Азотен бустер или промяна в диетата+ уеи

UU

11.05.12
23:40

Стаж : година и четири месеца - през първите 6 месеца не знаех какво правя (тренировки) а през следващите 6 също не знаех кога и какво да ям .

Използвани добавки : протеините няма да ги споменавам тъй като няма как да съм усетил ефект поради гореспоменатата причина .

бустер : jack3d

кре матрица : green magnitude

Djack3d даваше доста енергия и доволно напомпване . Нямах слаба тренировка с него .
С мага не се чувствах като звяр както с jack3d, но пак имаше известно количество енергия - което е най-важното за мен .
Напомпване , вкус etc.. не ме интересуват много , както вече казах целта е енергия за качествена тренировка .

Сега проблема : от известно време на сам храната ми бих казал е на ниво , но тренировките ми са супер слаби , едвам се довлачвам до пейката за следващата серия . Проблема навярно е в това ,че не ям поне 2 часа и половина преди тренировка като с това целя повече горене на мазнини като за сега има ефект - 2кг за малко повече от месец . Растежа обаче хич го няма . Ектоморф съм , но не много обичаен . Имам малко по-бавен метаболизъм от повечето ектоморфи (лични наблюдения ) лепят ми се мазнини най-вече по долната част на тялото , която е доста добре развита в сравнение с горната, като се има в предвид че краката почти не ги тренирам .
Височина 172 , години 21 .
Бедро - 57
Пръсец - 39
Бицепс 34,5
Опааа усетихте разликата нали ? Задните части са ми най-проблемни откъм мазнини (малко женска структура) . Преди да започна да ходя на фитнес бях обратното на V форма в гръб . Спокойно , дишайте - сега съм V :D. От кръста на горе съм добре от към мазнини , щом се вижда долу горе преса :) . Та сега да обобщим : Искам Мускулна маса + изчистване .

В момента тренирам в домашни условия
два дъмбела
прав лост
крив лост
пейка - flat/incline/decline

дискове
4x10
4х5
4х2
4х1

Не следвам изготвен план ввд , рбд , вмд etc.. и не си изчислявам калориите .

1 - зърнена закуска + 5 белтъка и един жълтък .
2 - разни сандвичи (тук се излагам)
3 - 150 гр пилешко/риба , салата и 100гр пълнозърнест хляб .
Трен
две лъжици мед + 5 гр бцаа
4 - 250-300 гр пилешки гърди , 100 гр кашкавал/сирене , 5 белтъка , един домат и 50-100 гр пълнозърнест хляб .
5 - 100 гр риба тон и салата .

Чудя се дали да добавя един бустер - по силни тренировки или бързи въглехидрати преди трен + Суроватучен протеин към второто хранене и преди и след трен ?
Финансите стигат само за бустер + малка разфасофка бца колкото да има нещо за post workout или 5лб уеи .

Честито на мазохистите стигнали до тук след изчитането на хаотичните ми глупости :D .

UU

11.05.12
23:48

Два пропуска

5 гр бца преди трен
тежа 71кг

След година сериозна тренировка си помисли за буустер.Сега с тези мерки и стаж и хранене и сигурно и годините са ти малко по-добре заложи на храненето.

12.05.12
23:00

Проблема е спирането на Джака :) Щом нямаш пари лошо - трябва да избереш пред тренировъчен продукт или продукт за възстановяване !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1