Въпрос относно хранителния ми режим.

07.05.12
19:04

Добър ден.

Аз съм момче на 21 години висок съм 192 и тежа 105 кг ( около 15% мазнини )

Имам въпрос относно хранителния режим , който си създадох сам.

Значи режима е.

Закуска : Кисело мляко

2 часа след закуската : Зелена Ябълка

Обяд : Пил. Пържола

Вечеря : Кисело Мляко.

Ходя през ден на фитнес и програмата ми е :

30 мин на пътечка със скорост около 10км/ч

Упражнения ( различни за всяка тренировка )

30 мин на пътечка 2 минути 6 км/ч 1на минута 17 км/ч

Това цялото се комбинира с течен Л-карнитин по 2.5 гр на тренировка

За една седмица свалих около 7 килограма и понеже взимам Карнитин не чувствам особена отпадналост.

Питането ми е Горе долу колко време мога да с този режим на хранене според вас ... И ако се задържа доста дълго на него дали по-голямата час от мазнините ми ще се стопят?

Също така имам малко долно коремче ... дали Бягането + пресите ( наклонена , вертикална и онова правото където си повдигаш краката (4 серии по 20-30 повторения ) ) ще го стопят?

07.05.12
19:15

Това не е хр.режим,а хитлериско мъчение.Аз ям толкова на 1 ядене.

07.05.12
19:50

Eм не знам ... засега особено голям глад не усещам а вече си мина една седмица.

GI

07.05.12
21:25

1во това не е  режим,човек не може да живие на 1л кисело мляко и ябълка още по малко 2м мъж на 21години това,което правиш е лудост............
2ро дай малко инфо какво целиш!!!

07.05.12
21:45

Целя бързо смъкване на маса ( мазнина ) , може би и малко мускул.

09.05.12
18:19

Има ли нещо , което трябва да коригирам , защото все пак мисля да го спазвам още 20 дни . Досега са минали 9 дни и съм смъкнвал приблизително 8 килограма.

09.05.12
20:27

Ей те тук съм писала мнението си, прочети какво предлагам като хранителен режим. С това твое хранене топиш мускули и си загубил вода. След няколко дни ще спреш да сваляш, а като си върнеш храненето - ще върнеш и 3-5кг най-малко.
Всъщност как изобщо живееш на едно мляко и една пържола? Опс, били две млеката.

Мнението беше редактирано от Smile на 09.05.12 20:28.

09.05.12
20:39

Две млека , една ябълка и една пържола , чат пат ябълката я замествам с краставица или домат като ми писне.

Пия ужасно много вода и не се чувствам отпаднал , ама хич , не мога да го обясня .

Аз съм предимно мускули , имам само мазнини по корема , идеята е , че искам да смъкна и мускул и мазнина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1