Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition (сезон 2) - дискусия

Темата е заключена.
Прескочи до:

По идея на Phxxx местя коментарите извън кандидатурите в тази тема.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.06.12 08:14.

09.05.12
19:19

Изборът за това кой да води дневник ще се извършва от страна на аудиторията на BB-Team. Всеки пост, който служи като записване за участие, ще може да бъде подкрепян от участниците във форума на BB-Team. Авторите на постовете събрали най-голяма подкрепа, ще бъдат включени към избраните участници.

Тоест кандидатите се избират на базата на симпатия.Nice,nice.

казано от Teen Power на 09.05.12, 19:19:

Изборът за това кой да води дневник ще се извършва от страна на аудиторията на BB-Team. Всеки пост, който служи като записване за участие, ще може да бъде подкрепян от участниците във форума на BB-Team. Авторите на постовете събрали най-голяма подкрепа, ще бъдат включени към избраните участници.

Да това наистина не е измислено добре.Защо не от самите прозиводители някакви представители да избират?

09.05.12
20:04

казано от Виктор Стойчев на 09.05.12, 19:33:

Да това наистина не е измислено добре.Защо не от самите прозиводители някакви представители да избират?

Ей, няма угодия, ей. Като е така - защо е така, а не иначе, като е иначе - защо е иначе, а не така. :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.05.12 20:06.

HE

09.05.12
20:15

Точно на време идва темата. Довършвам кре-алкалина на Pure Nutrition преди това пих на марката “Х” /да не правим реклама/, ще последва почивка от месец и малко и се почва друга опаковка на марката “Y” ;) На база опит със три различни фирми, ще има мнение от мен /не спонсорирано/ :P
Тоя път няма да се обаждам по, какъвто и да е повод, но ще помоля някой да пробва въпросния проодукт, ако може да не е във стак. ;)

09.05.12
20:20

И да спрете “Зобта” по време на експеримента :D

HE

09.05.12
20:24

казано от ISB на 09.05.12, 20:20:

И да спрете “Зобта” по време на експеримента :D

Майтапиш се, ама ако има някой да боде дълго действащи естери, преди експеримента е хубаво да го обяви :D

09.05.12
20:25

Защо не обявите наградите или по точно какво включва спонсорството ? Идеята не е лоша, но по този начин хора като мен които тренират сериозно и имат не-малки познания с добавките и тренировките остават пренебрегнати - понеже липсва дневник, който нямам възможност и желание да попълвам. Живея динамично, тренирам ентусиазирано и пия умерено :). Би било добре да направите спонсорство за определени потребители на форума, които са активни в темите за фитнес и добавки. Идея за подбор немога да ви предложа, но по някакъв начин чрез мнения и дискусия може да се предложи и измисли нещо. В интерес на истината не съм фен на вашата марка защото нямате ясен произход, но пък не бих отказал да тествам част от вашите продукти за определен период от време, макар да съм нов във форума и да нямам все още изградена репутация.

09.05.12
20:33

Така, понеже коментарите ще ги има, много ясно...като видиш някой кандидат, влизаш в профила му, виждаш как тренира, как се храни, как изглежда, и харесваш или не...

Ти как предлагаш да стане...искаш да се състезаваме кой е по-як ли или кой е на по-малко БФ в %...:)))

Мен ме кефи идеята и ще бъхтам зверската, ако стана част от експеримента...

09.05.12
20:36

Славко, че ти и без това си бъхташ зверски : )))))))))))))))

09.05.12
20:40

казано от slavko на 09.05.12, 20:33:

Така, понеже коментарите ще ги има, много ясно...като видиш някой кандидат, влизаш в профила му, виждаш как тренира, как се храни, как изглежда, и харесваш или не...

Ти как предлагаш да стане...искаш да се състезаваме кой е по-як ли или кой е на по-малко БФ в %...:)))

Мен ме кефи идеята и ще бъхтам зверската, ако стана част от експеримента...

Да сигурен съм,че всеки ще го направи това :D Неееееее,няма всички като видят някой познат от форумът (та даже гледам някои съседи комшии) да подкрепи.
И за да отговоря на въпроса ти как да стане-чрез избиране от pure nutrition :)

09.05.12
20:49

Бааа, това със снимките ме съсипа. Сред толкоз мускули и красиви форми въоПще не смея да си покажа сланинките толкова публично.

Мнението беше редактирано от Smile на 09.05.12 20:57.

09.05.12
20:58

Сладки хейтърчета...:))))

09.05.12
21:11

казано от Teen Power на 09.05.12, 20:40:

И за да отговоря на въпроса ти как да стане-чрез избиране от pure nutrition :)

Така проведохме предишните дневници. След като разгледахме подробно обратната връзка от потребителите, се вслушахме и смятаме, че така ще е по-коректно спрямо аудиторията.

09.05.12
21:13

Разбира се,Ваши са добавките и както поискате така може да ги давате :)

10.05.12
00:39

Аз предлагам само тези с около 1000 мнения да участват в томболата.. тъй като ми се вижда, че това е едно добро число според астрологията. :D

казано от Smile на 09.05.12, 20:49:

Бааа, това със снимките ме съсипа. Сред толкоз мускули и красиви форми въоПще не смея да си покажа сланинките толкова публично.

true story :( ;(

PH

10.05.12
07:05

казано от Херцог Трън на 10.05.12, 01:28:

казано от Smile на 09.05.12, 20:49:

true story :( ;(

еее к’во толко,срам не срам и аз се показах :D

10.05.12
07:07

Абе, дотука само кросфитъри, силачи и олимпийци са се записали... Бълдъри няма ли?!? Аз предлагам Ачо и Кристианчо.

Мнението беше редактирано от default на 10.05.12 07:08.

PH

10.05.12
07:55

Според мен ще е добре също така тази тема да се преименува “Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition - Сезон 2 - Участници”,да се премахнат страничните мнения в тема “Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition - Сезон 2- Дискусии” и да останат единствено постовете с кандидатите,а там да продължи обсъждането и т.н. :)

Мнението беше редактирано от Phxxx на 10.05.12 07:55.

10.05.12
12:12

Аз само искам да попитам и допълня няколко неща...:

1. Какъв е смисъла да се качват снимки на хора, чийто цели са покачване на сила, кондиция, издръжливост и тн.? Голяма работа, че на чичо Славко ще му излезне некоя вена повече или на Лудото момче нова пришка :D Визията е важна за оценка при билдърите и тези, които са посочили, че искат да намалят телесното тегло и в точност - орелефят.

2. Другото, което според мен тези добавки ще си проличат по-добре дали действат на натренирани животни, които се предполага, че са по-резистентни към добавки от колкото на новобранци дето сигурно и чубрицата ще ги буустне.
3. Трето лайкването си е окей, защото щом имаш повече лайка, значи си по-активен във форума, имаш повече приятели и съответно вероятно си по-стриктен в попълването на дневника си и ще представиш по-точна информация за оценка на продукта.

Отностно чийтването с лайкове и зимането на ЗОП, тук е въпрос на морал. Като цяло готина инициатива :)

10.05.12
13:23

Не ми действа чубрицата - опитвала съм :P

10.05.12
14:13

Ако искате добри и качествени ревюта поканете Solomon Kane всеки чел ревюта на продукти от него ще го потвърди.
Също така да чакаме и вкючваме от Veselin Doichev и James.
Според мен хора с малък стаж в залата нямат мястото  ясно e че те ще имат  голям прогрес със или без добавки.
А това за Like е пълна глупост дай да видим кой има повече приятели.И какво ще стане ако някой си направи още няколко регистрации и си дава Like?

10.05.12
14:26

п.с. Струва ми се, че тук нещата стават пак по “български” - Кой ще намаже безплатни добавки - този, който се уреди с повече лайка.

Може ли поне един път идеята да не е авантата ами да се види кой какво е постигнал, колко се е бъхтил и ефекта от добавките ест.?!
Ако става въпрос за пари и кой може да си позволи добавки или не и да се спонсорират надъхани момчета с талант, то мисля, че трябва да се отвори съвършенно друга тема в друг раздел...
Или явно не съм разбрал идеята на цялата инициатива, която трябва да е в крайна сметка реклама :)

10.05.12
15:32

казано от gotcha на 10.05.12, 12:12:

2. Другото, което според мен тези добавки ще си проличат по-добре дали действат на натренирани животни, които се предполага, че са по-резистентни към добавки от колкото на новобранци дето сигурно и чубрицата ще ги буустне.

Абсолютно...Аз както имам 30-ина протеинови шейка през целия си тренировъчен и нетренировъчен живот,и като знам как набъбвам за отрицателно време,за това и не ми се дават пари да добавки...защото после трябва да давам пари и за дрехи :D

10.05.12
16:45

На мен ми се струва чудесна инициатива, особено за тези, които тренират наистина и не могат да си позволят по много добавки или пък искат още (Madbody се сещам веднага). Благодарско на инициаторите за възможността.

10.05.12
17:00

Е, нали избраха участниците миналият път - хеееееееееееееееейт. Сега е на база желанието на форума - хеееееееееееееееееейт => трябвало пак да е първото.... да се досетя ли как ще протече.... Аз гласувах за този, който исках да направи ревю. То половината форум са ми приятели.

Аман от неугодия.

Бодибилдъри не трябват... бодибилдингът е елементарен. 99,99 % не им трябват добавки. Аз и да не съм спал 2 дена пак мога да направя бодибилдинг тренировка с прилична хипертрофия. Истината е в силовото трениране - там се разбира дали действат нещата и кой от какво е направен.

Btw, много философи имаше предният път - нещо не ги виждам да са се предложили да им видя образцовите логове...

10.05.12
17:02

Ако ще се избра с Like няма ли да е по добре един потребител да има право само на 1 глас за избор.

10.05.12
17:04

Не, защото не е само 1 лог.

HE

10.05.12
18:14

казано от Витан на 10.05.12, 17:00:

Btw, много философи имаше предният път - нещо не ги виждам да са се предложили да им видя образцовите логове...

Понеже и аз съм сред “философите” от предния път да ти отговора:
1. Имам достатъчно средства да си купувам сам добавките и тогава ревюто ми, ще е обективно без някой да има право да каже “реклама” или нещо от сорта.
2. Защо ми е да рекламирам дадена фирма срещу стотина лева /лоша реклама няма/, а и си мисля, че опита ми и знанията ми струват малко повече от няколко добавки /виж пак точка 1/.
3. Не ми се води дневник - пробвах, но в крайна сметка съм зает човек, а и ми се намират малко по-приятни занимания от това да ограмотявам сульо и пульо.
4. На място, където се дискутират 5 марки на кръст и 10-15 продукта на същите марки, някак няма да ме радва да съм един от виновниците за новата “Сайтек” мания.
5. Нямам намерение да си меря пишката с, който и да било, защото първо знам, колко е дълга и второ съм доволен от нея.
6. Не на последно място - пазя неутралитет. Мненията ми в този форум са именно на тази база.

Изказването ти за бодибилдинга е малко, като на семкаджиите при ОМВ на нелегалните гонки - карат 20 годишни кочини със лепенки, спойлери и т.н., но коментират колите на другите :D

п.п. Елементарно не е и ходенето до тоалетна, защото и там някой път се налага да се понапънеш ;)

10.05.12
18:48

*head_hunter

1. Ирелевантно - логовете са обективни, дали ще кажеш истината или не и дали тя е положителна или не - зависи от теб;
2. Лоша реклама има и е доказано, че тя е в пъти по-силна от добрата. И все доводът ти е ясен - нямаш желание;
3. Разбирам;
4. Отново ирелевантно - не е казано, че ще си виновник за новата Сайтек мания;
5. ???? Нямам и желание да разбирам подробности за нея;
6. Миналият хейт не беше неутралитет - всеки от вас прие, че сме манипулирали резултатите, никой от хейтърите не прие, че може би казваме истината;

Може да прозвучи надуто (толкова ми и пука де), но не съм от семкаджиите, имам хубаво тяло, което ми позволява да се изкажа по горният начин;

Ходенето до тоалетна изисква усилия, за този, който не знае как да се напъне - аз нито имам проблем с ходенето до тоалетна, нито с напъването.

По-здрави.

Здравейте и от мен ! Погледнах че бях споменат в коментарите.Няма да се кандидатирам да участвам....Идеята много ми хареса и искам да  поздравя  Pure Nutrition за това спонсориране! Пробвал съм и добавките преди време и останах много доволен от тях (по -точно съм пробвал само креатин).В момента и на мен ми е мн трудно с финансите и имам нужда от добавки , но мястото не  ми е тук .
Поради следните причини :
1.След известно време оставам без пс и няма как да си водя дневника редовно .
2.Много ми е трудно правенето на снимки тъи като нямам кабели да си ги кача на пс-то
3.Нямам това време да пиша подробно и да нанасям размери ,напредък и т.н.
А до колкото знам идеята е редовно да се следи развитието и подобрението на мускулатурата .С две думи(случайно ако съм от избраните) файда от мен няма да има:)
Твърдо съм зад Джеймс , славко , Марина !
Поздрави !

HE

10.05.12
18:59

По т.5 явно има нужда от разяснение - беше образно казано освен, че е общо приет израз /пряко пак съм си доволен :D/ :D :D :D

Не е било хейт, а обективно мнение, базирано на факти, които нямаше, как да бъдат отречени. Надявам се да правиш разлика между безпристрастност и обективност /винаги мога да разясня разликата, но си интелигентно момче, та приемам, че просто си се объркал или си воден от емоция/?
За омразата /хейт/ - не се ли научихте, че няма как да мразя нещо, което ми е безразлично. Физически няма, как да бъдат изпитвани и двете чувства към обект или група.

10.05.12
19:12

Разбрахме се :)

Kini ми е фаворита!!! Не яде месо и според мен добавките ще напрявят голяма разлика. Плюс това тренира тежко, в трибойски стил и има отлична мотивация. Пък и му е крайно време да ме стигне на лежанката :D ;)

10.05.12
20:47

Madboy: Докато кини пише “трябва да се дига тежко” а скача на въже повече от колкото кляка няма да му се получат нещата :) По едно време се вслуша малко и позаякна, ама после обратно в първи клас.

Мнението беше редактирано от Miyu на 10.05.12 20:59.

10.05.12
20:55

Бодибилдингът бил елементарен (giggle) Добавки не са нужни .

изолиращи (лег ТХ, хай-пул, римска тяга)

И аз така бях чувал :D :D :D И многоставно бицепсово сгъване :D :D :D

10.05.12
21:22

Аз съм за тези, които тренират функционално и качествено, има хора, които, каквито и добавки да изпият - резултатът ще е все тая.
Дори имам предложение към Пюр Нутришън - Тези, на които ще дадат добавки за сила и издръжливост да направят комплекс или някакви максове на основните движения във ВИДЕО и след края на добавките същото нещо снимано отново, да видим какъв е напредка. Защото всеки може да си напише - преди да пия БлА Бла дърпах 150 тяга, сега дърпам 250. Да видим 8-)

10.05.12
21:35

казано от Херцог Трън на 10.05.12, 21:13:

многоставно бицепсово сгъване :D :D :D

Такова има и няма нищо чудно в него ;)

казано от default на 10.05.12, 21:35:

казано от Херцог Трън на 10.05.12, 21:13:

многоставно бицепсово сгъване :D :D :D

Такова има и няма нищо чудно в него ;)

Sarcasm detection fail ^^^

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1