06.06.04
13:47
Някои знае ли датата на провеждането,а и мястото?
Също които има инфо да каже кои са състезателите над 90кг тази година?Това което аз знам е че Киборга няма да участва,знам за участие на Цветко Цветков,Георги Димитров и Дърваров,нещо бях чувал за Иваило Стоилов(като го видях на една снимка в Мускули и Фитнес момчето баяяя зоб хакнало,формата му е 3-ри пъти по добра от времето когато стана републикански)ама разбрах че пак има здравословни проблеми!
Също не знам Христомир ще участва ли тази година?
Държавен спортен календар
за 2004 год.
Проекто - календар
на състезанията за 2004 година
30 април - 1 май 2004
Републиканско първенство за юноши и младежи,
гр. Разград
Квалификация за Балканско първенство
по културизъм и фитнес
7-8 май 2004
Балканско първенство по културизъм и фитнес
Пловдив, Синдикален дом на културата
25 септември 2004
Мемориална купа “Георги Николов - Мечката”
гр. Бургас
2-3 октомври 2004
Републиканско първенство
за мъже, жени, ветерани,
фитнес и смесени двойки,
гр. София зала Универсиада
====================
Това за сега ,но нали се сещаш,че в България никога нищо не се знае до последния момент :)Това се отнася и за въпроса ти кой ще участва:)
06.06.04
15:18
Аз не мога да разбера защо не се съберат всичките ни най-големи билдъри на едно републиканско както прават гигантите на Олимпия.Верно в тая държава няма паричен стимул и те затова сигурно не се напъват.Но наистина ако се сътезават Киборга,Цветко,Станимир Дърваров,Иваило Стоилов а защо не и Димитър Димитров,който ми напраи впечатление на републиканското 2003,ще стане наистина голямо шоу.В България май всички са на принципа “ако имам пари за химия отивам ако не няма”.Затова конкуренция като тази миналата година има много рядко.За съжаление :cry:
Ами защото отиват наистина адски много пари ,за да се готвиш за състезание !Храната е скъпа,добавките,за химията да не говорим.Трябва да изкарваш доста парички,за да можеш да си го позволиш,защото колкото и да живееш за спорта,все пак си имаш и други разходи .Трудно е ,много.Да си наистина във добра форма , се изискват феноменални усилия ,естесвено ако взимаш насериозно това,с което се захващаш а не да си мислиш само ,че си екстра!Много хора имат чудесна генетика,желание ,...всичко в крайна сметка опира до парите !Жалко е,но това е деиствителността!
06.06.04
15:34
Май днес всичко разчита на спонсори...което не е лошо разбира се.Христомир знам че има голяма финансова подкрепа..Мисля че Иваило Стоилов като рекламно лице на Мусаши също взима доволно кинта за подготовка..Парите наистина са голям фактор..Ако ги нямаш няма и съзтезание :cry:
Ами чудесно е да имаш спонсори,но нали първо трябва да покажеш нещо,за да са готови да те подпомагат тези хора все пак .Повечето състезатели разчитат на себе си .Може би ще се променят нещата ако наистина има паричен стимул от федерацията за участниците ,но на тази тема не ми се говори .
23.09.04
17:28
da vi kaja 4e naistina triabvat ama mnogo kinti za podgotovka i bez iaka finansova podkrepa osobeno v po tejkite kategorii si za nikude.az predi tri godini se sustezavah i vsi4kite mi kinti koito izkarvah otivaha samo za hrana i suplementi edna podgotovka na tejkite otiva kum 6000-10000lv.za top forma taka 4e pravete si izvodi za6to ne u4astvat vsi4ki.kato niakoi rabotiat za po 300-400lv na mesec a imat i semeistva.
23.09.04
22:19
mechkata e premestena na deweti oktomwri poneje zala Mladost e zaeta :))