Дневник на Люксенов

Темата е заключена.

13.05.12
23:34

Здравейте, на 15 години съм; ръст 163-4 см ; 55-6 кила ; отскоро почнах по-сериозно да се занимавам с фитнес..
пред нас има три лоста на различни височини, успоредка и една шведска стена...набирам се всеки ден без събота и неделя, правя и упражнения за корем..
ето я моята тренировка на лостовете:
всяка сутрин 3серии х 10 лицеви упори
Пон- 5с х 4 набирания преден хват ; 1мин30 сек почивка (между сериите)
Вт- стълбичка 10 сек,20 сек, 30 сек,40 сек почивка..
Ср- 2с х 4 преден хват
2с х 4 заден хват
2с х 4 широк хват ; 1 мин почивка
Чт- като сряда
Пт- като вторник
за корем тези упражнения: http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU - правя ги през ден като започвам от понеделник
чакам мнения и препоръки :) най-вече за сваляне на мазнините като съм се спрял на въжето, защото обичам да скачам на въже и ми дайте някаква програма за въже (минути, почивка и т.н).. а пък за храната си ям от всичко стабилно нито много, нито малко... стремя се да изчистя тялото и да добия малко релеф :))

13.05.12
23:41

Първо си избери хранителен режим според целите ти и успех! :)

Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 13.05.12 23:43.

14.05.12
00:04

Мисля че в тези години, в които съм аз в момента, трябва да ям повече за растеж?
Чакам отговори за лостовете и за въжето :)

DE

14.05.12
09:17

” ям от всичко стабилно нито много, нито малко...” Tова ти е грешката ! Яж качествена храна,според калорийния ти баланс за покачване на килограми и тогава помисли за тренировката си :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1