Препоръка за Креатин

06.05.12
23:55

Здравейте! :)
Решил съм да си взема креатин за около 30 лева. Да отбележа също така , че ходя на лостове ,а не в зала.За момента съм се спрял на ТОЗИ. Ще съм благодарен да препоръчате нещо по-добро или да изразите мнение.

Поздрави Н.

Темата беше редактирана от Nik. на 06.05.12 23:56.

07.05.12
02:03

В момента пия такъв и донякъде съм доволен макар че следващия ми креатин няма да е Биотех уса.Ако е до 30 лева го взимай него.Но ако имап малко повече виж този на Примафорс.100% качество и стига за 250 дози.

GI

07.05.12
08:49

Не го бива този креатин като цяло.Аз лично не съм за етила,по-скоро сабери малко пари и си вземи кре-алкалин и ще видиш какво се казва креатин :P

07.05.12
14:03

ТОЗИ става ли? Дайте някакво предложение до към 50 лв. Пък ще гледам да спестя още някой лев.И да отбележа не искам да е на капсули.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.05.12 14:41.

07.05.12
14:08

Доста отрицателни коментари съм чувал за кре-алкалина и ако не се лъжа точно в ози форум четох.Моя съвет е Primaforce CEE срещал съм го по 55 лева.Вече ти си преценяваш кре-алкалин или етил естер.И двата не задържат вода, което е добре защото на лостове главно се тренира за релеф.

HE

07.05.12
15:08

казано от Nik. на 07.05.12, 14:03:

ТОЗИ става ли? Дайте някакво предложение до към 50 лв. Пък ще гледам да спестя още някой лев.И да отбележа не искам да е на капсули.

Сега ако обясниш защо не щеш да е на капсули? Въпросния продукт на небезизвестната УНГАРСКА фирма Саймек .... пардон Сайтек е от 660 гр., което според етикета прави 20 дози е на невероятната цена от 48.89 лв. От друга страна All American EFX /в случай, че гледаш неразбиращо - техен е патента за Кре-Алкалин/ в течен вариант /тук отново се питам за к’ъв чеп ти трябват прахчета/ е на цената от 44 лв. /егати балъците, как са се минали спрямо Унгарските тарикати/, а Кре-Алкалин на капсули е още по-евтин 39 лв. и стига за 30 дневен прием /при две дози дневно/.

От лутанията ти, а Creatine Ethyl Ester - оп Кре-Алкалин съдя, че си нямаш идея, какво правиш /тук пак се сетих за прахообразната форма/.  Сега видях и темата ти “Застой при тренировките”, та първото, което ми идва на акъл е, че за чи*ия, ще си купуваш презерватив! Нямаш хранителен режим, тренираш все едно имаш някакъв сериозен недъг!
Та искаш ли да си направим следния експеримент - взимаш си какъвто искаш креатин и си правиш дневник, ще записваш тренировки, хранене и т.н., както и постиженията, но ще го водиш и един месец след спирането на креатина. Искам го за да мога да давам линк към него на всеки такъв, като тебе, който не тренира /прощавай, но това твоето не е тренировка/, не се храни правилно и иска да взима нещо, щото си мисли, че там е ключа от бараката.

07.05.12
15:21

С какво повече да тренирам? По принцип след една тренировка съм скапан и точно за това искам да взема креатин. Трябва ми за повече сила и да кача някой друг килограм.Както казах не мога да се храня през 2-3 часа с пилешко месо , картофи , риба , мюсли и тн. Сега почнах да хапвам през 3 часа , но каквото има вкъщи. До сега креатин не съм взимал и четох подобни теми с съвети и гледах да се спра на нещо конкретно, но единия като е постнал нещо , то на другия не му харесва и аз така не разбирам кое да избера.

07.05.12
18:55

Само да добавя, че Alkaly-X беше ако не се лъжа 1вия креатин, който пих и останах изключително доволен. Даже ако не се лъжа (отново) имаше азотна матрица. Но наистина не е на далавера.
И аз като Хед-а ще ти предложа Кре-алкалин на хапове. All American EFX или Scitec - Mega Kre-Alkalyn

07.05.12
19:12

казано от MARTO_CSKA на 07.05.12, 14:08:

Доста отрицателни коментари съм чувал за кре-алкалина и ако не се лъжа точно в ози форум четох.Моя съвет е Primaforce CEE срещал съм го по 55 лева.Вече ти си преценяваш кре-алкалин или етил естер.И двата не задържат вода, което е добре защото на лостове главно се тренира за релеф.

Може ли да ми покажеш тези отрицателни коментари? Просто съм решил по-натататък като дойде време за креатин да е кре-алкалин и искам да видя какво му е отрицателното, освен сравнителното по-малкия напомпан ефект за разлика от монохидрата, който го придава заради задръжката на вода...

GI

07.05.12
21:32

Аз живея в Германия и смея да твърдя,че тук са доста напред с добавките и да ти кажа целият фитнес от около година и нещо минаха всички на кре-алкалин единственият страничен ефект е,че е по скъп :P

HE

07.05.12
21:37

Аз обаче не мога да се съглася с твърдението ти ;)
Нямам водна задръжка, стомаха ми е ОК, не ми се налага да нося разсипвам, разтварям прахове и най-вече кръвното си ми е ОК. При това положение, ми майната й на цената :D

Не знам за вас ама аз си направих един цикъл с монохидрата на Гаспари и съм много доволен... Без да спазвам  точно стриктен режим постигнах  стабилни ефекти !Вече втора седмица почивам  за 1 седмица бях спрял трен. че  не бях в бг и всичко си седи.. Почивам още една седмица и пак си взимам Гаспарито или монохидрата на ОН ! Пил съм кре - алкалина на Биотеч.... Все едно си хвърлих 30 кинта в кенефа ! Водната задръжка поне от този креатин, който аз приемам е минимална ! Пробвай един цикъл пък виж, ако не си доволен мини на кре - алкалин, но според мен  монохидрата е истината !

17.05.12
14:47

казано от Дамян Цветанов на 11.05.12, 23:14:

Не знам за вас ама аз си направих един цикъл с монохидрата на Гаспари и съм много доволен... Без да спазвам  точно стриктен режим постигнах  стабилни ефекти !Вече втора седмица почивам  за 1 седмица бях спрял трен. че  не бях в бг и всичко си седи.. Почивам още една седмица и пак си взимам Гаспарито или монохидрата на ОН ! Пил съм кре - алкалина на Биотеч.... Все едно си хвърлих 30 кинта в кенефа ! Водната задръжка поне от този креатин, който аз приемам е минимална ! Пробвай един цикъл пък виж, ако не си доволен мини на кре - алкалин, но според мен  монохидрата е истината !

Стабилни резултати викаш, че даже без хранителен режим и водна задръжка .. егати .. ше си го взема и аз :)

post scriptum: Доста силни заключения правиш. Аз пък може да съм един от малкото доволни от креалкалин. И все пак ти си умно момче и знеш, че креалкалина е буфериран монохидрат :)

Мнението беше редактирано от summer_jam на 17.05.12 21:06.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1