09.05.12
20:51
Знам ,че няма напълно еднаква симетрия в природата ,но лявата гърда ми е малко по-развита от другата (оформена) на пръв поглед не се забелязва трябва да се заглеждаш . Но аз си го усещам ,че едната ми е малко по-голяма от другата . По принцип съм десничар и в дясната половина на тялото ми е силата и имам чувството ,че като лявата ми е по-слаба и заради това лявата гърда се натоварва повече . Започнах да наблягам повече на дъмбели и флайсове , за сега нищо фатално няма, но ме притеснява по натам да не стане голяма разликата . Знам ,че и при жените има такава разлика . Какво ще ме посъветвате ?
09.05.12
21:55
Повечко тренирай с дъмбелите ;)
И при мене е така. И когато започнах да тренирам беше така, и сега е така. Каквото и да правиш, все едната ще ти е по-голяма. Няма дъмбели, няма лостове, каквото и да правиш няма да ги изравниш. Но както и сам каза, чуждия поглед трудно ще го забележи ;)
Преди да почна да тренирам и моята лявата изглеждаше някак по обемна. Аз си го обяснявам ,че може да е от сърцето. Вие какво мислите :?
Не знам на какво се дължи, на мен цялата лява половина на тялото ми е по-развита от дясната с изключение на предмишницата и рамото. Бедра, прасци, бицепс, трицепс, трапец, гърда, даже и коремните мускули...........
09.05.12
22:40
Еми ще наблягам на дъмбели и каквото излезе .
10.05.12
00:21
аз тренирам предимно с дъмбели и пак едната съвсеем леко се разминава с другата.. така е винаги едната страна е по-голяма/развита от другата