pchelen med

Темата е заключена.
FL

06.06.04
12:04

izpolzvate li p4elen med,az sam lud po nego,na sedmica mi otiva minimum 1kg burkan,eto malko info za nego:imunotimulator,vitamini-b1,b2,b3,b6,k,c,e.,provitamini-a,pp,hormoni,fermenti.blagopriqtno povliqva struktorata i funkcite na sarde4no sadovata sistema,otdelitelnata,4erniq drob,nervnata sistema i kojata.sadarja pove4e ot 400 biologi4no-aktivni ve6testva.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:42.

06.06.04
12:20

Е ти добре си луд,ама няма ли да откачиш  повече ,като се замажеш здраво,това са адски много калории човече !Полезен е спор  няма,но не прекалявай !Хапвай си по малко след тренировка.И още нещо-тоя мед ,който го продават по магазините е боклук !Взими се домашен ,чист мед .

BA

06.06.04
13:52

Да това, което го каза croc е така. Само да добавя за меда по магазините слагат много захар и глюкоза, за да го докарат, но не става нито толкова чист, нито толкова гъст като домашния мед. И верно не прекалявай, защото всичко е полезно, но в определени граници.

FL

06.06.04
14:07

croc,da sam kazal 4e go kupuvam ot magazin(tam med prodavat li :wink: ),vzimam si go ot pazara,gore dolu ve4e go poznavam(tolkova sam izql:).
croc-v momenta 4istq(10kg sam dolu)pri polojenie 4e qm-150g(gore dolu) med na den.pri pravilno balansirana dieta samo polza moje6 da izvle4e6 ot nego.
med(100g)-voda-21,belta4ini-o.4,maznini-0,vaglehidrati-78,3,kalorii-323

06.06.04
14:13

Няма такъв филм да чистищ и да ядеш толкова сладко !Прави си извода какво си смъкнал-вода,мускули (е,освен ако не си на зоб здраво ) ,10-кг ма са ужасно много !!Явно другите ти храния не са наред ,защото има разлика да чистиш(орелефяваш ) и в това просто да смъкваш килограми и то огромна .Да не се окаже накрая ,че си останъл малък и мазен :)Сам знаеш,че това колко тежиш няма връзка с това как изглеждаш .
По добре яж повече месо ,вместо сладко ,заеби лакомията :))И аз умирам за шоколади ..даже сега буквално се давя в лиги като си мисля ..ама...:)))

FL

06.06.04
14:49

4istq ot mart,visok sam 194 bqh 105,do 95 ne e 4ak tolkova :wink: pozagubih i malko muskulatura(ne fatalno,mislq 4e e normalno).pravq po 6 pati kardio(1/2 pluvane)+3x tejesti +dosta preparati za namalqvane na podkojni maznini+dobra dieta+sladkoto mi e meda+nisak priem na vaglehidrati+tova 4e sam vegetarianec(sprqh mesoto ot fevruari).o6te li misli6 4e nqma takav film?
p.s.kakvo e ob6toto mejdu meda i shokolada? :wink:

06.06.04
14:57

Е,явно има ,ама само ти си участваш в него :)))
10кг-ма са си 10кг-ма!Много са,много,защо ти е да губиш толкова мускули ,на тази височина си супер!(е,предполагам де ) .Но..няма да споря повече ,само изказах мнение .
Меда е супер ,ама аз не бих го ползвала ,когато чистя .
Единтвените ми въглехидрати и то супер рядко са ориз или картофки,другото е забранено !

06.06.04
15:29

Е като ги разбирате толква :) я обеснете разликата между пчелния и боровия мед.Защото на мен също ми е по-вкусен пчелния но пък не знам нищо за боровия.Някой ако може да пообесни...

06.06.04
15:33

:))Аз немога ,предавам се .Не съм фенка и разните видове са ми X:)
Обаче, Flufil съм убедена,че ще ти обясни подробно :))

FL

06.06.04
19:00

croc :wink:
boroviq e ot vrah4etata na 6i6arki(zeleni),koito se praviat po podoben na sladko na4in,pchelniqt se pravi ot p4elite :)

BA

06.06.04
19:31

flufil, боровия мед се прави от цели зелени шишарки от бор. Всяка година правим боров мед. Много е вкусен и полезен. А пчелния мед не се прави от пчели  :lol:  :lol:  :lol:  а те го правят  :lol:  :lol:  :lol:  (майтап малко)
flufil, ами щом вземаш препарати за намаляване на подкожни мазнини и т.н. ще имаш ефект. Обаче ако намалиш меда няма да има смисъл от тези препарати, защото ефекта ще е много по-голям. Но ти си знаеш. Ако спазваш правилна диета и ако правиш кардио редовно няма смисъл от никакви препарати за подкожните мазнини.

FL

06.06.04
19:56

Bad^Boy,temata be6e za pchelniq med,polzata ot nego,koi go vzima,dovolen li e.a ti ve4e si vtoriq koito me ubejdava 4e ne trqbva da go qm.mersi za savetite,no az svalqm i sas nego i sam na mnenieto 4e kogato 4ovek si podlaga tqloto na golqm stres,trqbva da priema imunostimulatori(medat e estestven i edin ot nai dobrite)ne sam kazal 4e qm v promi6leni koli4estva,150g mnogo li sa?!
p.s.Bad^Boy,da ne kandidtsva6 taq godina s ezikova kultura :lol:  :lol:  :lol: (майтап малко)

06.06.04
21:42

Ами меда е супер полезно нещо :) Но проблема при него за въглехидратите, голям % от тях са фруктоза, която не влияе толкова на инсулина, но все пак 150г. мед = 100г въглехидратио (груба сметка), ако си на НВД и искаш сериозно да чистиш, това трябва да ти е макса на въглехидратите за ден. Значи прецени си сам дали само от меда може да си ги доставяш? Особено ако си вегетарянец ти си набавяш протеина предимно от млечни продукти и варива, които все пак съдържат въглехидрати :) Само за инфо на Крок - 10кг от 100 е едно, 10 кг от 50 е съвсем друго :) Раликата е огромна.
И все пак може да понамалиш меда и да го ядеш предимно сутрин и след тренировка (с тежести).

06.06.04
21:48

Gotcha:)Благодаря ти :)
Пределно ми е ясно ,че килограмите нямат значение при визията толкова много ,но 10кг-ма маса са си 10 кг-ма маса !Говорим изцяло за нашия  спорт,нали ?Когато нестава дума за мазнина толкова,това е адски много и е безумие да се свалят -освен ако не гониш категория .
Виж как омазахме темата за меда :))Аз я омазах де....Прощавайте :))

06.06.04
23:50

az lin4o pozlvam po 2 supeni lyjici med sled vsqka trenirovka:)
ako nqkoi iska med predlagam domashen po 5lv burkana ( golqm kato za kompot burkan) che bab mi tuka ima qko kosheri :)

BA

07.06.04
10:40

flufil, не братко с математика ще кандидатствам  :lol: сигурно си личи от това, което съм писал  :lol:  :lol:  :lol: . И не те убеждавам да не ядеш мед, а да ядеш по-малко ;) и аз ям мед и всички ядем и обичаме мед. Не вярвам някой да не го обича. Множко е според мен. Но ти си решаваш аз просто поствам моето мнение не се опитвам да го налагам. Решението, което ще вземеш зависи само от теб. Успех !!

07.06.04
10:49

Ами при положение, че съм ектоморф со позволявам доста мед на ден! Освен, че е полезен е и вкусен!

07.06.04
12:01

vanisher аз искам 1-2 буркана ама как ще ги пратиш а и аз как щи дам кинтите.Нещо в e-bay да има от продуктите на баба ти да си купя :)

07.06.04
12:04

www.meda_na_baba.com
dostavki s kurier do vsqka to4ka na Evropa ! :)
10% ostypka pri pory4ki nad 5 burkana

10.06.04
20:20

A po kolko hapvate sled trenirovka?Po kolko lajici?I kak si go nosite v zalata li?

10.06.04
22:42

sled trenirovka se pribiram v nas i nabivam 1-2 super lyjici

11.06.04
14:25

A vie zaedno li gi polzvate?Az mislq da pravq slednoto:
Pravq trenirovkata , sled tova se vru6tam v nas(okolo 20-30min) , sipvam 250ml voda slagam 2 lujici med i 40gr protein i gi razburkvam s mikser!Kvo 6te kajete?Ili e po dobre da hapna meda otdelno(da ne go sipvam zaedno s proteina vuv vodata)???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1