вода!?

03.07.05
17:36

има ли проблем че не приемам никаква вода ?
само мляко,боза и  натурален сок приемам

03.07.05
18:28

има и то много голям 5-6 литра минимум трябва да пиеш вода разбирасе всичко е боклук (боза -сокове имат много захар млякото- мазнини и калции мляко може само обесмаслено не повече 1 литьр) за да пиеш повече вода я подслади с Step   :D :D :D :D :D

®N

03.07.05
18:35

Еми тези неща от къде мислиш, че са дошли- пак от водата. Макар че не мога да си представя да не пиеш вода, по колко литра боза нагъваш, по 4 ли? :roll:  :lol:

03.07.05
18:37

абе може би му е трудно да свикне аз едно време кат не тренирах не пиех много вода са .... съм кат камила постояно съм гушнал ботилка с вода :lol:  :lol:  :lol:

PI

03.07.05
18:42

оффф аз пък как да ви кажа...не ожаднявам много обаачеее..взех да увеличавам количеството на прием на вода шото иначе лошо ... вече без проблем правя по 3-4л. на ден!

а и да ви кажа направи ми впечатление че след като почнах да пия повече вода когато почна да тренирам 2л отиват ей така от въздуха!
:lol:  :lol:  :lol:

03.07.05
20:07

в момента нямам минерална вода , а тая от чешмата не ме кефи
пия по г/д 2-3 литра мляко пак толкова боза и 1 литар сок

03.07.05
20:49

Ами нещата, дето ги пиеш са с над 90 процента водно съдържание, така че едва ли те заплашва обезводняване ;) И аз ако пиех по толкова, нямаше да ми се пие вода :)

19.07.05
22:43

аз пия по 6-7 литра на ден като ойаднея по една 4а6а половин литар
сори за писането ама сум в зала :lol:

20.07.05
10:13

Всеки организъм се е нагодил да приема различно количество вода.
Това че някой приемал по 5-10 литра, а друг само по 0.5 литра, намирам за съвсем нормално.
По същата тази тема доста е дискутирано в Общи теми за хранене пиене-вода

20.07.05
13:56

Абе според мен е добре, яко да се наливаш. Само не и по време на трен.

п.п. Натуралния сок е голяма набутвация пич... Само “фашкии”/с извинение/ ръгат в тях. Замисли се.

Поздрави

20.07.05
14:48

Не съм много съгласен tpd, с “наливането” без да се изпитва нужда от това. Увлечен от твърденията, че трябва да изпиваш минимум 1.5 l на ден, съм опитвал да го правя. Да, ама не - организма ми виднага я изхвърля и се превръщам в една “поливачка”  :oops: - абе направо пикльо :twisted: . Иначе, когато  пия вода, само когато съм жаден, съм ОК.
По време на тренинг изпивам най много 0.5 l и то глътка по глътка. Затова казвам, че всеки организъм е специфичен.
Виж за произвежданите натурални сокове и определението ти за тях съм съгласен :D
Но сок направо изстискан от плодове, без каквито и да е примеси - това е вече друга работа :!:

21.07.05
14:38

какъв е тавана за приемане на течности? аз лично пия по 3-3,5 л на ден, и ми е достатъчно. повече от 5 л за мен е неестествено да се приемат от непрофи. сигурен съм, че всички, които пият по повече, след опредлени литри се напъват, а това не е естествено. не се ли натоварва организма така?

21.07.05
17:01

[quote author=“daddy”]Не съм много съгласен tpd, с “наливането” без да се изпитва нужда от това. Увлечен от твърденията, че трябва да изпиваш минимум 1.5 l на ден, съм опитвал да го правя. Да, ама не - организма ми виднага я изхвърля и се превръщам в една “поливачка”  :oops: - абе направо пикльо :twisted: . Иначе, когато  пия вода, само когато съм жаден, съм ОК.
По време на тренинг изпивам най много 0.5 l и то глътка по глътка. Затова казвам, че всеки организъм е специфичен.

Тук напълно не съм съгласен. Пие ти се или не - вода трябва да се пие. По тази логика може и протеин да не ти се приема достатъчно. Не че е проблем, ама после възникват въпроси от рода “Еми нещо не качвам мускули” “Как да ми порасне бицепса?”
Някой неща трябва да се правят независимо дали ни харесва.

21.07.05
17:51

С позицията на kaloian.georgiev, ... “пиете се не пиете се, ке пиеш...” :lol: мога да се съглася, само до известна степен.
Мисля, че в нормални условия, организма поема нужната му вода и ако я няма в достатъчни количества, той си я иска по определени начини и ние собствениците на организмите си, просто трябва да се подчиняваме и да наливаме толкова, колкото трябва.
Виж, когато се преследват определение цели, тогава може да се постъпва “насилствено” срещу организма. Например ( не съм запознат никак с теориите за “зобенето” с химии при bb),  при прочитане на някои материали тук във форума ми става ясно, че при приемането на някои стеоиди ли или хранителни добавки ли - (не знам как се наричат - тия дяволии), молекулите съставящи мускулите, драстично увеличават водното си съдържание. Е тогава даааа, щеш не щеш, ще пиеш. И трябва да подаваш повече вода, за да се постигне ефекта :roll:

21.07.05
18:04

Независимо дали пиеш хран. добавки или стероиди вода трябва да се пие. Също така мисля че повечето потребители тук гонят някакви цели (малко са тези които са постигнали това което искат) та тук говорим за това как трябва да се правят нещата, друг е въпроса дали някой ще ги спазва тези съвети. Но вода трябва да се пие и то не по 1,5 л/ден ;)

21.07.05
22:12

[quote author=“sadek”]има и то много голям 5-6 литра минимум трябва да пиеш вода разбирасе всичко е боклук (боза -сокове имат много захар млякото- мазнини и калции мляко може само обесмаслено не повече 1 литьр) за да пиеш повече вода я подслади с Step   :D :D :D :D :D

Как пък го изчисли... Аз съм чувал за 2, не знам как ги изкара 6. Aз и да се наливам, повече от 3-4 литра не мога да изпия за ден

22.07.05
16:55

Aбе в тия жеги и ако работиш нещо (тренировка) можеш да се обезводниш а по принцип много късно се усеща това внимавай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1