йохимбин + кофеин

08.05.12
22:15

Здравейте приятели.
Купих си синефрин , йохимбин и кофеи ( и 3те продукта са на Примафорс ).Искам да ви попитам Йохимбина може ли да се комбинира с кофейн.Ако е възможно и процесите протичат нормално  , да ми кажете кога е най удачно да ги приемам в ден за тренировка и почивен.Тоест 30 мин. преди тренировка и вторият прием на синефрина кога да е сутрин или вечер? А в почивните дни преди , повреме или след ядене.

08.05.12
22:42

.............

09.05.12
22:20

Таблета кофеин с 2-3 капсули йохимбин би била една удачна комбинация за преди физическо натоварване с цел повишаване на термогенезата, което пък ще е предпоставка за по-добро горене на излишни мазнини с интензивна тренировка. Какво целиш с изброените суплементи? Всички те са термогенни и често са съставни части на повечето бърнари на пазара. Синефринчето може да го оставиш за сутринта с цел подтискане на апетита макар ,че и то е лек термоген, но нека не е пряко около хранене. Дозата му е относителна започни с 1-2 капсули.

09.05.12
23:05

Целта ми е понижаване на подкожните мазнини ,а йохимбина(1 капсула) го пия преди тренировка една капсула заедно със синефрина(2капсули) и кофеина(2 капсули).

09.05.12
23:37

А защо просто не си купи 1 бърнер? Сигурно е щял да излезе съвсем малко по-скъп и е доста по-удачен. Освен това не ти трябва да пиеш всякакви хапове и да следиш колко е часа за да бръкнеш в поредната кофичка..

12.05.12
13:58

Ми, защото ми се видя по-евтино,защото нямам финансовата възможност да си позволя един бърнер от 70 80 лева.
Трябва ли йохимбина да се взима 0.2 милиграма/кг тегло, за да се усети осезаем ефект.Питам ви защото на опаковката пише до 1,2 капсули  дневно, което прави 5 милиграма , а на мен ми трябват 14.Кога е най-удачния момент за ползване 30-60 мин преди тренировка цялата доза примерно 2-те капсули или 1 сутрин преди закуската и 1 преди тренировка.

Препоръчителната доза се води 0,2 мг/кг, но зависи как ти понася. Затова е редно да започнеш от ниско и да качваш нагоре. Ако след определена граница вече не ти понася (разгледай статията за йохимбина в изданието за странични ефекти), спираш до там.

Можеш да го пиеш наведнъж цялата доза, 30-60мин. преди тренировка, а можеш и на равни приеми през деня.

Най-важното е около приема на капсулите инсулинът в тялото ти да е възможно най-нисък. Това изключва яденето на въглехидрати, а протеин и мазнини може в минимални количества.

Според Lyle McDonald и най-малката секреция на инсулин блокира ефекта от йохимбина, но не съм проверявал дали е научно обосновано.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.05.12 16:39.

12.05.12
17:17

Мерси.При мен се получава така че да съм ял 3 часа преди тренировка.Това според теб достатъчно време ли е инсулина да е нисък.А да те питам в дните който нямам тренировка , дозата същата ли остава.

Ако инсулиновата ти чувствителност и секреция са нормални т.е. не си болен от диабет, то 2 до 3 часа са достатъчни инсулина да спадне. Ако пък си и на нисковъглехиратен режим, тогава 2 часа са достатъчни.

В нетренирочъни дозата остава. Можеш да правиш почивни дни. 3-4 дни пиеш йохимбин, 1 не пиеш и повтаряш цикъла.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.05.12 17:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1