06.05.12
22:52
Здравейте приятели понеже идва лятото и реших да почна ниско въглехидратна - високо мазнинна диета.
На 20 години съм със стаж в залата 4 год но с леко прекъсване за 3 месеца...
Мерките ми са :
Тегло - 80кг
Височина - 185см.
обиколка на бицепс 39.5 чист .... дори в момента кг са ми малко за височината но имам много мазнини в задника до сега не съм правил и кардио... и целта ми за момента е да го изчистя това предполагам от корем и задника 3-4 кг..
Яденето ми смятам да изглежда по следния начин:
за деня около 500 грама пилешко филе (пържено в зехтин) и по 5-10 белтъка преди лягане извара 200 гр.
въглехидрата мисля да е 6 дена на малко 100 овес с яйцата на закуска и 100 гр ориз (меря го толко суров) след трен заедно с филе другото белтъчини.... и салатки и мазнини от бадеми и т.н на 7 ми ден зареждам като въглехидрата ще е 300 гр (суров) ориз разпределен на равни порции през деня. Също така ми е останал и малко Джак3д.
Кардио мисля да е 30 мин крос или пътека на темпо като за крос ще го правя или преди трен или след нея както дойде. Ще тренирам по 4 дневен сплит който още не съм избрал приемам съвети какво да подобря и като цяло на прав път ли сам :) благодаря предварително !
Като гледам тия количества пилешки филета, белтъци, извари, овес и ориз - явно идея си нямаш колко далеч са и от високо-мазнинно, и от ниско въглехидратно хранене.
Погледни пак какво точно съдържат изброените от теб храни и необходимите за ВМ-НВХ пропорции на мазнини, белтъци и въглехидрати.
08.05.12
15:15
Ами къде греша нали затова се нарича НВД орязал сам ги доста.... ако трябва и още ще ги орежа ама без хич не може от филетата и си добавям протеина и мазнината пържа го в зехтин... отделно бадеми хапвам белени семки и т.н изварата,филетата и яйцата от тях си набавям нужния протеин дай ми съвет къде бъркам да се поправя :)