Разтягане на прасеца

18.07.05
21:19

Значи преди малко съм в в залата, като не съм тренирал от доооооста време.Слагам си на клека за загрявкса 40-50-60кг и направих няколко леки сирии.След малко реших да направя малко раменни преси като затова почнах да разтоварвам лоста.Като остана само лоста, аз бях от едната страна на стойката и тръгнах да свалям лоста при което се повдигнах на един крак.В същия мамент усетих някаква страшна остра болка в прасеца.Повървях малко уж взе да престава.След малко като правих рамо- эпак същото- пак същата остра болка, само, че в другия крак.И не мога да ходя, а като опъна крака, изчезва болката.Едвам се прибрах в къщи.та кажете квой туи

18.07.05
21:47

При загрявката разтегна ли добре?
Ако не си пробвай да пипаш земята с прави крака...иначе не знам от какво може да е.

18.07.05
23:26

според мен не е разтягане а схващане и ли наи обикновена крампа

22.07.05
09:29

трябва да е схващане.аз като тренирах плуване доста често получавах такива схващания и е доста болезнено.мускула се свива на топка и е много кофти.в такав случай трябва да го стиснеш, за да се върне в естественото си положение

24.07.05
21:09

Мда... така става като не се загрява добре и се прекалява “удърно” с тежестите. /Имайки в предвид, че не си тренирал от доста време/ Просто в един момент си се претоварил и после си получавал схващания. Не се притеснявай не е нищо фрапантно.

Аз като съм получавал схващания, дори не съм го чувствал точно като болка, по скоро е гадно усещане.

Прави стречинг и загрявай добе. Умната с тежестите. Няма значение колко, а как вдигаш.

Успех.

29.07.05
23:56

Това е най обикновенно схващане колко пъти съм умирал от болки като се събудя и стегна прасеца и веднагасе схваща 100 % сигурно.
Лек-а е веднага да се изправиш да стоиш на него иначе се събира на топка и е адски гадно имал съм и на корема такова схващане толкоз е силно че ще получиш херния едва ли не

30.07.05
19:32

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това е най обикновенно схващане колко пъти съм умирал от болки като се събудя и стегна прасеца и веднагасе схваща 100 % сигурно.
Лек-а е веднага да се изправиш да стоиш на него иначе се събира на топка и е адски гадно имал съм и на корема такова схващане толкоз е силно че ще получиш херния едва ли не

Брей, на корема за първи път чувам за схващане. Сигурно е брутално. :)

Иначе, да за прасеца и аз така, не знам защо преди ми се получаваше това сутрешно схващане. Напоследък не съм го имал.

BR

30.07.05
20:32

това за схващането на прасеца по време на сън е наи-честото схващане.аз познавам поне 6-7 човека.

31.07.05
00:51

[quote author=“tpd”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това е най обикновенно схващане колко пъти съм умирал от болки като се събудя и стегна прасеца и веднагасе схваща 100 % сигурно.

Брей, на корема за първи път чувам за схващане. Сигурно е брутално. :)

Иначе, да за прасеца и аз така, не знам защо преди ми се получаваше това сутрешно схващане. Напоследък не съм го имал.

Схващането на корема се получи както си седях в нас и си повдигнах крака и усетих че ще се схване мускула по задната част на бедрото и инстиктивно станах за да го стегна и да спре обаче болката сякаш пропълзя и отиде в корема , повярвайте ми няма такава гадна болка така се стягаш че още малко ще получиш херния и най лошото няма какво да направиш седиш прав и само виеш от болка такова нещо не пожелавам никому даже след като всичко стихна ходих като настинал цял ден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1