Съдържание на хранителните добавки

BF

19.07.05
10:23

Здравейте,
искам да попитам някой има ли представа за съдържанието примерно на аминокиселините, трибестана и т.н., защото поне на аминокиселините ми не пише точно колко протеин, въглехидрат... съдържат - UniLiver са на Universal.
Всъщност съм по-загрижен колко калорични са всичките тез неща ;)

иначе диетата работи, за около 1 месец откакто я започнах свалих 4.5кг, но с отрицателен калориен баланс около 700ккл

19.07.05
11:31

Ами виж сега - аминокеселините няма как да съдържат въглехидрати или протеини :). Ти знаеш ли изобщо какво са аминокиселините и за какво ги пиеш, или просто си чул от някъде, че има такова нещо! Трибестан знаеш ли какво е?
Айде информирай се за тези неща, и сам ще си отговориш на въпроса.

BF

19.07.05
16:34

амииии хипотетично да
засега пия само аминокиселини, други неща не
но
ясно ми е, че теоретично би трябвало поне аминокиселините да съдържат примерно 90% протеин (нали са аминокиселини все пак :) )или нещо от сорта, но... друго си е да попиташ ;)

ВН

19.07.05
17:38

Ей така хипотетично разгледай “Пътеводителя” на сайта! :) После ще спреш с хипотезите!

20.07.05
02:57

На УНИЛИВЕР пише подробно колко амино киселини и какви точно има. Все пак да те светна че в една таблетка има 1,6 грама протеин, което е близо 7ккал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1