Някой има ли предположение коя е въпросната хранителна добавка?

Здравейте съфорумци!
Днес попаднах на тази статия във вестник “Стандарт”

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-05-16&article=410031

Прочетох я и ми стана интересен следният абзац: “Изследването показало, че добавката съдържа мъжкия хормон тестостерон, амфетамини, трибестан (препарат за увеличаване на мъжката потентност), прегнил (лекарство, спадащо към гонадотропините, които се предписват за плодовитост и възпроизводство).”

Та питам се коя ли е въпросната добавка? Нали уж има контрол върху хормоните? Дали е упоменато на етикета че съдържа въпросните съставки или статията е поредната безумна журналистическа драсканица?

16.05.12
11:08

Ти вярваш ли в Дядо Мраз ?
“Въпросната добавка” е инжекции в края на стероиден цикъл + 1,3 диметиламин.

Хахаха  @James Hinks и аз имах подобни съмнения (не за Дед Мороз де ) :)
Обаче забележи, че се споменава”Лекарите накарали майката да донесе кутията, от която е пил младежът. ” демек е нещо за пиене не за боцкане.

Нали не очакваш, че в. Стандарт ще си направи труда да обясни всичко като хората, че да могат хората да си извадят логичен и правилен извод? Пичът си е забъркал (или някой му е забъркал) някаква смес без да има понятие за какво става дума и...воала!

В случая извод ще си направят родителите, които четат вестника и моментално ще изхвърлят кутиите с хранителни добавки, които децата им пият. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.05.12 11:15.

16.05.12
11:18

казано от Светослав Илиев на 16.05.12, 11:12:

Хахаха  @James Hinks и аз имах подобни съмнения (не за Дед Мороз де ) :)
Обаче забележи, че се споменава”Лекарите накарали майката да донесе кутията, от която е пил младежът. ” демек е нещо за пиене не за боцкане.

Обаче забележи, че споменвам Дядо Мраз...Нали се сещаш, че написаното във някой вестник е игра на развален телефон с цел сензация ;)
Да ти давам ли примери, на койито съм бил лично свидетел ?

Мнението беше редактирано от James Hinks на 16.05.12 11:18.

Да това би бил най-вероятния извод за повечето родители - “Всичко е химия и анаболи”.

@James Hinks не се и съмнявам в това което казваш :)
Иначе за примера можеш да споделиш ако ти се занимава :)

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 16.05.12 11:21.

HE

16.05.12
11:22

Прегнил-а всъщност се състои от две части - прах и разтворител /няма да изпадам в подробности/. Предполагам, че набедения за “инструктор” е забъркал някаква гърмяща смес според собствените си ограничени разбирания :D
Другия дебил изобщо няма да го коментирам, поради това, че е по-тъп от първия индивид /ако изобщо е възможно/, за цвят са сложили и някаква разпоретина, която се оправдавала “ама не е вЕрно и беше отдавна” /бах тоя сърбеж, бах/ :D :D :D
Героите на днешния ден, родени и закърмени със днешната чалга култура и подражаващи на ВИП /Временно Имам Пари/ персоните ни! ;)

Хед с удоволствие ти чета коментарите :) Успя да ме разсмееш :)
За съжаление нещата са си точно такива - некомпетентни хора се правят на разбирачи.

16.05.12
11:27

казано от head_hunter на 16.05.12, 11:22:

Героите на днешния ден, родени и закърмени със днешната чалга култура и подражаващи на ВИП /Временно Имам Пари/ персоните ни! ;)

Припадам Хънтъре...:)))))
А редакторите са разбрали за какво пишат, толкова колкото аз разбирам от траекторията ма Халеевата комета:)

Цитирам вестник “7 Дни Спорт” от днес:

Втората ракета на България Димитър Кутровски е наказан с 2 години лишаване от състезателни права заради употреба на допинг. 24-годишният национал бе хванат с метилхексанамин по време на турнир в Сан Хосе (САЩ). Кутровски обяснил пред федерацията, че допингът е попаднал в организма му чрез инжектиране на добавката Jack3d, която не е забранена, както и че инцидентът няма нищо общо с изявите му на корта. От ITF не приеха оправданията на тенисиста и му наложиха санкция, която влиза в сила от 14 февруари т.г. “Той използва компютър, но не се е запознал с антидопинговата политика. Има Facebook и Twitter, но не използва компютъра, за да добие знания. Той знае, че стероидите са забранени в спорта”, пише в пълното решение на ITF.

Какво инжектиране, какви стероиди... ако от вестници се научава адекватна информация по тези въпроси, то аз съм Наполеон...

Ужаст!!! от кога Jack3d е в инжекционна форма? Пък и стероид муахахаах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1