НВД и други добавки ?

19.07.05
00:41

Хора искам да ви питам но първо да кажа в момента си разбработвам НВД(Ниско Въхлехедратна Диета) правя защото имам  доста мазнини по корема имам коремче и пласки и да кажа висок сам 185см и тежа 63-64кг.Изготвил сам си програма за изгаряне на мазнините по точно сам я видял в саита и са си я направил за домашни условия защото имам само лежанка и дъмпели пък с фитнеса имам намериние да почвам кам септември месец иначе си имам и велоаргометър за КАРДИО.
И така въпроса ми е дали е одачно да зимам Л-Карнитин или пак Фат Бърнар или Аминокиселини и нещо от рода при положение  че сам слабичак но имам шкембенце и големи пласки което адски много ми пречи и ме дразни това не го пожелавам на никого.Пък и вие кажете вашето мение как да ги премахна ???
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО  :!:  :!:  :!:

19.07.05
01:14

пич ама ти си 1,85 и тежиш 65 кила и имаш паласки?тука нещо не ми се връзва

19.07.05
08:29

Едно време като влязох в залата бях 65кг и 10 см по-нискък от теб - и целта ми беше маса... :roll:

19.07.05
10:25

и на мен ми се вижда не реално да имаш корем и паласки. при таи височина и при тези килограми. по-добре се хващай да качваш.

19.07.05
18:11

Хора няма защо да ви лъжа изглежда са някъкаф феномен но просто това е факт даже сега сам кам 61-62кг нз защо не ми вярвате може би не е за вярване но е така  сигурно има и ген но  като си помисля какво са ял пил до преди месец(защото горе долу от тогава сам спрял сичките тея боклици е хляба не боклук но и от него се пълнее) какви ли не боклици  сладки много много сладки сащо така и много газирано  много хляб и много свински изделия и какво ли още не за това ви зададох въпроса по горе.

И все пак имам намерение ако мога да 15-20 септември да ги намаля доста(става дума за корема и пласките) и тога да започна да качвам маса в фитнеса защото засега тренирам в домашни условия както писах по горе какво мислите вие ?

И още едим въпрос сега сам на НВД но немога да си набавя белтачините ще ме посаветвате ли какво да ям с повече белтачини или пак направо да взимам някаква добавка която е богата на белтачини в една тема бях чел че има някакаф белатъчен протеин нз плс кажете ?

Ще ви бъда много благодарен да си кажете мнението дори да ми давате някви савети.  Извинявам се че го казвам чак сега но съма на 15год и 8-9месеца почти 16.     
                                        Благодаря Предварително

Хора направо се отчаях от тва НВД не знам от каде да си набавя белтачините апък почти всяка храна съдаржа по много въхлехедрати пък и имам чуството че губя сила с тая диета макар и да не я спазвам точно аз ям по 2-ти на ден ония ден кат исках да тренирам в нас направо не издаржах някои може ли да предложи нещо за премахване на МАЗНИНИ от корема и премахване на паласките имам голям корем и паласки много ви се моля предложете нещо.
Благодаря ви предварително!

25.07.05
10:35

Храни без въглехидрати (практически):
Месо, сирене, извара и други млечни продукти, яйца.
Храни с умерено ли ниско съдържание на въглехидрати:
Мляко, ядки.
Всички изброени по - горе храни са източник на качествени белтъци, и то в големи количества.
Къде ги видя тези храни, дето съдържали много въглехидрати?
Освен това, не се яде само два пъти дневно, а минимум 3, най - добре 4 - 6 пъти.
Отделен е въпроса, че аз лично не одобрявам на тази възраст драстичните ограничения или гладуването с цел сваляне на кила.

26.07.05
14:29

Ами и аз не искам да правя диети но имам коремчи и паласки които е доста досадно да ги имаш особенно като си слаб  примерно аз сам на 16год почти и тежа 60кг и сам висок 183-4 см и имам корем и паласки пък би трябло да сам слаб като дъска и да добавя че костната ми система е слаба демек лека и все пак сам ви благодарен че ми обращате внимание аи ще ви помоля тези които спазват НВД да си ги напишат за да видя за какво става въпрос и плс пишете години височина и тегло
Благодаря предварително !!!

26.07.05
19:49

аз не мога да разбера как си 1.85 и си 65 кг аз сам 170 и съм 80 кг и чистя а ти с твойте 1.85 и 65 кг си мизерия батенце качвай колкото можеш

28.07.05
12:04

Здаравейте колеги от по 185 см само че при мен има едни 103 кг хахах  и 23 годишната ми възраст не е за пренебрегване. Но съм се хвана здраво и кат5о казвам 103 имам предвид сегашното тегло иначе бях 106 ама с аминокиселини бягане и фитнес за месец свалих 3 кг. което смятам че е добре. Но аминокиселините вършат работа особенно добре при всекидневно тичане и то добре облечен за препоръчване са колана и неопреновите гащтета. сега мисля да мина и на Фат бърнер обаче има един Въпос да спра ли аминокиселините и понеже поизводителя препоръчва сда се пият само месец след колко жреме да го почна отново. ИЗВИНЯЖАМ СЕ ЗА ДУЛГИЯ ПОСТ И АКО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМАТЕ КОЛЕМИ ШКЕМБАТА И ПАЛСКИ ЩЕ ВИ ПОКАЖА МОИТЕ  :D

29.07.05
13:04

Хора само искам да се посетвам са вас още нещо  да ви питам тези кремове на Dr.Oetker дали пречат на НВД  дали е фатално да се яде по една купичка на ден  ето ви  това което пише на етикета

Мазнини 3.6 гр.
Белтачини 3.4 гр.
Въглехедрати 19.3гр.

Това е за 100гр. крем 

Питам ви щото по принцип обичам сладкото но съм на НВД и не сам барнал слатко от бая време насам ?

SP

29.07.05
13:44

[quote author=“Kang”]Хора само искам да се посетвам са вас още нещо  да ви питам тези кремове на Dr.Oetker дали пречат на НВД  дали е фатално да се яде по една купичка на ден  ето ви  това което пише на етикета

Мазнини 3.6 гр.
Белтачини 3.4 гр.
Въглехедрати 19.3гр.

Това е за 100гр. крем 

Питам ви щото по принцип обичам сладкото но съм на НВД и не сам барнал слатко от бая време насам ?

Ти как мислиш ?! Ами да!

29.07.05
18:37

Ше помоля и другите да си кажат мнението за крема на Др.Иоткер  дали е фатално на ден да се яде по една купичка  от 100гр. данните за купа 100гр. с крем сам ги написал по горе ?

29.07.05
19:30

Ми казаха ти вече за въпросния крем.
А ако е от тия дето са на прах и се правят на крем е още по-зле, защото се слага и захар.

31.07.05
14:00

Точно от тез е  значи да не си помислям за кремчета !!!

03.08.05
15:46

Според вас на кои Л-Карнитина е по добър на БиоГеим или на Нутрим(имам намерение да си зимам от тоз) за да мога да изчистя мазнините от корема и да премахна гадните паласки пък и сезона вече отминава остават ми само около 2месеца  после имам намерение да качвам маса но искренно се надавявам да първо да се оттърва от гадните мазнини по корема и противните паласки !!!

BA

03.08.05
21:52

просто и аз не си те представям  :shock:  :shock:  :shock:

04.08.05
12:33

Ами иначе сам слаб за моите 183-4см и 60кг  но имам  доста мазнини по корема(гадна работа) и паласки което също е много гадно и се пробвам да ги премахна с Л-карнитин на НутриM също така да добавя и Липозан(Фат Бърнар на нутрим)  и после имам на намерение да качвам маса затова съм решил първо да се справя с единия проблем после другия а не едновременно двато(като шансовите ми да успея ще са значително по малко от колкото 1 по 1-н).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1