08.05.12
10:47
Разполагам с гладиатор и го ползвам но не съм сигурен дали знам всичко което може да се тренира на него. Така търсих насам натам но нищо не намерих. Дайте мнение за всичко което може да се тренира и дали има възможност да се “преправя” за други видове упражнения :?
И мисля да започвам кардио, въпросът ми е ще имали ефект да пия протеин преди кардиото (тъй като ще бъде само сутрин) защото засега го пия преди и след тренировките с гладиатора.
Ето пик на гладито
08.05.12
15:34
общо взето нищо не може да направи за тялото ти..Хубаво тяло се прави със свободни тежести а не на уреди.
08.05.12
16:29
Напълно съм съгласен 2 дъмбела или лост за набирания или.... на тези бози съм сядъл и нищо не правят смис. много неправилно са направени абе манджа с грозде :P
Когато започвах да тренирам имах подобен уред.Тренирах на него трицепс,гръб,гърди,пек дек правех,задно рамо.Комбинирах го със свободни тежести и имах много добри резултати.
Още едно мнение за лост и дъмбели :)
Изобщо не съм фен на този тип уреди , много са халтави , трудно се поддържат (трябва да ги пръскаш 2 пъти на ден , защото след известно време започва да се движи трудно и ръждясва)
09.05.12
09:33
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/14887
Всичко зависи от целите, на някой хора един гладиатор + кардио тренировки може да им е напълно достатъчен, но ако искат да правиш мускулесто тяло си трябват щанги и дъмбели. Свободните тежести могат да заменят всеки гладиатор, но тези машини не могат да заменят тренировките със свободните тежести. На всичкото отгоре тези гладиатори, като твоя са толкова липави, че ако вземеш да вдигаш по стабилни тежести, тая машина ще бахтиса. Аз веднъж в един магазин видях един гладиатор на тази фирма, май беше точно тоя модел и го видях колко е нестабилен и най фрапиращото, като седнах на седалката, той беше толкова нисък, когато хванах лоста на скрипеца, че все едно правиш половин придърпване, а съм висок 187, това е много зле и тоя проблем го има при повечето home гладиатори. Предполагам, че искаш нещо повече от стегнато тяло, а и така трябва да и никога не трябва да си поставяш ниски цели !