21.07.05
10:59
искам да ви питам примерно при футбол лека атлетика колоездене и други спортове до какви забранени медикаменти прибягват
Много разпространен е нандролона...доколкото знам остава в системата по малко от седмица и това го прави предпочитан...
“....действителност това е един от най-безопасните, високоефективни стероиди, използвани от атлетите...”
Не съм особено съгласен.До колкото знам е наистина един от най-ефективните,но се задържа много дълго време в организма,и то на всеки различно може и след месеци да бъде открит.Ако си забелязал че повечето от хванатите са точно с нандролон
Ето едно твърдение от страницата на BBC, сори че е на английски ама не намерих на български
Are tests for nandrolone conclusive?
Even though a drug test may indicate that the subject has apparently taken nandrolone to boost muscle growth and increase strength, this does not necessarily prove wrongdoing.
It is possible that the body may naturally create a form of nandrolone, particularly if the subject has eaten large quantities of meat contaminated with the substance.
It is also possible that dietary supplements taken perfectly legally by some athletes are broken down by the body to produce the same substances created when nandrolone is broken down.
С две думи казват, че е възможно дори и без да си взимал нандролон, в тялото да се намери някаква форма на нандролон, това се дължи на приемането на суплементи от някои спортисти, в следствие на което при разграждането им се получават някои съставки подобни на тези при разграждането на нандролона...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/medical_notes/241341.stm това е линка...
Аз лично си мисля, че се дължи на циклите и количествата които поемат, съчетани с високо протеинови диети... просто не успяват да се изчистят до състезанията...
21.07.05
14:58
Може ли за невежите които и грам Англииски незнаят да разкажеш накратко какво се казва там.
нандролон - деканоат-а може да се открие в организма до 1 година след приемането му.
и аз мислех че нандролона е широко разпространен а какво ще кажете за издръжливоста...
30.07.05
00:42
Малко не по темата ама нали в Италия имаше скандал с футболистите на Юве и беха казали, че са взимали креатин и за т’ва нещо се наказваха и к’во в футбола в Италия да не би креатина да е забранен!? Мно’о странно?! И защо ?!
Забранен и от около 1-2 години е в допинг листата на МОК
30.07.05
17:43
Забранен и от около 1-2 години е в допинг листата на МОК
Е нали е добавка много странно!?
Някой има ли повече инфо?
30.07.05
18:58
И на мен ми е малко странно ама щом си казал. И къде другъде освен в Италия е забранен? До колкото знам в България все още не съществува в допинг листата
А къде мога да намеря допинг листата ,или по точно колко време се задържа в тялото някой стероиди
а за леката аткетика и футбола най-често използваните ако питаш мен са ефедрина и кленбутерол
01.08.05
16:10
Андрогенни анаболни стероиди - Андростанолон (андролон, анаболин, протеина и др.), Андростерон, боластерон, воландиол (анибиол), болденон (вебонал, паренабол), дехидроепиандростерон, дехидрохлорметилтестостерон (туринабол), клостебол(тестанабол), метандиенон (анаболин, бионабол, дианабол, метанабол, суперанаболин, енцефан, неробол, метандростенолон, напусим, анабол таблет), Мастеролон (андоран, прожирон), Метенолон (Примоболан, фортабол и др), метилтестостерон (андротестостерон, тестифортан, тенедиол), нандролон (декадураболин, ретаболил, анаболин, клиноболин, нортесто антикатаболин, дурабол, нероболил, анадур и др.) норетандролон, оьандролон (анажар, бонажар), оьиместерон (аранабол, анамидол), оьиметолон (анаполон, анадрол, оксиболон, окситон, андролик), станазолол (винстрол, стромба, стенаболон и др.) тестостерон (сустанон, омндрен, тестовирон, андрофорт,андролин, ретандрол и др.) флуоксиместерон( тесторал,андросенолон,аратестин и др.)
Употребата от жените на контрацептиви, съдържащи норестирон, е забранено, тъй като той може да покрие откриването на анаболния стероид нандролон.
Бета-2-агонисти - Спитропент, кленбутерол, фенотерол, салбутамол, салметерол, термоталин и др.
Пептидни и гликопротеинни хормони - Харионгонадотропин (хурагон, прегнил, гонадотропин-лх, предалон, прегнезин и др.) Кортикотропин (Астн,синаптен) Хормон на растежа (соматоторопин, нордитропин, генотропин, хуматроп, соматроп и др.) Еритропоитин
Диуретици - Ацетазоламид (дихидратин, етерен, фонурит) амилорид (дуарезе, фупирам) Бендрофуметиазид, бензтиазид, буметанид, диклофенамид, етакринова к-на, канреном, мерсаил(диурикам), маннитол,спиранолактон (осирол,вероспирон и тн) Триамтерен, фуроцемид (дрептал, дурафорид, фросид, фурантрил, лазикал, ласикс и др.) Хлорталидон (хлофадон, комбипресанхигротон, салуретин и др) хидрохлоротиазид (дехидрати нео, езидрекс хипотиазид,ретизид) и др.
Тва е допинг листа
http://steroids.ru/anaboliki_table_2.htm - ето тук пише колко време се задържат в организма.
04.08.05
16:03
[quote author=“_VIP_”]И на мен ми е малко странно ама щом си казал. И къде другъде освен в Италия е забранен? До колкото знам в България все още не съществува в допинг листата
във Франция ще те арестуват ако намерят количество надвишаващо това за собствена употреба, а продажбата му е забранена.