13.05.12
18:54
Здравейте на всички!!!! След поредния период на прекъсване на тренировките реших да си направя дневник с цел да съм по-постоянна в това, което правя. На кратко за мен - тренирам от 17 годишна (сега съм на 22). За последно бях в залата края на януари тази година, след което имах здравословни проблеми със ставите и се наложи да прекъсна.
Като цяло не съм привърженичка на фитнеса, а по-скоро на груповите кардио тренировки, като тае бо, степ аеробика и т.н. Никога не съм имала сериозни проблеми с теглото, но след последната пауза и спирането на цигарите рязко качих 6 килограма (висока съм 160 см и в момента съм 56кг чиста мазнина....), които ме побъркват!!!! Основната ми цел е да съм в добра кондиция - не искам да отслабвам, а просто да ми е леко и приятно когато се движа, защото сега положението е трагично. След постигане на първата идва 2та цел, а тя е изчистване на мазнините и оформяне на мускули.
Сега малко за храната - ям страшно много въглехидрати... знам, че това не е добре и се старая да коригирам нещата. В момента спазвам РБД, като след 4-6 седмици смятам да я заменя с ВМ-НВД, но има време... Ето и храната днес
8:00 3сл. овесени ядки +4 с.л. кисело мляко
8:30 кафе
10:00 банан
12:00 Пилешко бутче 2бр + 1/2 варен картоф + таратор
16:00 шепа сурови фастъци
около 19:30-20:00 Пилешко бутче + голяма шопска салата + ягоди за десерт
Тренировката днес (ако може да се нарече тренировка) - качване и слизане по стълбите до 9 етаж и обратно 8 пъти
Това е за сега от мен
По-здрави :)
14.05.12
23:50
На кратко за днес - много интензивен ден, 2 изпита, много лекции и малко храна
Тренировката: http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8&feature=fvsr