какво да пием след тренировка за маса?

20.07.05
18:01

здравеите...
като разглеждам форумите виждам че много хора преди и след тренировка пият некакви коктеили от яица и т.н.
интересува ме как се прави и какво е хубаво да се пие за да се покачва масата на муслулите (говорим за натурални продукти, не за химия:).

20.07.05
23:58

Дефинирай първо кое за теб са химии?

21.07.05
00:48

еми да защото в яицата има мноо протеини :)
ама и въглехидрати са добре след трен аз лично ям орис :)
а БТВ леко сам пян ама само леко  :lol:  :lol:

21.07.05
13:23

ами химии за мен е всичко което се произвежда а не се намира в храната...демек не тия работи дет са на хапчета и прахчета, а неща които да ям дето се намират в храната.

RA

22.07.05
10:44

MAD - много си прав. След тренировка организма си иска въглехидрати, чак после му трябват белтъци. Тия дето пият яйчени шейкове най-вероятно не гонят маса, а чистят.

23.07.05
12:47

какво препоръчвате да се хапва преди и след тренировка?

RA

25.07.05
15:53

Аз точно преди тренировка гледам да не ям. В тренировъчните дни вкарвам малко повече въглехидрати в първите две-три хранения (тренировката ми е около 1900 ч.) - комплексни въглехидрати като ориз, картофи, овесени ядки. След тренировката разни тонизиращи течности, 2 часа след тренировката пилешко със салатка и това е. Като ме хване глада пия три-четири аминокиселини 3500.

25.07.05
15:56

Момчета яжте МЕД.меда е велико нещо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1