Плочки на корема

15.05.12
21:22

Здравейте, аз съм момче на 20 години, Висок 183см. тегло 77кг, до преди 3 месеца бях 92кг, но с много труд, правилно хранене и тичане стигнах до сегашните си килограми. И точно тук идва проблемът, от 3 месеца насам правя програма от преси, всеки ден, през ден, но като цяло редовно, тичам по 5 - 6 дни в седмицата, 10 обиколко бързо - бавно темпо, и така да се каже в момента няма къде да свалям повече, защото просто няма какво, когато стегна корема е твърд, и мускулите отдолу се усещат, но отгоре още си имам кожа,която ги покрива, и не знам какво да правя. Моля за съвет :)

Добър хранителен режим и яки тренировки!Лично аз не виждам смисъл да се тренира корема повече от два пъти седмично. ;)

15.05.12
22:33

Само да подчертая, че нямам време за фитнес и всички преси и упражнения си ги правя в домашни условия.

HE

16.05.12
08:41

То ако ставаха така нещата всеки щеше да е с плочки. Намери време да тренираш или се задоволи с това, което имаш в момента.

16.05.12
09:08

Какви уреди и упражнения да правя за да постигна тези резултати, които искам? И само да подчертая, не искам плочки като на културистите, някакви изпъкнали и т.н., а просто леко релефче.

16.05.12
10:03

Трябва да сваляш още, по-точно да се поизчистиш още. Продължавай с тичането, коремните преси ги намали (не е хубаво всеки ден да се тренират) и чакай. Все ще ги изкараш.
Ако храненето ти не е правилно, може и скоро да не се появят скоро. Важно е да не гладуваш, а да сваляш правилно и бавно.

16.05.12
11:44

Ами храненето ми основно се състои от зеленчуци, сирена, кашкавал, мляко, яйца (белтъците), от време на време 1 - 2 филии пълнозърнест хляб и супи. Мазни храни не ям, освен това, което се слага в супата малко, но това е, не пия газирано, натурални сокове, не ям тестени изделия, от време на време някоя вафла да кажем, но това е 1 път в седмицата, а спорта ми е редовен. Коремните вече започнах да ги правя през ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1