15.05.12
09:15
Здравейте набързо ще споделя какъв ми въпроса и ще ви попитам как да си помогна сам.
Ами мога да дигам тежко много, обаче като се хвана с някой на канадска дори и с 15 рака да е ме бие, експлозивна сила имам чувството, че нямам, и се изморявам така. Ако някой може да ми каже как да си помогна ще съм му адски благодарен. Не може някой с 15 ръка да ме сваля на канадска, а аз да дигам много от лежанка примерно.
15.05.12
10:10
Тренирай си сухожилията. :}
Това е нещо ново за мен.Мислех,че силата точно в играта на канадска идва от предмишницата и по тази логика,ако имаш мускули там съответно си добър в тази игра....
15.05.12
10:16
Всичко е до техника и опит!!!
15.05.12
11:12
Може и да дигам повече от теб на лежанка така, че не говори точно за това без да знаеш, въпроса ми беше друг :) Благодаря на отзовалите се. Все пак как да тренирам сухожилията си ?
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.05.12 13:01.
15.05.12
12:04
Тренирай предмишница с максимални килограми (5х5) и ще биеш на канадска...
Мнението беше редактирано от Who the hell is this? на 15.05.12 12:34.
15.05.12
13:00
Защо пък предмишница при положение,че ролята на предмишницата е да движи китката :) Тренирай тежко рамене,бицепс,трицепс и повярвай ми както горе ти написаха всичко е до техника :) Нямаш ли я ако ще и 1000 вдигай :P
Преди години се запознах с няколко момчета състезали по канадска... та те ми показаха това онова. Общо взето няма общо с това колко дигаш и колко ти е ръката. Може някаква хилка да те бие без проблем ако има правилна и тренирана техника. Всичко е до техниката, това което запомних беше че силата идва главно от заключването на раменната става и накланянео на цялото тяло (незнам дали го обеснявам правилно). Ако го караш само на мускул няма да издържиш. Само за пример едно от момчетата имаше 38 ръка, а в една дискотека всичко от охраната се изредиха и неможаха да го бият.