06.06.04
12:04
izpolzvate li p4elen med,az sam lud po nego,na sedmica mi otiva minimum 1kg burkan,eto malko info za nego:imunotimulator,vitamini-b1,b2,b3,b6,k,c,e.,provitamini-a,pp,hormoni,fermenti.blagopriqtno povliqva struktorata i funkcite na sarde4no sadovata sistema,otdelitelnata,4erniq drob,nervnata sistema i kojata.sadarja pove4e ot 400 biologi4no-aktivni ve6testva.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:42.
Е ти добре си луд,ама няма ли да откачиш повече ,като се замажеш здраво,това са адски много калории човече !Полезен е спор няма,но не прекалявай !Хапвай си по малко след тренировка.И още нещо-тоя мед ,който го продават по магазините е боклук !Взими се домашен ,чист мед .
06.06.04
13:52
Да това, което го каза croc е така. Само да добавя за меда по магазините слагат много захар и глюкоза, за да го докарат, но не става нито толкова чист, нито толкова гъст като домашния мед. И верно не прекалявай, защото всичко е полезно, но в определени граници.
06.06.04
14:07
croc,da sam kazal 4e go kupuvam ot magazin(tam med prodavat li :wink: ),vzimam si go ot pazara,gore dolu ve4e go poznavam(tolkova sam izql:).
croc-v momenta 4istq(10kg sam dolu)pri polojenie 4e qm-150g(gore dolu) med na den.pri pravilno balansirana dieta samo polza moje6 da izvle4e6 ot nego.
med(100g)-voda-21,belta4ini-o.4,maznini-0,vaglehidrati-78,3,kalorii-323
Няма такъв филм да чистищ и да ядеш толкова сладко !Прави си извода какво си смъкнал-вода,мускули (е,освен ако не си на зоб здраво ) ,10-кг ма са ужасно много !!Явно другите ти храния не са наред ,защото има разлика да чистиш(орелефяваш ) и в това просто да смъкваш килограми и то огромна .Да не се окаже накрая ,че си останъл малък и мазен :)Сам знаеш,че това колко тежиш няма връзка с това как изглеждаш .
По добре яж повече месо ,вместо сладко ,заеби лакомията :))И аз умирам за шоколади ..даже сега буквално се давя в лиги като си мисля ..ама...:)))
06.06.04
14:49
4istq ot mart,visok sam 194 bqh 105,do 95 ne e 4ak tolkova :wink: pozagubih i malko muskulatura(ne fatalno,mislq 4e e normalno).pravq po 6 pati kardio(1/2 pluvane)+3x tejesti +dosta preparati za namalqvane na podkojni maznini+dobra dieta+sladkoto mi e meda+nisak priem na vaglehidrati+tova 4e sam vegetarianec(sprqh mesoto ot fevruari).o6te li misli6 4e nqma takav film?
p.s.kakvo e ob6toto mejdu meda i shokolada? :wink:
Е,явно има ,ама само ти си участваш в него :)))
10кг-ма са си 10кг-ма!Много са,много,защо ти е да губиш толкова мускули ,на тази височина си супер!(е,предполагам де ) .Но..няма да споря повече ,само изказах мнение .
Меда е супер ,ама аз не бих го ползвала ,когато чистя .
Единтвените ми въглехидрати и то супер рядко са ориз или картофки,другото е забранено !
06.06.04
15:29
Е като ги разбирате толква :) я обеснете разликата между пчелния и боровия мед.Защото на мен също ми е по-вкусен пчелния но пък не знам нищо за боровия.Някой ако може да пообесни...
:))Аз немога ,предавам се .Не съм фенка и разните видове са ми X:)
Обаче, Flufil съм убедена,че ще ти обясни подробно :))
06.06.04
19:00
croc :wink:
boroviq e ot vrah4etata na 6i6arki(zeleni),koito se praviat po podoben na sladko na4in,pchelniqt se pravi ot p4elite :)
06.06.04
19:31
flufil, боровия мед се прави от цели зелени шишарки от бор. Всяка година правим боров мед. Много е вкусен и полезен. А пчелния мед не се прави от пчели :lol: :lol: :lol: а те го правят :lol: :lol: :lol: (майтап малко)
flufil, ами щом вземаш препарати за намаляване на подкожни мазнини и т.н. ще имаш ефект. Обаче ако намалиш меда няма да има смисъл от тези препарати, защото ефекта ще е много по-голям. Но ти си знаеш. Ако спазваш правилна диета и ако правиш кардио редовно няма смисъл от никакви препарати за подкожните мазнини.
06.06.04
19:56
Bad^Boy,temata be6e za pchelniq med,polzata ot nego,koi go vzima,dovolen li e.a ti ve4e si vtoriq koito me ubejdava 4e ne trqbva da go qm.mersi za savetite,no az svalqm i sas nego i sam na mnenieto 4e kogato 4ovek si podlaga tqloto na golqm stres,trqbva da priema imunostimulatori(medat e estestven i edin ot nai dobrite)ne sam kazal 4e qm v promi6leni koli4estva,150g mnogo li sa?!
p.s.Bad^Boy,da ne kandidtsva6 taq godina s ezikova kultura :lol: :lol: :lol: (майтап малко)
Ами меда е супер полезно нещо :) Но проблема при него за въглехидратите, голям % от тях са фруктоза, която не влияе толкова на инсулина, но все пак 150г. мед = 100г въглехидратио (груба сметка), ако си на НВД и искаш сериозно да чистиш, това трябва да ти е макса на въглехидратите за ден. Значи прецени си сам дали само от меда може да си ги доставяш? Особено ако си вегетарянец ти си набавяш протеина предимно от млечни продукти и варива, които все пак съдържат въглехидрати :) Само за инфо на Крок - 10кг от 100 е едно, 10 кг от 50 е съвсем друго :) Раликата е огромна.
И все пак може да понамалиш меда и да го ядеш предимно сутрин и след тренировка (с тежести).
Gotcha:)Благодаря ти :)
Пределно ми е ясно ,че килограмите нямат значение при визията толкова много ,но 10кг-ма маса са си 10 кг-ма маса !Говорим изцяло за нашия спорт,нали ?Когато нестава дума за мазнина толкова,това е адски много и е безумие да се свалят -освен ако не гониш категория .
Виж как омазахме темата за меда :))Аз я омазах де....Прощавайте :))
az lin4o pozlvam po 2 supeni lyjici med sled vsqka trenirovka:)
ako nqkoi iska med predlagam domashen po 5lv burkana ( golqm kato za kompot burkan) che bab mi tuka ima qko kosheri :)
07.06.04
10:40
flufil, не братко с математика ще кандидатствам :lol: сигурно си личи от това, което съм писал :lol: :lol: :lol: . И не те убеждавам да не ядеш мед, а да ядеш по-малко ;) и аз ям мед и всички ядем и обичаме мед. Не вярвам някой да не го обича. Множко е според мен. Но ти си решаваш аз просто поствам моето мнение не се опитвам да го налагам. Решението, което ще вземеш зависи само от теб. Успех !!
Ами при положение, че съм ектоморф со позволявам доста мед на ден! Освен, че е полезен е и вкусен!
07.06.04
12:01
vanisher аз искам 1-2 буркана ама как ще ги пратиш а и аз как щи дам кинтите.Нещо в e-bay да има от продуктите на баба ти да си купя :)
www.meda_na_baba.com
dostavki s kurier do vsqka to4ka na Evropa ! :)
10% ostypka pri pory4ki nad 5 burkana
A po kolko hapvate sled trenirovka?Po kolko lajici?I kak si go nosite v zalata li?
A vie zaedno li gi polzvate?Az mislq da pravq slednoto:
Pravq trenirovkata , sled tova se vru6tam v nas(okolo 20-30min) , sipvam 250ml voda slagam 2 lujici med i 40gr protein i gi razburkvam s mikser!Kvo 6te kajete?Ili e po dobre da hapna meda otdelno(da ne go sipvam zaedno s proteina vuv vodata)???