Водата при НВД

18.07.05
23:24

Здравейте искам да попитам за водата при НВД режим по колко литра трябва да се приема на ден , нали трябва да се обезводнява тялото . и от първите дни от запо4ването на НВД  трябва да се пие от водата без НАТРИЙ и по колко трябва да се пие питам заради  финансови при4ини заштото един стек вода тука от тая струва около 3евро а това са 9 литра вода с която не ми стига за целият ден  :?  даже на работата ме бъзикат ве4е 4е това било прекалено много и така штяло да ми стане нешто и тем подобни вярно ли е това, и така доста се отдале4их от темата .

19.07.05
10:48

Мисля, че не трябва да се ограничаваш откъм вода. Пии си на ден по МНОГО. Полезна е;) Мисля че на 1 ден организмът има нужда от 8-9л вода, но нея я има и в храните. Прави си зелен чай и си го пии него;)

20.07.05
15:32

А бе 9 литра на ден си е много, освен ако не работиш тежък физически труд под яркото испанско слънце :mrgreen:

А колко често ходиш до 00?(това на майтап) Щото аз като изпия за деня 2-3 литра и ходя по 5-6 пъти.....ти трябва все там да си висиш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1