01.06.04
14:36
Чувствам си мускула напампан 1 ден след тренировката ??След тренировката направо ми гори, но като мине ден и си чувствам мускула по твърд и масивен :roll:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:46.
Според мен си ги тренираш доста добре, я кажи какви са ти упражненията за бицепс, има ли резултат, по колко серии и повторения правиш 8)
Тренирам от около 3 месеца.От началото тренировкота ми беше за цялото тяло в 3 дни на седмица.Сега пак е в 3 дни на седмицата,пак за цялото тяло,ама правя повече упражнения и серии и с по-голяма тежест :wink: .За това за бицепс правя само 2 упр.
1.Повдигане от стоеж с щанга
2.Пак от стоеж, само че с дъмбел и като започвам дланите сочат една към друга, а ката предмишнеците станат успоредни на пода извъртам дланите към тавана и довършвам.При спускането е обратно
Нали ти казах, това се дължи на качественото трениране за бицепса, споко това е нормално :wink:
06.06.04
20:29
sazz, ей на това му се вика КАЧЕСТВЕН СПАМ. Цялата темичка е спамче брато :lol: По принцип този форум е за решаване на някакви проблеми, а при теб не виждам проблем, даже напротив...
Просто тази тема е излишна за обсъждане...