Изгоден качествен протеин?

08.05.12
01:36

Колеги препоръчайте нещо добро за около 80лв / 5либри (1лв/1доза) . Всички протеини ) които преди ги намирах за тия пари(Optimum , Scivation , Scitec) вече са ги надули яко. Пих Muscle Gauge но той е 2050гр. за 80лв , последния един месец пих PHD , но доста опазних в корема и понеже диетата ми не се е променила съл склонен да мисля че е от протеина. Има доста протеини за около 80лв но не знам кой е добър и кой не е .

08.05.12
02:58

VPX Syngex - 76 лева - 91 дози.Излиза по малко от левче на доза.За мен това е най-доброто за тези пари.Като ми свърши сегапния такъв ще взема и аз.

08.05.12
09:35

UNIVERSAL Ultra Whey Pro 87лв излиза от силата и е 75 дози.. пил съм от него и останах доволен.. добър вкус ванилия възстановява добре.. общо взето добър протеин

08.05.12
12:39

http://shop.bb-team.org/bsn-syntha-6

08.05.12
13:01

казано от Alexander Al на 08.05.12, 12:39:

Не го заблуждавай.Щом от ПХД суроватката е омазнил от това ще стане незнам кво ....

08.05.12
14:00

За Phd суроватката преди беше станал скандал че реално в нея имало в пъти повече от обявения въглен

Синтракс Уей Шейк.

GI

08.05.12
15:41

Без да се чудиш on gold whey standard 100%

08.05.12
16:01

казано от MARTO_CSKA на 08.05.12, 13:01:

казано от Alexander Al на 08.05.12, 12:39:

Не го заблуждавай.Щом от ПХД суроватката е омазнил от това ще стане незнам кво ....

Човека въобще не го заблуждава.Кое те притеснява 14г въглехидрати от тях 5г фибри?Много сте интересни като започнете да говорите “оле много се омазних от този протеин , тези амино , креатина и прочие”.Не знам колко пъти е дискутирано , че ако не е някой бъкан със захар гейнер , то протеина няма да те омазни.В залата е пълно с такива “разбирачи” , като ги питаш и те : “А не искам протеин ще омазня много , ще стана много як и т.н.”
Щом храненето на човека му е добре , то може да е омазнил и от стрес и прочие.Относно въпросната марка PHD , както каза колегата много се говореше , че въглените са в пъти повече и не отговарят на съдържанието.

Сега за свестни и изгодни протеини:Уей шейк , Синджекс , Пюр-Про на АББ , Туин лаб , Революшън уей шейк(в него има аспартам според данни на производителя , но на фона на днешните боклуци които консумираме - това е най малкият проблем) , Ултимейт - Уей Сюприйм,Пийк протеин 85 и т.н.Протеин бол ;)

08.05.12
16:39

Е човека е писал че много му идват парите за ОН и някой други вие и по скъпи почнахте да му препоръчвате

08.05.12
19:58

Syngex
Whey Shake
Myofusion - с пм стъпва на 81-2лв
тия са що годе свестните в този ценови диапазон

08.05.12
21:46

Абе как се омазнява от протеин като PhD ?? Това е  протеина с най-добро съдържание/дози/цена. Щом не си останал доволен лошо, ориентирай се към ГОЛД Стандарт. Всичко друго не си заслужава.

08.05.12
22:09

казано от AgBOKATA на 08.05.12, 21:46:

Абе как се омазнява от протеин като PhD ?? Това е  протеина с най-добро съдържание/дози/цена. Щом не си останал доволен лошо, ориентирай се към ГОЛД Стандарт. Всичко друго не си заслужава.

Обоснови се ??? С какво Пхд е по-добър от SYNGEX (новата формула) ?
Сравни им етикетите и цените.SYNGEX е 76лв. срещу 88лв за ПХД.И от двете дозата е 25 грама като в пхд тя съдържа 19гр протеин а в SYNGEX 20гр.Останалите неща са 1:1.
В такъв случай дали Пхд е протеина с най-добро съдържание/дози/цена

08.05.12
22:13

казано от AgBOKATA на 08.05.12, 21:46:

Gold-a е пълен шит и го прехвалвате незаслужено,заради рекламите.Не бъдете овце и вдигнете малко тая глава....Цената дозата и качеството не съответстват като ги съпоставиш с други протеини.

09.05.12
09:40

Тц караш ме сега да ти пиша неща които явно не си прочел, защото незнаеш къде и какво да четеш.
PhD - Whey protein concentrate, Whey protein isolate, Hydrolysed whey protein isolate, Amino blend, Digestive enzyme blend and probiotic blend
VPX - Whey protein concentrate, Taurine, Glycine, Whey protein isolate

Gold-a е шит за тебе щото не ти е харесал вкуса му затова, а може и да си си купил менте. Страхотен протен е голд-а недей така !

09.05.12
12:28

Кой говори за вкус? Виж му състава..

09.05.12
12:37

казано от Teen Power на 09.05.12, 12:28:

брей не съм го виждал, не съм го пил, незнаех, че този протеин е такъв “шит”

какво му е гадното ?

PH

09.05.12
12:45

MGN Pure Isolate,Pure Nutrition 100% Pure Whey,Cytosport Complete Whey и т.н. :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 09.05.12 12:47.

09.05.12
12:57

казано от AgBOKATA на 09.05.12, 12:37:

какво му е гадното ?

Гадното му е цената на първо място.А АК профилът не е нищо особено..Много малко даже бцаа.
А цената му е огромна заради рекламата :)

Наистина цената си е прехвалена и въобще като питаш някой американец за голда веднага почва да го боготвори а всъщност не се сеща, че всичко това е реклама и за този състав може да намери и по-изгодни варианти.А и да не забравяме, че протеинът не може да играе толкова голяма роля в бодибилдинга и въобще навсякъде ако нямаме режим.Някои казват, че са имали ефект от протеина, но този ефект може да е дошъл от самото хранене.За бога хора, та това са 25гр белтъчини - вие ги изкарвате причината за растеж.Ако търсиш добър протеин на разумна цена то един Синтракс Уей Шейк ще ти свърши работа.Синджекс също, Туин Лаб,Ултимейт Нютришън - все марки с изгодни протеини.Ако пък искаш да пробваш Голда, но ти се струва скъп просто събери 5-6 другаря и направете поръчка от бб.ком.Като цяло цените тук не са савсем изгодни.Голда в Америка е 53$ което го прави някъде към 74-75лв.Сам си прави извода  за цените тук (95,100лв) и за всичко като цяло.

09.05.12
14:20

казано от Teen Power на 09.05.12, 12:57:

казано от AgBOKATA на 09.05.12, 12:37:

какво му е гадното ?

Гадното му е цената на първо място.А АК профилът не е нищо особено..Много малко даже бцаа.
А цената му е огромна заради рекламата :)

Ясно благодаря ти за уникалното мнение, определено си прав и компетентен. Продължавай в същия дух !

09.05.12
14:23

казано от Виктор Стойчев на 09.05.12, 14:19:

Наистина цената си е прехвалена и въобще като питаш някой американец за голда веднага почва да го боготвори а всъщност не се сеща, че всичко това е реклама и за този състав може да намери и по-изгодни варианти.А и да не забравяме, че протеинът не може да играе толкова голяма роля в бодибилдинга и въобще навсякъде ако нямаме режим.Някои казват, че са имали ефект от протеина, но този ефект може да е дошъл от самото хранене.За бога хора, та това са 25гр белтъчини - вие ги изкарвате причината за растеж.Ако търсиш добър протеин на разумна цена то един Синтракс Уей Шейк ще ти свърши работа.Синджекс също, Туин Лаб,Ултимейт Нютришън - все марки с изгодни протеини.Ако пък искаш да пробваш Голда, но ти се струва скъп просто събери 5-6 другаря и направете поръчка от бб.ком.Като цяло цените тук не са савсем изгодни.Голда в Америка е 53$ което го прави някъде към 74-75лв.Сам си прави извода  за цените тук (95,100лв) и за всичко като цяло.

Колега свери си малко цените на добавките, недей подвежда абонатите тук - доставка и митници къде ги пропускаш ?! Цената е висока в БГ да, но не и в Щатите ! Забравяте и 2мата за допълнително добавените БЦАА и Глутамин !

едит: Също така си свери и курса на долара ;)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 09.05.12 14:25.

09.05.12
14:56

казано от MARTO_CSKA на 08.05.12, 16:39:

Е човека е писал че много му идват парите за ОН и някой други вие и по скъпи почнахте да му препоръчвате

аз виждам че е писал “препоръчайте ми протеин за около 80 лева за 2 кг”
Синта 6 в момента е 2.2 кг на 85 лева.
И по всички ревюта в световен мащаб е обикновено в ТОП 3 на най-добрите протеини.

Иначе мнението ми е, че каквото и да вземе за тия пари ще му свърши работа. В крайна сметка не се готви за олимпиада.

09.05.12
18:18

Адвокате,аз виждам много малко бцаа ,основен недостатък. 94 лева за 2.2 kg..

09.05.12
18:40

В Синтата са 50 и няколко дози... за 85 лв. Хубав е.. Но не е евтин.И е матрица..

Карам си на VPX Syngex.. 91 дози.. 70 кинта.. 20гр в доза.

20.05.12
22:55

Universala изглежда доста добър , но е 87лв . Ако ще давам тия пари по-добре да прежаля 10лв и да си зема Оптимум . Whey Shake не ми харесва понеже е концентрат. VPX Syngex ми изглежда най-изгодно , а и чета хубави неща за него. Май тоя месец ше карам с него , пък другия ако отделя повече пари ше зема нещо по-добре.
Колега къде го има VPX за 70ля , аз под 80 не мога да го намера и като сложиме и доставка , по добре да хода да си купа един Оптимум за 90лв от магазина на Митко Димитров :)

Мнението беше редактирано от westdogg на 20.05.12 22:59.

21.05.12
02:44

казано от westdogg на 20.05.12, 22:55:

Universala изглежда доста добър , но е 87лв . Ако ще давам тия пари по-добре да прежаля 10лв и да си зема Оптимум . Whey Shake не ми харесва понеже е концентрат. VPX Syngex ми изглежда най-изгодно , а и чета хубави неща за него. Май тоя месец ше карам с него , пък другия ако отделя повече пари ше зема нещо по-добре.
Колега къде го има VPX за 70ля , аз под 80 не мога да го намера и като сложиме и доставка , по добре да хода да си купа един Оптимум за 90лв от магазина на Митко Димитров :)

В Мегазоб го има за 73лв.
Във fitness1 го има на 76лв

Не е 70 лева, но пак е под 80.И аз съм се спрял на този и следващия месец го най-вероятно.Ако го земеш драсни ЛС кой вкус си зел и дали си доволен като цяло от протеина.

В магазина за добавки от който аз пазарувам Синтата 2.2кг е 74 лв. но както е казано по - горе  пак не са много дози ! Най - изгодно си остава Syngex . Само, че аз не разбирам каква е тази излишна истерия по тези протеини... 1 доза протеин е 25 грама макс, което се равнява на няма и една пилешка пържола. Аз като взимам протеин гледам да е добър на вкус  и  добро качество защото го пия като десерт, но ако нямаш перфектен режим на хранене само си хабиш парите.

21.05.12
17:20

Бълкпаудърс, също виж английския Ибей + транспортна фирма ще излезе доста по-евтино. Концентрата на Бълк промерно е към 62 кинта 2.5 кг.
НЗ що коментирате се фирми с яко реклама, почти всички от тях така или иначе пазаруват от Китай, или накой от другите големи заводи-производители.

23.05.12
01:26

Синджекса не можах да го намеря под 80лв с доставката , всички останали читави протеини са около 80лв и в крайна сметка реших да не права компромиси за 6-7лв  и си всех Омтимум за 87лв с безплатна доставка и подарък шейкър .

23.05.12
10:28

казано от westdogg на 23.05.12, 01:26:

Синджекса не можах да го намеря под 80лв с доставката , всички останали читави протеини са около 80лв и в крайна сметка реших да не права компромиси за 6-7лв  и си всех Омтимум за 87лв с безплатна доставка и подарък шейкър .

Добър избор, но дано си случил на вкус !

Абе честно казано не съм никакъв специалист в протеините, пил съм до сега няколко различни марки и преди два дни си купих ON GOLD STANDART WHEY 10lbs , и при положение че от всички места до сега бях чувал само положителни мнения... като за начало ми се струва някак си супер рядък - все едно в 300мл. вода съм сложил 5 гр. протеин. Сместта въобще не е хомогенна, не може да се разбие хубаво, определено накрая има силно натрапчив и горчив вкус, но ще видим с времето какво ще покаже.

23.05.12
16:48

Взех си шоколад,  Всички протеини които съм пил винаги са били шоколад и наистина оптимума ми се струва доста рядък.

Сподели като го свършиш как е бил.

Малко да вдигна тази стара тема. Според вас коя е най-изгодната суроватка за момента на пазара? Говоря като съотношение цена/качество. Излизат разни далавери за Голд Стандарт, но съм резервиран заради прекалено многото слухове че няма нищо общо с този на USA пазара и има доста фалшиви партиди.
Аз лично пия Syntrax - Whey shake за 75 лв. - 76 дози. Пробвах и Pure Whey но не мисля че предлага нещо кой знае повече, а разликата е 25 лв.
Кой бихте препоръчали вие, като цяло аз ползвам протеина за допълване на менюто. Сутрин след ставане (с овесените ядки) и след тренировка.
Скоро не съм влизал във форума и не съм следял как върви пазара на добавки (последно имах регистрация преди 4 години тука), от около година пак почнах да тренирам по-сериозно но не съм се занимавал много да чета, просто помня че Whey Shake беше на времето изгоден продук и директно се насочих към него :)

ПП: Гледам VPX Syngex се е препоръчвал преди време, намирам го само в фи****1 онлайн магазина на цена 91 лв (91 дози). Само че формулите се сменят, в момента добър продукт ли е и струва ли си парите? (очевидно като цена е като Whey shake-a все пак се гледа цена/доза и колко протеин има в доза)

Мнението беше редактирано от Васил Тодоров на 06.05.14 13:48.

06.05.14
18:19

В последно време доста доволни хора има от MEX и AMIX. Имат добър асортимент на пудрите. Голд стандарт, голд стандарт, голд стандарт ? Защо, защо, защо ? Syngex-a мисля, че е спрян от производство. Имаш 91 дози да, но с по-малко от обичайното съдържание на протеин (по спомен беше 19-20 грама) и филер (пълнеж) таурин като допълнителна съставка. Лично за мен най-доброто в категория протеини си остават Bulk powders.

06.05.14
18:26

П.С. Ревюто е отлично, но малка актуализация би била от полза. В момента PWI 90% 5kg Unflavoured струва 75.99 евро без доставката. Обикновеният Whey, който е 80-82% 5kg Unflavoured струва 56.65 евро без доставката. Доставката до България за поръчки под 240 евро е 25 евро, над 240 евро е 12 евро. Конкурентната myprotein за поръчки над 180 евро доставя без такса до България, но цените им са с по 1-3 евро отгоре и горе-долу се припокриват като крайна цена.

Прочети повече: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51973/P80#ixzz30wvzdSXN

Взимам по 5 либри наведнъж, защото не обичам да застоява протеина. А и няма с кого да го разделя, така че възможността за поръчка от чужбина отпада. Може ли конкретни линкове - от кой точно протеин, откъде и на каква цена. В българските сайтове не намерих BULK Powedes суроватка. За амикс чета противоречиви коментари, колкото до MEX - откъде и на каква цена е най-изгодно ?
ПП: Държа протеина да им хубав вкус, на НВД съм и съм спрял сладкото, а по принцип не мога без сладко :D

Мнението беше редактирано от Васил Тодоров на 06.05.14 19:09.

06.05.14
20:10

казано от Васил Тодоров на 06.05.14, 19:08:

Взимам по 5 либри наведнъж, защото не обичам да застоява протеина. А и няма с кого да го разделя, така че възможността за поръчка от чужбина отпада. Може ли конкретни линкове - от кой точно протеин, откъде и на каква цена. В българските сайтове не намерих BULK Powedes суроватка. За амикс чета противоречиви коментари, колкото до MEX - откъде и на каква цена е най-изгодно ?
ПП: Държа протеина да им хубав вкус, на НВД съм и съм спрял сладкото, а по принцип не мога без сладко :D

Сила.бг...

06.05.14
21:13

kakvo shte kajete za wps(whey protein stack na soul project)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1