, та тренировките не дадоха напълно очаквания резултат.

06.05.12
18:30

казано от Мирослав Георгиев на 06.05.12, 10:09:

Най-добре било функцията сърч хаха. Е ти направо на девойката и помогна доживот.

Ами ако девойката си направи труда да натисне върху линка, който съм й дала, щеше да си избере сама. Ама то е лесно да ти го сдъфчат, пък ако може и да тренират вместо теб...

казано от Мирослав Георгиев на 06.05.12, 12:17:

.... Какво си завършил, от кога тренираш за да имаш мнение по въпроса?...

Тцъ, тцъ, като чета това изречение и почвам да се питам как ли смея изобщо да имам мнение по въпроса за възпитание на децата (примерно), след като не съм завършила “педагогика”...

Мнението беше редактирано от Smile на 06.05.12 18:31.

Имай си мнение. До колко е компетентно...не се знае. Българите сме запознати с всичко, можем всичко и знаем всичко. Намесваме се навсякъде. Аз дадох помощ. Имам самочувствието да бъда до голяма степен компетентен. А ти си възпитавай децата, но не ги учи как да тренират в залата.

Мнението беше редактирано от Мирослав Георгиев на 08.05.12 10:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1