Продуктите на НУТРИМ - мнения

22.07.05
14:43

Искам да разбера какви мнения имате за продуктите на НУТРИМ и по-специално за Креатина, Аминокиселините, Л-Глутамина и Л-Карнитина им. Заслужават ли си парите и ще има ли ефект от приема им?

Цените им са добри. Специално креатинът им е страхотен. Протеините също са добри.

Глутамин, амино и карнитин от тази марка не съм ползвал.

22.07.05
16:43

аз съм пробвал креатина
а от протеините mass gain и hi fit
и трите продукта са на ниво

mass gain не е протеин! То е гейнър. Продуктът също има добър ефект.

22.07.05
16:57

що не земеш да се прекръстиш от manson на БИСЕР ахахахаха

mass gain не е протеин! То е гейнър

ти ме разби

22.07.05
17:09

е прав е човека. в гейнъра въглехидратите са в по голям процент.

[quote author=“westsa”]пълни глупости говори тоя PERL!!!
перл ти всички американски и европеиски и азиатски протеини ли си пил че говориш така???

абе на тебе главата без мозък колкото ти тежи А???
земи си кантар и ще разбереш

chris40 я си ходи при мама да си правите лицевки
и недавай тъпи мнения и въпроси Evil or Very Mad

абе като те слушам си си бая малък
и кво като си 90 кила
п ...

абе как може да си толкова глупав А???

Престани да се заяждаш с потребителите на форума! В гейнъра има съдържание на въглехидрати и за разлика от протеина там качването не е чисто. Не са еднакви нещата.

22.07.05
19:49

Л-карнитинът е добър, а също и Про Голд 90%.

22.07.05
22:59

manson не ми казвай кво да правя ако съм развалил добрия тон има модератори и администратори,които да ми направят забелешка,и за да съм написал тези отговори които ти си копирал е имало защо.Защо не копираш целите теми да видат потребителите за какво става въпрос?
имам един въпрос към тебе:
ако в дадени аминокиселини има висока стойност на bcaa то как се казват те аминокиселини или BCAA?

[quote author=“westsa”]имам един въпрос към тебе:
ако в дадени аминокиселини има висока стойност на bcaa то как се казват те аминокиселини или BCAA?

Не ти е точна аналогията спрямо протеин/гейнър

BCAA ще рече че има левцин, изолевцин и валин, които също са аминокиселини. А в горния случай към протеина се добавят въглехидрати и сместа вече не е чиста, затова е различно и името.

SH

24.07.05
20:40

Един културист от наща зала пие на нутрим продукти и специално казва че Про ГОЛД е много хубав и е много доволен  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1