Мега смешен Дневник НЕ ВЛИЗАЙ !

Темата е заключена.

03.05.12
19:19

Здравейте моето има е Станислав на 17 години съм от Пловдив.Този дневник ще бъде доста прост като за прост човек като мен :D.В момента съм съм 1.80/ 77 килограма(мазен и то бая ) мазнините ми са средоточени най вече в областа на таза.Тренирам от 5,6 месеца като свалих около 10 кг през това време и що годе замясах на човек.Наскоро си закупих една книга “фитнес за мъже” се казва,общо взето вътре пише всичко.Имат и собствена програма за покачване и сваляне на килограма,която цели  покачване на нивата на тестостерона.От 7 април тоест идващия Понеделник започвам техните тренировки,които изглеждат доста дълги и изморителни (не включват кардио,само загрявка 10 мин на пътека) и наблягат на повече упражнения за крака.Книгата е американска поради което диетата е доста трудно испълняема  в България,но съотношението на храните при сваляне е следнто 33%въглехидрати 33%белтъчини 33%мазнини.Режима продължава 2 месеца.Това е г/д ако искате мога да напиша и програмата на трениране и така ще видим ще имали резултати.Това е цялата история.ааа забравих да спомена че целта ми е понижаване на % подкожни мазнини (особено в краката) и да сваля килограми.Дневника го направих да следя развитието си и да чуя вашето мнение.

03.05.12
19:40

Честит дневник! Ще се следи. ;)

GI

03.05.12
22:28

Здр честит дневник ддз струвами се рентабилно да вдигнеш  белтъчините и да намалиш въглехидратите.Мое мнение е,че само така може да се свалят подкожните мазнини.
Успех!

07.05.12
14:00

От днес започвам та тренирам и да се храня добре.Тъй като вчера се наковах здраво като за последно храната започва от 13 ч.Тренировката ще е след училище защото съм втора смяна :)
Хранене
3 свински пържоли
1 кисело мляко фибела
малко тиквеник :Д(беше останал и да не го хварлям)

Тренировка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1