корем - всеки ден

19.07.05
19:52

Здравейте тренирам през ден, но въпреки това мисля да тренирам корема всеки ден. Може ли да споделите по каква програма според вас е добре да го правя и дали има нещо негативно в това. В момента правя 3x20 на римско столче и 3x20 на стената за долна част. Първа тренировка правя тези горе, втора за косата мускулатура, трета пак като първата.  Благодаря ви предварително.

DA

20.07.05
13:31

прави единия ден само френско столче 3x горе доло до max па втроия ден прави на стената за долна част пак до max и така ги редувай ! нема да познаеш корема .. мно добре бачка !

20.07.05
13:53

корем - всеки ден

Не е ефективно, ама хич...

Поздрави

20.07.05
14:04

Ако целта е развитие на коремните мускули - не е ефективно всеки ден, защото няма кога да се възстановяват, а и такива тренировки биха били леки и не биха допринесли за развитието на мускулите и оформянето на плочки. Трябва по - рядки, но интензивни тренировки, както и на останалите групи.
Ако целта е сваляне на мазнините - отново не е ефективно всеки ден, защото мазнини с това не се горят.

20.07.05
17:03

[quote author=“danila”]прави единия ден само френско столче 3x горе доло до max па втроия ден прави на стената за долна част пак до max и така ги редувай ! нема да познаеш корема .. мно добре бачка !

Офф: Римско, не френско.

20.07.05
17:17

[quote author=“Chrisich”][quote author=“danila”]прави единия ден само френско столче 3x горе доло до max па втроия ден прави на стената за долна част пак до max и така ги редувай ! нема да познаеш корема .. мно добре бачка !

Офф: Римско, не френско.

То като секса :)  :lol: Но френското винаги е по - добро :) Римляните много пендрахулници са били.  И защо ли така се вика на това столче? :) :)
по-здрави

21.07.05
04:31

Първо да се извиня за грешката, която съм допуснал в названието. А за тренировката, нямам билдърски наклоности (в смисъл професионални интереси). Искам по-стегнат корем, иначе не мога да кажа, че имам мазнини в ‘големи количества’. Обаче веднага след първото хапване ефекта от тренирането се губи. Това не мисля, че е нормално.

P.S. tpd дай съвет, който не е обвързан с някакви извънтренировъчни елементи. Загатнаха ми за някакви калиеви диети, но е много несериозно да пиша за тях при положение, че нищо не знам.

21.07.05
09:28

Калиева или кетонна диети?

21.07.05
09:46

Не се губи ефекта след ядене, така ти се струва само. Не може корема ти да е празен и стегнат по - цял ден, освен ако не ядеш супер малко. Тренирай корема интензивно, 2 или максимум 3 пъти седмично, като правиш не повече от 12 - 20 повторения. Ако трябва, сложи тежест, за да не излезеш от този диапазон. Това ще ти развие плочките. Щом нямаш много мазнини по - корема, ще станат видими :)

21.07.05
13:23

Chrisich - Вече няма да пиша нещо за което не съм напълно сигурен. Постоянно ме поправяш. Извинявам се за невежеството си, но се старая да го поправя.

Okay Петко К. - Ще те послушам. След време ще коментираме резултатите ;-)

21.07.05
14:10

[quote author=“nigga”]Chrisich - Вече няма да пиша нещо за което не съм напълно сигурен. Постоянно ме поправяш. Извинявам се за невежеството си, но се старая да го поправя.

Само веднъж те поправих. И не е с лошо чувство така, че не се сърди.  :D

21.07.05
16:31

Няма никакъв проблем ;-)

22.07.05
16:57

Ами коремните мускули са мускули както всички други не виждам за какво искаш да ге унищожаваш въпреки че арни ги е правил всеки ден аз не приемам това

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1