20.07.05
12:54
Здравейте,
Кпуих си една опакова ЗМА+ на мусаши и вече я приключих.
Много съм доволен но видях че биогейм предлагат сходен продукт ЗИМАГ а цената е на половина по-ниска.
Въпроса ми е някои ползвал ли го е (на биогейм) и дали е доволен? И още нещо - в сайта на биогейм пише да се взема след ставане от сън а в сайта на мусаши пише да се взема преди лягане. Кое е по-правилното? Ето и линкове към двата продукта:
http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=4
http://www.musashibg.com/products/images/masa_sila_/power.htm
пил съм от тоя на биогеим и не представлява нищо особено за мен иначе пия по 2 таблетки след тренировка а когато не тренирам ги пия преди лягане
22.07.05
12:22
Какво да ти кажа....и аз съм пил от този на Биогейм и ефекта (ако въобще имаше такъв) беше минимален, но то по принцип от този продукт нещо кой знае какво не може да очаква (цинк+магнезий) - все пак е просто витамин и минерали. Ефект може да очкаваш в случай че си имаал недостиг на тези два елемнта. По-добре дай тези пари за едни добри витамини :D
25.07.05
23:54
ЗМА повишава и нивото на тестостерона с 30%, което не е много малко. Аз съм пил на Мусаши, в комбинация с бабини зъби и бях доста доволен.
27.07.05
08:41
Да и аз пих на Мусши и бях доволен но видях че на биогейм са доста по евтини и това ми е въпроса - дали са ефективни или по-добре да си купя витамини на центрум :lol:
28.07.05
19:20
[quote author=“Vesso”]ЗМА повишава и нивото на тестостерона с 30%, което не е много малко.
Така де, само че производителите пропускат да кажат, че тези 30-40 % повишение се получават само при употребата на зма от хора страдащи от недостиг на цинк и магнезии. :D
Напълно вярно.
Аз ползвам полски Ca+Mg+Zink
19лева бяха (от аптека).
основно липса на минерали се усеща при изтощителни диети и кардио
тренировки. Диуретиците също може да са причина.
До колкото знам липсата на тези минерали довежда до крампи и болки в
мускулите и травми.
Аз си почнах да пия и имах подобни проблеми след яки диети и тренировки за релефене - сега нямам.
31.07.05
12:15
[quote author=“TheChaos”]Напълно вярно.
Аз ползвам полски Ca+Mg+Zink
19лева бяха (от аптека).
основно липса на минерали се усеща при изтощителни диети и кардио
тренировки. Диуретиците също може да са причина.
До колкото знам липсата на тези минерали довежда до крампи и болки в
мускулите и травми.
Аз си почнах да пия и имах подобни проблеми след яки диети и тренировки за релефене - сега нямам.
Би ли ми казал как се казват тия полските и ако може да напишеш от кое (калции, магнезии, цинк) по колко мг съдържат? Също така това май не е добър заместител на класическото ЗМА защото няма витамин В6, а и до колкото съм чел калция пречи за усвояването на цинка ама нищо - драсни ми все пак :lol: мерси
31.07.05
13:57
ане междо другото зма-то съдържа само цинк+магнези+манган няма калции ! калция прецаква деиствието на зма-то :P
като гледам продуктите на мусаши ми се струва че си даваме парите за скъпи опкаовки а от това неставаме по силни а. И в продукта на БИОГЕИМ им повче МГ освен ч е епо евтин :) изводите са ясни.
По повод на въпроса по нагоре
Калций Магнезий и Цинк на Wallmark
цената беше 9.98 а не 19.
100 хапа
02.08.05
10:12
хора ... калция прецаква деиствието на зма-то бе ! не си го зимаите тва !
Да това го прочетох на някои места. Нямам представа защо ги продават в
такава комбинация.
Обаче например витамин В комплекс и витамин С са несавместими
и трябва да се приемат поне в интервал от 2 часа едно от друго
но въпреки това има компексни витаминни суплементи.
Ясно е че има значение съединенията в които са съставките.