Соев протеин?

12.05.12
15:53

От дни си мисля за протеинова пудра като се двоумя между суроватка и соя.
Чета, чета из сайта и разбрах само, че мъжете избягват соевия протеин , защото е с неприятен вкус и в него има фитоестрогени. Очаквам вашите мнения :) :D

GI

12.05.12
17:21

това е един коментар,който прочетох одеве и много ми хареса много точно [quote author=“Jolly Roger”]Абе, протеина си е готин, има вкус на говна и изглежда по-лошо дори от тях - какво може повече човек да иска. Аз такъв пия .

А за въпроса-пърдя като кон и пръднята ми яко вони(това не е ебавка обаче не съм сигурен дали миризмата идва от протеина или нещо друго, което ям). Аз лично го смесвам със глюкоза(така и така ги пия и двете след тренировка по не се убива донякъде гадния вкус на соята).

:D :D :D :D

Не ти трябва такова нещо аз съм пил само един път и ......абе няма да повторя

12.05.12
17:38

хахахаххаахха :D и аз го прочетох този коментар :) :D да има още 9 души споделящи какви газове получават :D
интересно ми е дали някоя жена го е пробвала

Мила

13.05.12
11:05

Аз доста се замислям да си взема, но само заради високото съдържание на фитоестрогени. Предпочитам соята, пред соевите изофлавони на капсули.
Но суроватката според мен е по-добрия вариант, ако искаш да си допълваш количеството протеин за деня.

15.05.12
08:50

Пропускате един много важен момент когато се сравняват два вида протеин и това е биологичната стойност, ако се търси непременно растителен протеин аз бих заложил на граховия протеин, вероятно най-доброто съотношение БС, цена, вкус, но има и други варианти, коноп, ориз и т.н.

ПП 5 килограма 85% грахов изолат в сайта на BP излизат като цена около 72лв. без доставката.

Мила

15.05.12
11:43

Прав си Valdis, аз лично съм пробвала грахов изолат и не можах да го изпия. Сигурно същото ще е и със соевия.

15.05.12
12:31

казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 15.05.12, 11:43:

Прав си Valdis, аз лично съм пробвала грахов изолат и не можах да го изпия. Сигурно същото ще е и със соевия.

:D :D :D Повярвай ми, соята не може да се сравни с нищо по гадост. Преди 7-8години се напънах да унищожа една бака от 5кг. и това е нещо, което няма да повторя никога през живота си. :D

Мила

15.05.12
12:35

Значи да не поръчвам това, което съм тръгнала да си поръчвам :D :D :D

Мнението беше редактирано от Мила на 15.05.12 12:36.

30.05.12
13:57

Ще го пробвам :) повече ми е интересно дали ще имам поносимост към вкуса му :D яла съм всякакви гадости и ми е интересно :)
Преди или след тренировка се приема?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1