14.05.12
22:41
Преди няколко часа след 5 часа четене за въпросната болест, най - накрая разбрах какъв ми е проблема с гърдите и имам абсолютно всички симптоми на тая гняс ...Четох, четох, четох и накрая останах доста объркан и притеснен най - вече. На 16 години съм 72 кг, 178см с близо половин година стаж в залата .. повече от половината тренировки се мъчех да оправя тези зърна, защото ми говореха, че не ми били стегнати. Направих стабилни гърди, но тея зърна прецакват всичко, а сега половината ми тениски ми седят много кофти и ми е дискомфортно в тях.Вече ми седи повече от година въпросния проблем и честно казано не мисля да чакам до 20 за да видя дали ще има ефект. Готов съм да си направя операция стига да не е много скъпа ... Утре ще пусна снимки да видите какво е положението и да дадете съвет . И моля ви казвайте нещо, защото направо съм шашнат ! :(
14.05.12
23:51
Дай снимки да видим за какво става въпрос,защото доста хора си мислят първо най-лошото и се шокират,а може да не е това или пък само на теб да ти се струва така .....
Спокойно. Първо задължително отиди на лекар да те прегледа. Сподели с родителите си. Операцията не е страшна. То не е операция... режат ти малко подкожна тъкан с местна упойка. Не се стои в болница. На мен са ми правили на двете зърна, но бях малко по-голям от теб, на 20 и няколко. Чувал съм, че това подуване на зърната в тийнейджърска възраст може да мине и без операция, но преди всичко трябва да питаш лекар (и по-добре два специалиста).
Мнението беше редактирано от Никола на 16.05.12 02:31.