07.05.12
19:04
Добър ден.
Аз съм момче на 21 години висок съм 192 и тежа 105 кг ( около 15% мазнини )
Имам въпрос относно хранителния режим , който си създадох сам.
Значи режима е.
Закуска : Кисело мляко
2 часа след закуската : Зелена Ябълка
Обяд : Пил. Пържола
Вечеря : Кисело Мляко.
Ходя през ден на фитнес и програмата ми е :
30 мин на пътечка със скорост около 10км/ч
Упражнения ( различни за всяка тренировка )
30 мин на пътечка 2 минути 6 км/ч 1на минута 17 км/ч
Това цялото се комбинира с течен Л-карнитин по 2.5 гр на тренировка
За една седмица свалих около 7 килограма и понеже взимам Карнитин не чувствам особена отпадналост.
Питането ми е Горе долу колко време мога да с този режим на хранене според вас ... И ако се задържа доста дълго на него дали по-голямата час от мазнините ми ще се стопят?
Също така имам малко долно коремче ... дали Бягането + пресите ( наклонена , вертикална и онова правото където си повдигаш краката (4 серии по 20-30 повторения ) ) ще го стопят?
07.05.12
19:50
Eм не знам ... засега особено голям глад не усещам а вече си мина една седмица.
07.05.12
21:25
1во това не е режим,човек не може да живие на 1л кисело мляко и ябълка още по малко 2м мъж на 21години това,което правиш е лудост............
2ро дай малко инфо какво целиш!!!
07.05.12
21:45
Целя бързо смъкване на маса ( мазнина ) , може би и малко мускул.
09.05.12
18:19
Има ли нещо , което трябва да коригирам , защото все пак мисля да го спазвам още 20 дни . Досега са минали 9 дни и съм смъкнвал приблизително 8 килограма.
Ей те тук съм писала мнението си, прочети какво предлагам като хранителен режим. С това твое хранене топиш мускули и си загубил вода. След няколко дни ще спреш да сваляш, а като си върнеш храненето - ще върнеш и 3-5кг най-малко.
Всъщност как изобщо живееш на едно мляко и една пържола? Опс, били две млеката.
Мнението беше редактирано от Smile на 09.05.12 20:28.
09.05.12
20:39
Две млека , една ябълка и една пържола , чат пат ябълката я замествам с краставица или домат като ми писне.
Пия ужасно много вода и не се чувствам отпаднал , ама хич , не мога да го обясня .
Аз съм предимно мускули , имам само мазнини по корема , идеята е , че искам да смъкна и мускул и мазнина.