07.05.12
10:58
Привет момчета !
Днес ми свърши периода за чистене чрез ротация на въглени и определено мога да кажа, че съм много доволен от този режим, но това е друга тема.
Целта ми, в момента, е да започна да качвам мускулна маса отново с ротацията (имам предишен опит с нея при период за покачване и определено качва възможно най-чист мускул при добра ротация), но моят въпрос към вас е кога мога да го започна този режим за качване, имайки в предвид, че днес ми свърши чистенето.Мога да го започна още утре, но ако трябва някаква почивка между двата периода ще я направя и ако е нужна, в какво да се състои тя и колко да е нейната продължителност ?
09.05.12
09:22
Не мога да разбера нещо .. за 2ри път я пускам тази тема, а не получавам вече отговор много време ... не ми става ясна причината. Моля, ако все пак ако има някои компетентен по темата нека да си даде мнението... спешно ми е а никъде из сайта не намирам отговор.
Поздрави .
Ако ти се почива - почивай.. ако не, почвай друга програма.
Аз го мисля така.. след чистенето ще поддържам форма през лятото.. и на есен ще почна да качвам.
Бъди внимателен с първите седмици ако решиш да скочиш на положителен калориен баланс. Храни се чисто за да качваш чисто. Лека полека увеличавай храната в сравнение с досегашната ти ротация.
09.05.12
21:58
Почивка трябва. Кажи колко време си чистил, колко си свалил и горе-долу на колко калории си бил в минус?
10.05.12
11:26
Чистих с ротация на въглехидрати, 3 месеца, свалих само 2 кг но от 23 % подкойни мазнини свалих на 14 % и определено качих не малко мускулна маса. През цялото време бях на около 400 кцал дефицит. Системата на въртене ми беше 1(НВД) 2(РБД) 3(ВВД) 1 2 2 1. Взимах на CL Reduction и протеин, това е.
10.05.12
13:01
Цифрите, които си написал много ме съмнява да са верни, но както и да е. Важното е, че си доволен. Бих ти препоръчал да направиш 4 седмици поддръжка, а после БАВНО да започнеш да качваш калориите. Само така ще имаш качество :)
10.05.12
15:22
Цифрите са дотолкова верни, до колкото резултатите от теста. И двата пъти е правен на едно и също място. Имах голяма почивка и мускулната памет си каза думата. Самата ротация доста помогна и затова я обожавам. Благодаря за точния и бърз отговор !
10.05.12
15:28
Кажи колко килограма беше когато започна диетата и ще се пробвам да ти обясня защо цифрите не съвпадат.
10.05.12
19:52
Бях 78 кг, сега сам малко под 76.
10.05.12
22:14
Добрееее...
Да предположим, че през цялото време си бил в дефицит, не си напълно начинаещ и не си вземал стероиди.
78kg 23% => 18 kg fat
76kg 14% => 10,6 kg fat
Това означава, че си изгубил 7,4кг мазнини. Разликата ти в теглото е -2, т.е. трябва хем да си свалил 7,4 кг мазнини, хем да си качил 6,4 кг мускули.
Очевидно е невъзможно :)
Не се заяждам, просто не приемай информация за даденост. Мисли дали е логична и възможна. Колкото до горния ми съвет за диетата - всичко си остава същото. Поддържай теглото, чак после бавно увеличавай калориите :)
11.05.12
11:10
Като се замислям наистина си прав, но явно цифрите не са точни. Все пак подкойните мазнини са мерени по формула и не знам колко точна е тя, но това няма значение. Отново благодаря за отговора.
По-здрави !