Рамо два пъти в седмицата?

Здравейте!
Като начинаещ във фитнеса искам да ви попитам удачно ли е да се тренира дадена област по 2 пъти в седмицата?
Работата е такава - от около 2 месеца и нещо ходя редовно на фитнес, но не знам защо пренебрегвах рамото. Днес за втори път натоварвах тази област и се чудя мога ли(с цел да наваксам изгубените тренировки), да го тренирам по 2 пъти в седмицата, по-точно понеделник и петък.
Благодаря предварително.
Поздрави,
Виктор!

То рамото се  натоварва и при гърдите,и при гърба,така че недей слага рамото 2 пъти.

07.05.12
19:24

Спокойно, за 2 месеца едва ли е изостанало толкова много..
Започни да тренираш както трябва и всичко ще се нареди :)
ПП:Надявам се тренираш и крака??

07.05.12
20:04

казано от Александър  Илиев на 07.05.12, 19:04:

То рамото се  натоварва и при гърдите,и при гърба,така че недей слага рамото 2 пъти.

Рамото не е само предно рамо...

Ами не, не тренирам крака, защото имам нещо като лош навик от много малък, да ходя на пръсти и от там краката ми са доста натоварени и развити. Това проблем ли е?
Относно рамото, щом казвате, че не е добре, няма да го правя по два пъти.
Благодаря за мненията ^^

Мнението беше редактирано от Виктор Маренски на 07.05.12 20:27.

07.05.12
21:12

казано от Виктор Маренски на 07.05.12, 20:26:

Ами не, не тренирам крака, защото имам нещо като лош навик от много малък, да ходя на пръсти и от там краката ми са доста натоварени и развити. Това проблем ли е?

Като ти слушам разсъжденията съм напълно убеден, че рамото ти е най-малкия проблем.

казано от Георги на 07.05.12, 21:12:

казано от Виктор Маренски на 07.05.12, 20:26:

Като ти слушам разсъжденията съм напълно убеден, че рамото ти е най-малкия проблем.

хах ;Д ето каква била тайната за големи прасци и бедра !!

HE

07.05.12
21:24

От утре ще се напълни с летни билдъри ходещи на ................ пръстите на ръцете си :D :D :D

07.05.12
21:53

В интерес на истината, на един приятел брат му (12 годишен) ходи само на пръсти още от бебе /ебаси навика :д/ и вади страшни прасци за 12 годишно хлапе, а никога не е тренирал нещо. Но ходенето на пръсти не влияе на БЕДРАТА. А само прасците не са целите крака..

07.05.12
22:07

Ами не, не тренирам крака, защото имам нещо като лош навик от много малък, да ходя на пръсти и от там краката ми са доста натоварени и развити.

Вземи стой повече на глава , барем си развиеш и мозъка ;)

казано от RinGo на 07.05.12, 22:07:

Ами не, не тренирам крака, защото имам нещо като лош навик от много малък, да ходя на пръсти и от там краката ми са доста натоварени и развити.

Вземи стой повече на глава , барем си развиеш и мозъка ;)

Не разбирам на теб какъв ти е проблема, че и пишеш в темата даже.. Аз попитах като човек за нещо, вие го обърнахте на сеир.. Затова не обичам да пиша във форуми, заради тоя тъп спам.
Айде да сте живи и здрави :)

казано от Ivan Nikolov на 07.05.12, 20:04:

казано от Александър  Илиев на 07.05.12, 19:04:

Рамото не е само предно рамо...

Добре,че ми каза :)

08.05.12
01:23

казано от head_hunter на 07.05.12, 21:24:

От утре ще се напълни с летни билдъри ходещи на ................ пръстите на ръцете си :D :D :D

100% :D:D:D

08.05.12
10:48

Май не трябваше да повдигам въпроса за краката :D
Винаги става така ..хаха
Та.. пак ти казвам - тренираш само от 2 месеца.Не си изпуснал много.Не се притеснявай!

22.05.12
22:19

1 МГ, веднъж седмично е общоприетото. Могат да се правят и по 2 тренировки - една лека и една тежка или с различни и по-малък брой упражнения в двата дена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1