Въпроси за кардио тренировка

Скачам на въже по 3 пъти в седмицата  по 30 минути  достатъчно ли е ??  178 см височина  и от 85 кг ги свалих на 80-1 кг ,но все още не ми е чист стомаха . Спрях газираното и сладкото и намалих доста хляба , знам че ще ми кажете че не трябва това и това да ям ,но аз си ям манджий  и др. не пържени работи , защото не мога цял живот да ям само  пилешко ,риба и т.н. искам така да си ми свикне организма с домашна храна . Тренирам по 4 пъти в седмицата  .. за корем по 2 пъти в седмицата нормално ли е ??

П.С.  чудя Л карнитин дали да си купя  , преди съм пил но не помня имаше ли ефект какво ще кажете  . Целта ми е да се орелефя не искам да ставам голям :Д

Темата беше редактирана от Владислав Яньовски на 07.05.12 22:18.

GI

07.05.12
22:22

Ок си тренираш добре,може да вкараш и малко кардио да потичаш на стадиона или някъде другаде 2пъти седмично поне.Щом не искаш да си на диета добре,но все пак внимавай как комбинираш въглехидрати+мазнини кога се храниш и тн.Аз лично бих взел преди 4години л-карнетин,но 2012 бих заложил на fatburner в него има и л-карнетин и по-рентабилен за мен.
Успех

Е да бе вярно бях забравил за fatburner ... еми ям по-малко гледам да спазвам някакъв режим и така .  Няма значение дали ще е Л карнитин или fatburner интересува ме  да ли след като спря по натам кардиото и  едно от двете дето съм го пил  дали ще се появи Йо- Йо ефекта ?? И ако си взема колко време трябва да го пия ???

GI

07.05.12
23:27

Всичко е относително,ако ти си на диета 1-2 месеца тренираш пиеш добавки ... и след това набиваш пици и дюнери и само си на пц то ще има този ефект.Зависи какво ще правиш спирането на приема ако си тренираш и хрането... няма да имаш грижи

Коремът при мъжете се изчиства последен (генерално обобщено). Както казва Lyle McDonald - не е въобще трудно да се изкара пресата, единственото, което ти трябва е търпение.

Другото е, че не знаеш колко калории ядеш. В момента може да си в калориен баланс и да не знаеш. Можеш да си вземеш някое бърнърче, ще подкрепи леко в начинанието, но основата е в храненето. Върху него се съсредоточи.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 08.05.12 08:19.

Еми не знам и аз  , но свалям  килограми , проблема е че съм студент и пари никога не остават за хубаво ядене .  За корема  2 пъти в седмицата ли да го тренирам ??? И кардио 3 пъти  в седмицата по 30 минути достатъчно ли е ???

А и много ми е било интересно как си подържате кръвната захар в организма като не ядете сладко ??  Пробвал съм един път преди 1 година когато бях на диета  1 седмица без никакви захарни изделия  и една вечер се събуждам и направо се бях разтреперал като някой наркоман :Д . Сега през 2 -3 дена си позволявам по една вафла да изям или ако много ми се яде си хапвам 2-3 лъжици мед  ,че не се търпи

Мнението беше редактирано от Владислав Яньовски на 08.05.12 13:21.

Щом сваляш, значи рано или късно ще се изчисти и корема.

Като цяло 1-2 пъти седмично тренировка за корем и 3 пъти кардио са екстра. Естествено, добра идея е да има включени и силови тренировки за цялото тяло, не само за корема. Нещата са относителни, но храната и нейното количество е основата. От това зависи дали ще отслабваш.

Организмът знае как да си поддържа кръвната захар, дори и без да ядеш въглехидрати. Има си механизми, а това, което си изпитал е адаптацията на тялото към кетозата...и въглехидратна абстиненция. :D

08.05.12
13:50

Сладкото върши обратното на подържане на кръвната захар - първо я вдига рязко, после инсулина а сваля също толкова рязко.

Вече почнах на 35 минути кардио  ,но мога и до 40 минути да издържа  до колко е максималното време за кардио , все пак да не прекаляваме  . Скачане на въже

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1