Стрии?!?

18.07.05
08:59

Значи имам един проблем, и той е че ми се образуваха стрии, не знам каква е причината за тяхната поява, може да е от повишаването на мускулната ми маса или от свалянето на килограми, но искам възможно най-бързо да ги премахна. Посъветвайте ме някое упражнение или някое ефикасно мазило за тяхното премахване или за спиране на повторната им поява. Стриите ми са концентрирани  около трицепса, корема и задната част на бедрата ми.
Моля помогнете!!!

MI

18.07.05
09:02

оооо не , няма как да те посъветваме , имаше толкова много теми сходни с твойта , че направо престъпление би било наново да ти отговаряме , неа, които сме ги били писали навремето.
ПС не се оправдавайте с търсачката че не работи , просто търсиш сам из старите теми , айде , стига с този мързел:)
по-здрави

OH

18.07.05
16:32

Крем Дева против стрии - бяла тубичка със зелени надписи. Струва 5 лева. Има го в аптеките.

19.07.05
11:02

Благодаря за съвета, ще изпробвам това кремче.
И обещавам да не пиша повече теми, преди да съм проверил дали има вече такива.

20.07.05
22:25

аз неска видях в аптеките само някакъв Кокона Майка.На дева нищо нямаше-Дайте съвети дали и тоя става???

22.07.05
17:59

Значи малка поправка. Крем “Дева” НЕ лекува стриите, ами е предназначен за предотвратяване на появата на такива ! Чувал съм за кремове, които ги лекуват, но също така съм чувал, че те струват от порядъка на 30 - 60 лева. Според мен е най-добре при такива проблеми да се отиде на лекар.

22.07.05
18:38

Аз сега си купих един крем против стрии на няква марка Чико, за 18лв и е 300мл. Не знам дали има ефект, но ще разбера.
А има ли някви упражнения против стрии?

OH

22.07.05
22:11

Е, да, този Дева е за да мажеш на рискови места... иначе аптекарката каза, ако има вече излезли стрии и са пресни тогава има кремове около 50 кинта.

QK

30.07.05
03:03

Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.има за преди да се появят но не и след това,методи за премахване на стриите са лазерни и други фото манипулации,които повярвайте ми са доста скъпи.та аз имам толкова стрии колкото поне 12 от вас на куп и се мажете преди да са се появили или когато забелязвате появата им,те са червени цепнатини,които в последствие се удължават и удебеляват.за протокола-имам стрия мерена 38 см., 2 см дебела,когато беше пресна- грозна гледка.

30.07.05
12:34

[quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

Не съм съгласен. Кремове за появили се стрии има, но са скъпички.

[quote author=“martinnest”][quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

Според теб с какъв крем може да се възстанови физиологично разкъсана кожа ?!?!Според мен не може никак освен с пластична операция.

[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“martinnest”][quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

Според теб с какъв крем може да се възстанови физиологично разкъсана кожа ?!?!Според мен не може никак освен с пластична операция.

И с някакъв ласер имало процедури, но било скъпо. Ако някой е наясно, нека разясни.

[quote author=“manson”][quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“martinnest”][quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

И с някакъв ласер имало процедури, но било скъпо. Ако някой е наясно, нека разясни.

Имам съмнения относно това, че лазер може да възстанови разкъсана кожа по скоро избелява зоната на стрията така, че да се слее като цвят с останалата част от кожата ама знам ли.Дано да са намерили някакъв начин макар и скъп.

30.07.05
18:18

[quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“martinnest”][quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

Kакто казах кремове за премахване на стрии има, питай  в аптеките ! И Кой ти говори за разкъсана кожа !?

QK

30.07.05
18:31

[quote author=“martinnest”][quote author=“ivan.shishmanov”][quote author=“martinnest”][quote author=“qk_bik”]Момчета важно е да знаете че няма крем или някакво хапче за премахване на появили се вече стрии.

Kакто казах кремове за премахване на стрии има, питай  в аптеките ! И Кой ти говори за разкъсана кожа !?

Приятел говориш глупсоти.Кожата не е разкъсана в буквалния смилъл,а е разтегната,ти искаш да ни убедиш че като ти направят операция белега ще го премахнеш със крем или нещо.А дай някой пример.То това остава белег като белег.За лазера ще кажа само че четох че той ги лекува и не се виждат 99 % е незабележимост,но как точно не си спомням,но знам че след това пак може да се появят на същото място което ме навежда на мисълта както каза иван за някакъв вид добиване на естествен цвят,който в последствие може пак да се наруши.За цена на лазерно лечение около 100 $ на квадратен сантиметър като се правят 2-3 процедури в годината в продължение на 3-4 години мисля че беше нещо такова.

31.07.05
07:59

www.strivectin.com

31.07.05
09:41

мажете се редовно с бадемово масло и ви гарантирам, че няма да ви излизат стии. Все пак по-добре да се мажете когато още нямате стрии - за всеки случай, отколкото когато се появат!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1