ANAPOLON ???

Темата е заключена.

Molq nqkoi koito go e vzimal da mi kaje nqkakva primerna shemas nego,sushto po koe vreme na denq se pie.Predvaritelno blagodarq :)

05.06.04
12:20

pich, mnogo dobre trqbva da pomislish za posledicite predi da zapochensh da vzimash anadrol !!! Shemi ima kolkoto iskash….primerno:
14 dni po 2 tabletki
14 dni po 1 tabletka
imai predvid che tova e izkluchitelno moshten preparat….ako ne qdesh 2-3 chasa i ti stava losho. Dava i mn sila. aide ako ima oshte neshto pitai

Znachi kazvash da go vzimam 14x2 i 14x1.Tva dobre ama i po koe vreme na denq da go pia.

05.06.04
15:24

mi nqma znachenie, primerno ednoto sutrin, drugoto kum 16 da rechem. Kato si na edno ili go piesh cqloto sutrinta, ili go delish na 2 i go piesh na 2 pati. Trqbva obachee zadaljitelno za vzimash protektori za cherniq drob i neshto za ginekomastiq zashtoto si ebalo mamata :)Kaji posle kakvo si postignal!!!

ti vzimal li si go ? i ako si go vzimal iskam da mi kajesh kakvi kilogrami i kolko sila ti e dalo ?

I ako mojesh da mi kajesh neshto za LAURABOLIN i dali moga da go vzimam s anapolon i kak da go vzimam.I zabraih da ta pitam kolko struva ANAPOLONA(40hapa).

05.06.04
22:51

Пич, анаполона струва към 90 кинта за 40 хапа!
Nandrolone laurate (това е веществото в Лауроболина) е просто по-дълго действаща Дека! Демек се бие по-рядко от деката, но дозите си остават същите - каквито си си избрал :D ! Само дето не знам откъде ще си го намериш!

06.06.04
12:40

laurata e srahoten preparat…mn dobre e da go kombinirash s anapolona, bii po 100-200 na sedmica. Obache e jivotinski:)dosta po moshten ot decata e. Inache kombinaciqta anadrol+deca e mn dobra(e, kolko vredi tova e otdelen vupros). Vzimai qko karzil che shte ti se ebe maikata ot toq anadrol aide po-zdravi

Dobre de “just’a ‘man” ama kak taka po 100-200 na sedmica kakvo iskash da kajesh s tova.I az do kolkoto znam laurabolina e 10ml-edno shishence.

07.06.04
09:22

emi da de, 10 ml 500 mg, znachi 1 ml ti e 50 mg. 200 mg sa ti 4 ml i taka, smetni si go. noi ti trqbva pone 100 mg na sedmica.

Ami za protektorite moga li da zapochna da pia karzila i liv52 kogato zapochna cikula.I koga da pochna Nolvadexa.

BU

03.01.05
19:10

а тези протектори за черния дроб как се взимат по време на цикъла.10x 8)
Ще ви помоля да не използвате “4” вместо буквата “ч”.
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1