08.05.12
15:09
Здравейте от мен.
Интересува ме дали знаете упражнения за долната част на седалището. Специфично е, че най-вече ми трябва ДОЛНАТА, а не като цяло упражнения за дупе. И по средната част има един-два пръста сланинки, но най-вероятно с няколко упражнения за долна ще стегна и тях. Това е така, защото отстрани съм добре оформен според мен. Но отдолу си личи как имам леко увиснали сланини, което най-вероятно се дължи от непрекъснатото заседяване на компютъра. Негативното е и, че се усеща докато практикувам спорта, който тренирам - футбол. Ако упражненията се изпълняват извън фитнес зали ще ми е най-добре.
Темата беше редактирана от pETUR Makrinev на 08.05.12 15:11.
08.05.12
15:38
Напади и Клек - това е истината !
http://www.bb-team.org/exercise/1185_napadi-sas-sobstveno-teglo-i-s-dambeli
http://www.bb-team.org/exercise/3663_klasicheski-klek-s-shtanga-zad-vrat
Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 08.05.12 15:41.
08.05.12
15:51
Благодаря.
Ако някои иска да добави още ще следя темата.
Божидар, кое от двете мислиш, че е по-ефективно? Имаш ли изградено впечатление?
08.05.12
15:54
Ако говорим за стягане - Напади !
момче, ти разби анатомията - съвсем за първи път чувам за разделяне на дупето (глутеус максимус) на части!!!!!!
вместо да си мислиш как да си стегнеш задника, що не помислиш и как да махнеш сланините от там ... примерно ;)
Според мен няма такова упражнение, като клековете но прочети внимателно статийката по горе. Наистина колко е добро толкова и има опастност от контузии от личен опит го споделям това : ) успех в практиката : )
09.05.12
01:44
+ Bojidar Yagodin
Мерси, ще го имам в предвид.
+ FRANKO
Стягане на дупе и махане на сланини от дупе не го ли тълкуваш като едно и също (освен ако не говорим за цялостно отслабване, защото доколкото съм разбрал от интернет, няма как да отслабнеш само на едно място, цялото тяло върви в комплект)?
+ Idlle
Благодаря за отзива. Чудех се дали някой ще предложи различно от напада и клека, но изглежда те са най-добрият избор. Избрах си напад.
няма и как със сланини на задника да имаш стегнат задник ;)
и правилно си разбрал - махаш сланини отвсякъде ... освен ако не прибегнеш до липосукция. ако беше чел достатъчно, щеше да си наясно, че няма упражнения за изчистване
за малко да забравя - за мен “стягане” и “изчистване” са различни неща
10.05.12
01:25
Чел съм достатъчно, като за обща основа, пич.
Точно така, прав си. Затова съм кръстил темата “оформяне”, а не нещо от сорта “отслабване на седалище”. За отслабването е казано, че не може да стане само върху една определена от тялото част, но за стягането не важи това определение.
Мнението беше редактирано от pETUR Makrinev на 10.05.12 01:26.
ако успееш да оформиш и стегнеш половината си задник(долна част според заглавието), ще си някакво генетично чудо!
един нормално мислещ човек би махнал мазното за да види какво има за оформяне и стягане отдолу, а не би се опитвал да оформя сланини ;)
13.05.12
11:20
FRANKO, еми пичага изглежда разбираш повече от мен по тази тема. В такъв случай, искаш ли да ми предложиш по какъв начин да подходя?
изчисти, виж какво имаш в наличност, после качвай ... лесно звучи ... ама само звучи така. има мускули, които не се делят на части и не можеш да въздействаш на формата им - само на обема ;)
14.05.12
01:27
Тоест имаш предвид да правя кросове за цялостно отслабване ли?
14.05.12
21:34
FRANKO , благодаря ти за помощта!