09.05.12
17:19
Здравейте.
Моята страст се превърна бягането (колктоо и тъпо + скучно да звучи, на мен ми доставя удоволствие, зарежда ме с енергия и ми помага да изхвърля всичко негативно). А, на 21 години съм(Скоро 22), 166,55 кг. ;)
Темата беше редактирана от Denitsa Anastasova на 10.05.15 13:50.
09.05.12
18:55
Здравей супер е че се занимаваш със спорт и аз бях така първата година от както пристигнах в Германия качих над 25кг и даже нз как стана :D
За това колко протеин ти трябва е много относително и зависи от диетата и от това колко тренираш
Колко да е калорииният баланс се смята по формулата http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum ако отслабваш вадиш 500 за да си в дефицит,но пак си зависи от диетета(аз лично в момента чистя и съм на нвд ,но тя е тежка и не хубаво да си дълго време на такава)
Може да си вземеш протеинова матрица на syntrax защи глада и те храни(на въпросът на всички момичета-няма да направиш мускули ако пиеш тази матрица или протеини и тн... :P)
Успех
Миличка здравей,рядко пиша по форуми,защото са пълни с глупости,но на теб ще ти напиша няколко неща.Тренирай си бягай,не мисли залата за нещо наложително ако ти се ходи,ходи ако ли не бягай си и пак ще имаш резултати.Откъм хранене смятам,че няма смисъл да си товариш психиката с тези сметки за калорий,белтъци,въглехидрати и мазнини.Яж какво ти се яде (момиче си) не се лишавай,просто знай кога и как да ядеш.Хапвай умерно и следи храната си.А откъм застоя на килограмите не очаквай бързо да стане, всичко става с постоянство.Стресирай тялото си със спринтове например в твоя случей.Всичко можеш да хапваш,само да знаеш,кое как ти влияе то си е един вид наука.Поздрави ако те интересува нещо пиши ми на лично съобщение.
Мнението беше редактирано от sadsggsa на 09.05.12 21:29.
10.05.12
22:12
ь
Мнението беше редактирано от Denitsa Anastasova на 10.05.15 13:50.
17.05.12
11:24
Хей рекап оф дъ уиик. Лаптопа ми се развали и не можех да ъпдейтвам дей-бай дей.
Ина4е имам напредък с тренировките. След като вклю4их спринтовете, джи пи ес-а показва средно 12км , за около 4ас и нещо. Кантара също казва 54 но силите ми са накрая.
Храната ми беше отвратителна .... Цяла седмица ядох един килограм Пилс къри и спанак и тук таме някой домат и пълнозърнест хляб и активии. Калориите ми са около 1110 на ден. Днес закусих;))) ( от няколко дена пропусках тази процедура). Банан и тортила питка (малка) с лиутеницааа;)))))))