Amino Gold на Ultimate Nutrition

18.07.05
17:37

Попаднаха ми едни от тези. Сега в момента съм на ВВД и качвам маса, та мисля да ги вкарам в действие. Мисълта ми е следната: белтъка ми дневно идва от 20 яйчни белтъка и 300-350 гр пилешки гърди и гейнър след тренировка. Ако взимам амино трябва ли да ги намаля белтъчините и с колко точно?

MI

18.07.05
17:49

не е нужно да намаляваш протеина , след като си решил да приемаш аминокисилини, напротив , така ще допълниш ефекта, така че смело вземай аминота-та и не се притеснявай:)

18.07.05
21:11

Значи няма опастност от предозирания и такива неща? Знам че въпросите ми са тъпи, но просто не съм взимал амино до сега и затова така :)

18.07.05
21:52

не няма да предозираш но все пак те не са основно ядене!!! :lol:

21.07.05
12:31

Естествено, че не са :) Удачен ли е този прием: 3 хапа преди, 3 след и 3 преди лягане? И колко време преди тренировката трябва да се пият?

21.07.05
13:08

удачен е!!!
30-45минути преди тренировка :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1